Čeljabinsk – Riga 3:2 (2:0 po s.n.) | Ufa – Záhřeb 2:5 (kon.) | Magnitogorsk – HC Slovan 2:3 (kon.)
Toljatti – Dynamo Moskva 0:5 (kon.) | Kazaň – Viťaz 2:4 (kon.) | Nižněkamsk – Jokerit 0:3 (kon.)
CSKA Moskva – N.Novgorod 1:4 (kon.)
konec
CSKA Moskva
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 09.10.2015, 18:30 • CSKA Universal Sports Hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vladimir GALUZKIN - 1:4
     
    59:21
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru se ještě Torpedo prosazuje do prázdné branky, a je rozhodnuto! Na pravé straně se ke kotouči dostal VLADIMIR GALUZKIN, pro kterého již nebyl problém trefil prázdnou branku! Asistence: Alexej Sopin
     
    57:49
    Moskevský celek to zkouší v posledních minutách bez brankáře!
    Bogdan KISELEVIČ - 1:3
     
    57:01
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak CSKA se dočkalo! Necelé tři minuty před koncem přichází kontaktní branka! Kotouč se odrazil mezi kruhy, kde se nacházel obránce BOGDAN KISELEVIČ. Jeho střela skončila s velkým štěstím v brance! Asistence: Jan Muršak, Alexander Radulov
    Kaspars DAUGAVINŠ - 0:3
     
    53:42
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo se výrazně přibližuje k vítězství v dnešním utkání! Torpedo vyrazilo do protiútoku, a na modré čáře přenechal Galuzin kotouč KASPARSU DAUGAVINŠOVI, který se trefil k tyči! Lotyšský reprezentant se vrátil po ošklivém zákroku Panina, a tohle je jeho nejlepší pomsta! Asistence: Vladimir Galuzin
     
    53:07
    Za následnou potyčku je vyloučený hostující Alexej Potapov, a domácí Maxim Mamin. Oba týmy tak budou hrát ve čtyřech!
     
    53:07
    Za hostující brankou předvedl velkou chybu obránce Budkin, který nabídl kotouč Ljubimovi, ten jej poslal obratem před branku. Do zakončení se dostal Platt, avšak Proskurjakov kotouč udržel před brankovou čárou!
     
    38:54
    Za podražení míří na trestnou lavici Alexander Radulov, který zcela zbytečně fauloval za vlastní brankou! Na trestnou lavici však míří i hostující Potapov, který pádu hodně přidal!
     
    38:31
    Do velké příležitosti se mohl dostat Maxim Mamin. Jeho postup však zastavil čárový rozhodčí, který odpískal ofsajd!
     
    37:19
    Po velké chybě moskevské obrany se do úniku dostal hostující Alexej Sopin společně s Potapovem. Prvně jmenovaný však pokazil přihrávku, a je po akci!
     
    26:59
    Radulov byl navcí faulovaný, a tak si moskevský celek zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří hostující Stanislav Jegoršev!
     
    26:59
    Do velké šance se na druhé straně dostal Radulov, který však ještě vylepšil pozici pro Ljubimova, jehož tvrdou střelu však vyrazil Proskurjakov, který se stihl velmi rychle přesunout!
     
    26:33
    Na druhé straně jel Lunis Videll společně s Klndgbergem dva na jednoho! Videll přihrál na svého krajana, který však svou ostrou střelu nasměroval mimo!
     
    18:09
    Videll krásně zavezl kotouč do pásma, přenechal jej pro Kondraťjeva, který ještě vylepšil pozici pro Jegorševa. Jeho tvrdá rána však prolétla mimo!
     
    15:38
    Na ledě zůstal ležet Kaspar Daugavinš, kterého ošklivým zákrokem poslal k zemi Grigorij Panin. Ruský útočník dostává za faul kolenem trest do konce utkání!
    Nikita DVUREČENSKIJ - 0:2
     
    14:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro CSKA! Torpedo se bleskově prosazuje podruhé! Po velké chybě moskevské obrany se dostal do k puku Kuljomin, který našel zcela volného NIKITU DVUREČENSKIJE, ten již měl pozici jednoduchou! Asistence: Vjačeslav Kuljomin, Dmitrij Sjomin
    Arťjom ALJAJEV - 0:1
     
    14:19
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo však přesilovou hru využívá, a dostává se do vedení! Zpoza branky vyvezl kotouřč Alexej Sopin, který jej před ARŤJOMU ALAJEVOVI! Ruský obránce se opřel do kotouče, a mířil přesně! Asistence: Alexej Sopin, Linus Videll
     
    12:40
    Přesilovou hru si zahraje také hostující celek! Na trestnou lavici míří domácí Andrej Svetlakov!
     
    09:42
    Máme zde úvodní vyloučení dnešního utkání! Na trestnou lavici míří za podražení Ashton Carter, který poslal k zemi Bondareva. CSKA tak má k dispozici první přesilovou hru dnešního utkání!
    Hjalmarsson trefil břevno
     
    05:23
    Na druhé straně zahrozila první formace domácích! Skvělou přihrávku mezi kruhy od Radulova dostal Simon Hjalmarsson! Střela švédského útočníka však trefila pouze břevno!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 58. Kiselevič (Muršak, Radulov) – 15. Aljajev (Sopin, Videll), 15. Dvurečenskij (Kuljomin, Sjomin), 54. Daugavinš (Galuzin), 60. Galuzkin (Sopin)


    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Zajcev, Kiselevič, Denisov, Ožiganov, Panin (A), Vorobjov, Chlopotov, Bondarev – Ljubimov, Radulov (A), Hjalmarsson – Kugryšev, Muršak, Platt – Andronov (C), Mamin, Tělegin -Antipov, Svetlakov, Korotkov
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Birjukov) – Budkin, Kondraťjev, Makarov, Jegoršev, Osipov, Aljajev, Kolganov, Iljin – Frolov, Galuzin (A), Daugavinš – Klingberg, Videll, Kosticyn – Potapov (C), Ashton, Sopin – Dvurečenskij, Semin, Kuljomin

    Rozhodčí: Gašilov, Sidorenko – Lazarev, Nesterov
    bahis siteleri