Čeljabinsk – Riga 3:2 (2:0 po s.n.) | Ufa – Záhřeb 2:5 (kon.) | Magnitogorsk – HC Slovan 2:3 (kon.)
Toljatti – Dynamo Moskva 0:5 (kon.) | Kazaň – Viťaz 2:4 (kon.) | Nižněkamsk – Jokerit 0:3 (kon.)
CSKA Moskva – N.Novgorod 1:4 (kon.)
konec
CSKA Moskva
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 09.10.2015, 18:30 • CSKA Universal Sports Hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    TORPEDO NIŽNIJ NOVGOROD
    Torpedo na konci loňské sezóny přišlo o polského kanonýra Wojteka Wolskiho, který přestoupil do Magnitogorsku! Novgorod se však s touto ztrátou vypořádal velmi dobře. Momentálně se nachází na páté příčce tabulky Západní konference. Na vedoucí CSKA ztrácí pouze šest bodů, tudíž by se dnešní výhra Novgorodu hodila, to však bude velmi těžké! Torpedo však již dva zápasy neprohrálo. Nejprve tým Peterise Skudry porazil doma kazašský Barys Astana 2:0. V posledním utkání navíc Torpedo přemohlo silný Avangard Omsk v prodloužení 3:2! Do hlavního města tak Novgorod přijíždí v dobrém rozpoložení ...
     
    CSKA MOSKVA
    Moskevská mašina vládne KHL i v této sezóně! CSKA je momentálně vedoucím týmem Západní konference, na svém kontě má 37 bodů. Druhý Jokerit ztrácí celkem šest bodů, nicméně má dvě utkání k dobru! Moskevský celek z posledních pěti utkání hned čtyřikrát zvítězilo! Dvakrát si navíc připsalo cenný skalp finského Jokeritu! V posledním zápase však svěřenci Dmitrije Kvartalnova narazili! Severstal Čerepovec, tým Václava Sýkory, předvedl v zápase s vedoucím celkem velmi dobrý výkon, a zvítězil 2:1! V dnešním utkání však bude CSKA v pozici favorita, který by měl navýšit náskok na čele tabulky.
     
    Příjemný páteční podvečer všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga má dnes na programu celkem sedm duelů. My se společně zaměříme na souboj CSKA Moskva proti Torpedu Nižnij Novgorod. Úvodní vhazování je naplánováno v 18:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Zajcev, Kiselevič, Denisov, Ožiganov, Panin (A), Vorobjov, Chlopotov, Bondarev – Ljubimov, Radulov (A), Hjalmarsson – Kugryšev, Muršak, Platt – Andronov (C), Mamin, Tělegin -Antipov, Svetlakov, Korotkov

    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Birjukov) – Budkin, Kondraťjev, Makarov, Jegoršev, Osipov, Aljajev, Kolganov, Iljin – Frolov, Galuzin (A), Daugavinš – Klingberg, Videll, Kosticyn – Potapov (C), Ashton, Sopin – Dvurečenskij, Semin, Kuljomin.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:23
    První útok dnešního utkání měli k dispozici hosté! Z levé strany vystřelil hostující Alexander Frolov, který však branku Sorokina minul.
     
    01:04
    Alexander Frolov je zatím opravdu velmi aktivní! Ruský útočník se dostal do útočného pásma znovu po levé strnaě. Tentokrát posílal přihrávku před branku, která nikoho nenašla.
     
    01:39
    Na útočné modré chyboval Dmitrij Kugryšev, který nabídl kotouč Dvurečenskijemu. Chybu ruského útočníka však napravil Zajcev!
     
    02:12
    Torpedo je zatím v úvodu utkání jednoznačně aktivnější. Moskevský celek má momentálně kotouč ve vlastním pásmu, tak uvidíme, co vymyslí.
     
    02:38
    Do útočného pásma zavezl kotouč Alexander Radulov, který jje poslal před branku. Do zakončení se tlačil Hjalmarsson i Ljubimov. Ani jeden se však ke střele nedostal!
     
    03:03
    Za vlastní brankou zapracoval domácí Vorobjov, který vyvezl kotouč do středního pásma. Následně byl napadán Potapovem, a kotouč nahodil do útočného pásma.
     
    03:39
    Ke své první střele v tomto utkání se dostal Jan Muršak. Střelecký pokus slovinského útočníka však mířil mimo!
     
    04:23
    Torpedu se rozehrávka z vlastního pásma vůbec nepovedla, a CSKA se pokoušelo zahrozit z protiútoku. Platt však raději podržel kotouč v útočném pásmu, a CSKA kombinuje.
     
    04:56
    Do útočného pásma nahodil kotouč hostující Videll, jehož nahození však zachytil za brankou domácí obránce Zajcev, který se chystá rozehrávat.
     
    05:23
    Na druhé straně zahrozila první formace domácích! Skvělou přihrávku mezi kruhy od Radulova dostal Simon Hjalmarsson! Střela švédského útočníka však trefila pouze břevno!
    Hjalmarsson trefil břevno
     
    06:11
    Nahození ruského obránce Kiseleviče skončil pouze v náruči brankář Proskurjakova, který raději přerušil hru. Následuje komerční přestávka.
     
    06:48
    Alexander Radulov pospíchal za nahození Denisova. Ruský útočník se v rohu kluziště zmocnil kotouče, nicméně se do zakončení nedostal.
     
    07:22
    Moskevský celek byl vytlačen do středního pásma, a tak se Denisov s Kiselevičem stahují do vlastního pásma.
     
    07:59
    Rozehrávka se však vůbec nepovedla hostujícímu celku, a Budkin poslal kotouč na zakázané uvolnění. Následuje vhazování před brankou Proskurjakova.
     
    08:23
    Další střelu domácího celku vyslal Geoff Platt, který však hostujícího brankáře nepřekvapil. Ten kotouč schoval ve své lapačce, a následuje vhazování v pásmu Torpeda.
     
    09:03
    Od modré čáry vyslal hodně tvrdou ránu Kondraťjev, do jehož střely však skočil Alexander Radulova, který střelu zablokoval!
     
    09:36
    Do zajímavé příležitosti se mohl dostat hostující Alexander Frolov, který obdržel přihrávku na útočné modré, avšak kotouč mu přeskočil hůl!
     
    09:42
    Máme zde úvodní vyloučení dnešního utkání! Na trestnou lavici míří za podražení Ashton Carter, který poslal k zemi Bondareva. CSKA tak má k dispozici první přesilovou hru dnešního utkání!
     
    10:11
    Začátek přesilové hry se však moskevskému klubu vůbec nepovedl! Hráči Torpeda skvěle napadali, a podařilo se jim vyhodil kotouč do pásma CSKA!
     
    10:46
    Domácí pokračují ve špatné přesilové hře! Ani tentokrát se nepovedlo moskevskému celku usadit v útočném pásmu, a kotouč je opět ve středním pásmu.
     
    11:15
    Tak až v závěru hráči CSKA ohrozili branku Prskurjakova! Raduloval našel křížnou přihrávkou Hjalmarssona, jehož ránu však brankář Torpeda vyrazil!
     
    11:51
    Torpedo úvodní oslabení zvládlo bez větších problémů, a Ashton Carter je zpět na ledě! Topredo se hned po jeho návratu dostává do útočného pásma.
     
    12:26
    Po souboji Daugavinše s Paninem skončil kotouč na hostující střídačce, a po přerušení následuje komerční přestávka!
     
    12:40
    Přesilovou hru si zahraje také hostující celek! Na trestnou lavici míří domácí Andrej Svetlakov!
     
    14:01
    Zajímavý průnik po pravé straně provedl Ashton Carter, který však Sorokina nepřekonal!
     
    14:19
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo však přesilovou hru využívá, a dostává se do vedení! Zpoza branky vyvezl kotouřč Alexej Sopin, který jej před ARŤJOMU ALAJEVOVI! Ruský obránce se opřel do kotouče, a mířil přesně! Asistence: Alexej Sopin, Linus Videll
    Arťjom ALJAJEV - 0:1
     
    14:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro CSKA! Torpedo se bleskově prosazuje podruhé! Po velké chybě moskevské obrany se dostal do k puku Kuljomin, který našel zcela volného NIKITU DVUREČENSKIJE, ten již měl pozici jednoduchou! Asistence: Vjačeslav Kuljomin, Dmitrij Sjomin
    Nikita DVUREČENSKIJ - 0:2
     
    15:38
    Na ledě zůstal ležet Kaspar Daugavinš, kterého ošklivým zákrokem poslal k zemi Grigorij Panin. Ruský útočník dostává za faul kolenem trest do konce utkání!
     
    16:06
    Torpedo tak začíná dlouhou pětiminutovou přesilovou hru! První střelecký pokus vyslal Ashton Carter, který však Sorokina nepřekonal.
     
    16:33
    Další přerušení přichází po střeleckém pokusu obránce Budkina, kterému zakončení vůbec nevyšlo, a kotouč skončil v ochranné síti!
     
    17:06
    Nižnij Novgorod se postupnou kombinací dokázal dostat do útočného pásma, avšak jeho kombinace do zakončení nevedla.
     
    17:31
    Moskevský celek se následně dokázal dostat ke kotouči, jmenovitě Zajcev. Ruský obránce neváhal, a puk poslal za branku Proskurjakova!
     
    18:09
    Videll krásně zavezl kotouč do pásma, přenechal jej pro Kondraťjeva, který ještě vylepšil pozici pro Jegorševa. Jeho tvrdá rána však prolétla mimo!
     
    18:36
    Aktivní Linus Videll našel křížnou přihrávkou na pravé straně Maxima Kondraťjeva, jehož střela zprvní však minula cíl!
     
    19:09
    Dlouhá přesilová hra Torpeda se již pomalu blíží ke svému konci, a Novgorod se zatím do žádné větší příležitosti nedostal!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina nabídl velmi zajímavou podívanou! V první polovině třetiny bylo rozhodně aktivnější domácí CSKA, které se dostalo i do první větší příležitosti. Hjalmarsson však trefil pouze břevno! Hostující celek se prosadil v 15. minutě hned dvakrát během patnácti vteřin! Nejdříve mířil přesně i Arťjom Aljajev, a po něm navýšil vedení Nikita Dvurečenskij. Hned poté předvedl velmi ošklivý zákrok Grigorij Panin, který vyfasoval za faul kolenem trest do konce utkání.

    Druhá třetina začne přibližně v 19:23!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:33
    Torpedo dohrávalo na začátku druhé třetiny přesilovou hru, nicméně prosadit se nedokázalo, a moskevský celek přežil dlouhé oslabení!
     
    21:09
    Nižnij Novgorod má i tak převahu, a domácí celek se nemůže dostat do hry. Druhá formace kombinovala v útočném pásmu, avšak do zakončení se nedostala.
     
    21:41
    Radulov se dostal ve spolupráci s Hjalmarssonem do útočného pásma. Tato dvojka se však do zakončení nedostala, a dopředu míří Novgorod.
     
    22:14
    Za brankou hostů operoval s kotoučem Alexander Radulov, který se dokázal dostat ze sevření protihráče, a posílal kotouč před branku. Ten však zachytil brankář Proskurjakov!
     
    22:53
    Za brankou moskevského celku projel Alexander Frolov, který následně přenechal kotouč Budkinovi, jehož rána však byla sražena.
     
    23:40
    V rohu kluziště bojoval o kotouč Ljubimov ve spolupráci s Radulovem. Tato ruská dvojice však nebyla úspěšná, a u puku jsou hosté.
     
    24:34
    CSKA se po dlouhém oslabení dokázalo dostat zpět do hry, avšak v koncovce je zatím hodně nepřesné.
     
    25:18
    Od modré čáry nahodil kotouč na branku Proskurjakova domácí Korotkov. Střela ruského obránce však skončila mimo branku!
     
    25:36
    Tlak CSKA pokračoval! Radulov dostal kotouč opět na modrou čáru, kde se nacházel Alexej Bondarev. Jeho střela mířila nad branku, nicméně Proskurjakov stáhl kotouč ze vzduchu, a přerušil hru.
     
    26:19
    Jan Muršak si v útočném pásmu dojel vlastní nahození. Následně Platt dostal kotouč na modrou, kam si najel Zajev. Jeho střelecký pokus nebyl přesný!
     
    26:33
    Na druhé straně jel Lunis Videll společně s Klndgbergem dva na jednoho! Videll přihrál na svého krajana, který však svou ostrou střelu nasměroval mimo!
     
    26:59
    Do velké šance se na druhé straně dostal Radulov, který však ještě vylepšil pozici pro Ljubimova, jehož tvrdou střelu však vyrazil Proskurjakov, který se stihl velmi rychle přesunout!
     
    26:59
    Radulov byl navcí faulovaný, a tak si moskevský celek zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří hostující Stanislav Jegoršev!
     
    27:36
    CSKA se hned na začátku přesilové hry dostalo do kombinace, avšak v jeho hře chybí střelba!
     
    27:58
    Radulov se pokoušel vybídnout ke střele Zajceva, tomu však nesedlo zpracování, a moskevský celek pokračuje v kombinaci.
     
    28:21
    Na konci hodně dlouhé kombinace hostujícího celku byl obránce Zajcev, jehož střelu však srazil někdo z hostů do ochranné sítě!
     
    28:50
    Od modré vypálil v samotném závěru přesilové hry Kiselevič, jehož střelu tečoval Dmitrij Kugryšev. Proskurjakov však dokázal střelu vyrazit!
     
    29:29
    CSKA se dostalo do kombinace v útočném pásmu i v plném počtu! Od modré vyslal povedenou střelu Ožiganov, jehož pokus však srazil do ochranné sítě Makarov.
     
    29:53
    Do dalšího rychlého protiútoku se dostal po přiklepnutí Vidella Švéd Carl Klingberg. Velmi rychle k němu přistoupil obránce, a tak zakončení švédského útočníka nebylo povedené.
     
    30:36
    Torpedo však pokračovalo v kombinaci v útočném pásmu! Potapov posílal přihrávku před branku, kam si najížděl Ashton. Kanadský útočník se však do zakončení nedostal.
     
    32:06
    V rohu kluziště svedl ostrý souboj Alexander Radulov s Makarovem, po kterém skončil na ledě domácí útočník. Vylučovat se však nebude!
     
    33:21
    V posledních minutách je jednoznačně lepší domácí celek, který má územní převahu, avšak do zakončení se nemůže dostat!
     
    33:45
    Po dlouhé kombinaci moskevského celku se ke kotouči dostal Alexej Sopin, který ho však vyhodil na zakázané uvolnění!
     
    33:45
    Hostjící kotuč si celkem logicky bere oddechový čas, neboť jeho svěřenci byli na ledě opravdu dlouho!
     
    33:53
    Torpedo dokázalo vyhrál vhazování, a Sopin velmi chytře poslal kotouč do útočného pásma tak, aby puk neskončil na zakázaném uvolnění.
     
    34:33
    Moskevský celek rozehrával z vlastní polovině, nicméně jeho kombinace nebyla příliš přesná, a tak je u kotouče Nižnij Novgorod.
     
    35:09
    Do útočného pásma si to namířil Alexander Radulov, který obkroužil branku, a následně poslal kotouč před branku. Pozorný Proskurjakov ho však dostal hokejkou za branku!
     
    36:22
    Maxim Mamin dostal v útočném pásmu hodně prostoru, a pokoušel se před brankou najít Tělegina. Ruský útočník byl však hlídán Makarovem, a do zakončení se nedostal.
     
    37:01
    CSKA pokračuje ve své aktivní hře, a kombinuje v útočném pásmu!
     
    37:19
    Po velké chybě moskevské obrany se do úniku dostal hostující Alexej Sopin společně s Potapovem. Prvně jmenovaný však pokazil přihrávku, a je po akci!
     
    37:45
    Do útočného pásma najel středem hřiště Alexander Radulov, který vy vyhnul obránci, a tvrdě vypálil. Jeho střelecký pokus však srazil Makarov mimo branku.
     
    38:31
    Do velké příležitosti se mohl dostat Maxim Mamin. Jeho postup však zastavil čárový rozhodčí, který odpískal ofsajd!
     
    38:43
    O další střelecký pokus hostujícího celku se postaral obránce Vorobjov, jehož střela byla sražena do ochranné sítě!
     
    38:54
    Za podražení míří na trestnou lavici Alexander Radulov, který zcela zbytečně fauloval za vlastní brankou! Na trestnou lavici však míří i hostující Potapov, který pádu hodně přidal!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina bohužel branku nenabídla, nicméně CSKA mělo rozhodně více ze hry! Velkou šanci měl hostující Ljubimov, kterého našel Radulov. Jeho střelu však vyrazil výborný Proskurajov. Hostující brankář předváděl i ve zbytku třetiny velmi dobrý výkon. V závěru se dostal do velké šance Maxim Mamin, avšak jeho postup zastavil čárový rozhodčí!

    Třetí třetina začne za stavu 0:2 přibližně v 20:12!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Do úniku se mohl dostat hostující Vladimir Galuzin, toho však včas zastavil domácí obránce Zajcev!
     
    41:14
    Oba týmy již hrají v plném počtu! Denisov našel na útočné modré Radulova, který se dostal do zakončení, nicméně jeho pokus skončil v lapačce Proskurjakova!
     
    41:36
    Torpedo vyhrálo ve vlastním pásmu vhazování, a na druhou stranu zamířil Alexej Sopin. Ruský útočník nedostal příliš prostoru od obránce, nicméně i tak se dostal do zakončení. Sorokin jeho slabou střelu vyrazil.
     
    42:01
    Ožiganov hledal dlouhou rozehrávkou na útočné modré Geoffa Platta. Běloruský útočník však nedokázal kotouč zpracovat, a je z toho zakázané uvolnění.
     
    42:49
    Do dalšího přečíslení se dostal hostující Linus Videll, který našel přihrávkou Kondraťjeva. Ruskému obránci však nesedlo zakončení!
     
    43:29
    Nižnij Novgorod zatím třetí třetinu zvládá velmi dobře, a svého soupeře nepouští příliš do hry.
     
    44:19
    Ze středního pásma nahodil kotouč na branku Proskurjakova obránce Denis Denisov. Jeho pokus však schoval pod svou lapačku hostující brankář.
     
    44:46
    Do dalšího zakončení se dostal Jan Muršák, který se protáhl do útočného pásma po levé straně. Střelu slovinského útočníka však lapil Proskurjakov!
     
    45:10
    Na druhé straně se pokoušel o zakončení hostující Dvurečenskij, který byl však tísněn Zajcevem, a jeho zakončení skončilo mimo branku.
     
    45:52
    Na opačné straně kluziště předvedlo zajímavou kombinaci CSKA, vše zakončil střelou Dmitrij Kugryšev, který mířil nad branku!
     
    46:24
    Hostující Jegoršev se pokoušel vyhodit kotouč do středního pásma, na modré čáře však zachytil kotouč obránce Vorobjov, a CSKA pokračuje ve svém kombinaci.
     
    47:03
    Kombinace moskevského celku v útočném pásmu byla povedená, avšak domácí se do zakončení nakonec nedostali.
     
    47:31
    Torpedo se dostal ve vlastním pásmu puku, jmenotivě Budkin. Jeho vyhození však skončilo na zakázaném uvolnění.
     
    47:49
    Nahození Zajceva tečoval ve středním pásmu domácí Jan Muršak, a kotouč doklouzal pod lapačku Proskurjakova!
     
    48:13
    Ostrou ránu od modré čáry vyslal obránce Denis Denisov. Kotouč se pokoušel tečovat Hjalmarsson, avšak neúspěšně, a Proskurjakov dokázal zasáhnout!
     
    48:39
    Do ojedinělého útoku hostů se dostal Alexej Sopin, proti kterému však byla hned trojice protihráčů, a ruský útočník kotouč neudržel.
     
    49:09
    Až teď se Torpedo dokázalo dostat do postupného útoku, který táhl středem hřiště Kosticyn. Běloruský útočník následně přenechal kotouč Klingbergovi, tomu však nevyšlo zpracování, a je z toho ofsajd.
     
    49:49
    Za vlastní brankou měl dostatek času na rozehrávku Alexander Budkin, který však nahrál přímo Ožiganovi, jehož následný střela byla sražena do ochranné sítě.
     
    50:39
    Moskevskému celku vůbec nevyšel přechod přes modrou čáru, a kotouč skončil na holi Frolova, který zajíždí za vlastní branku, a bude rozehrávat.
     
    51:06
    Od modré čáry nahazoval kotouč na branku Proskurjakova domácí Nikita Zajcev, jehož střelu však srazil Proskurjakov do rohu kluziště.
     
    51:46
    Moskevskému celku se v posledních minutách nedaří dostat do útočného, a následně se v něm také udržet. Nižnij Novgorod skvěle brání modrou čáru!
     
    52:39
    Až teď se CSKA usadilo v útočném pásmu, a kombinovalo. Následně vypálil od modré čáry Alexander Radulov, jehož pokus však nemířil přesně.
     
    53:07
    Za hostující brankou předvedl velkou chybu obránce Budkin, který nabídl kotouč Ljubimovi, ten jej poslal obratem před branku. Do zakončení se dostal Platt, avšak Proskurjakov kotouč udržel před brankovou čárou!
     
    53:07
    Za následnou potyčku je vyloučený hostující Alexej Potapov, a domácí Maxim Mamin. Oba týmy tak budou hrát ve čtyřech!
     
    53:42
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo se výrazně přibližuje k vítězství v dnešním utkání! Torpedo vyrazilo do protiútoku, a na modré čáře přenechal Galuzin kotouč KASPARSU DAUGAVINŠOVI, který se trefil k tyči! Lotyšský reprezentant se vrátil po ošklivém zákroku Panina, a tohle je jeho nejlepší pomsta! Asistence: Vladimir Galuzin
    Kaspars DAUGAVINŠ - 0:3
     
    54:31
    Torpedo je po vstřelené brance pochopitelně daleko více aktivní. CSKA pochopilo, že vstřelit tři branky bude velmi těžké ...
     
    55:11
    Oba týmy jsou navíc v plném počtu! U kotouče je momentálně CSKA, které míří do útočného pásma.
     
    55:53
    Od modré čáry vypálil domácí Kiselevič, jehož tvrdou střelu však zastavila hostující obrana!
     
    56:19
    Domácí trenér si bere necelé čtyři minuty před koncem oddechový čas!
     
    57:01
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak CSKA se dočkalo! Necelé tři minuty před koncem přichází kontaktní branka! Kotouč se odrazil mezi kruhy, kde se nacházel obránce BOGDAN KISELEVIČ. Jeho střela skončila s velkým štěstím v brance! Asistence: Jan Muršak, Alexander Radulov
    Bogdan KISELEVIČ - 1:3
     
    57:49
    Moskevský celek to zkouší v posledních minutách bez brankáře!
     
    58:06
    Na útočné modré udělal velkou chybu Alexander Radulov, který ztratil kotouč, a do prázdné se mohl trefit Bondarev. Chybu ruského útočníka však napravil Zajcev!
     
    58:49
    CSKA teď zavřelo svého soupeře v útočném pásmu, dloho kombinovalo. Ke střele se dostal opět Bogdan Kiselevič, nicméně jeho střela byla sražena.
     
    59:21
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru se ještě Torpedo prosazuje do prázdné branky, a je rozhodnuto! Na pravé straně se ke kotouči dostal VLADIMIR GALUZKIN, pro kterého již nebyl problém trefil prázdnou branku! Asistence: Alexej Sopin
    Vladimir GALUZKIN - 1:4
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce! CSKA Moskva na vlastním ledě překvapivě podlehl Torpedu Nižnij Novgorod 1:4 !

    První třetina nabídl velmi zajímavou podívanou! V první polovině třetiny bylo rozhodně aktivnější domácí CSKA, které se dostalo i do první větší příležitosti. Hjalmarsson však trefil pouze břevno! Hostující celek se prosadil v 15. minutě hned dvakrát během patnácti vteřin! Nejdříve mířil přesně i Arťjom Aljajev, a po něm navýšil vedení Nikita Dvurečenskij. Hned poté předvedl velmi ošklivý zákrok Grigorij Panin, který vyfasoval za faul kolenem trest do konce utkání.

    Druhá třetina bohužel branku nenabídla, nicméně CSKA mělo rozhodně více ze hry! Velkou šanci měl hostující Ljubimov, kterého našel Radulov. Jeho střelu však vyrazil výborný Proskurajov. Hostující brankář předváděl i ve zbytku třetiny velmi dobrý výkon. V závěru se dostal do velké šance Maxim Mamin, avšak jeho postup zastavil čárový rozhodčí!

    CSKA se ve třetí třetině pokoušelo vstřelit kontaktní branku, nicméně v 54. minutě se trefil hostující Kaspars Daugavinš, a s CSKA to už vypadalo bledě! Domácím však dal naději Bogdan Kiselevič, který snížil tři minuty před koncem! V samotném závěru se však trefil do prázdné Vladimir Galzkin a bylo hotovo!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA

    Žádný Čech ani Slovák do dnešního utkání nezasáhl

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (21:43:13)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 58. Kiselevič (Muršak, Radulov) – 15. Aljajev (Sopin, Videll), 15. Dvurečenskij (Kuljomin, Sjomin), 54. Daugavinš (Galuzin), 60. Galuzkin (Sopin)


    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Zajcev, Kiselevič, Denisov, Ožiganov, Panin (A), Vorobjov, Chlopotov, Bondarev – Ljubimov, Radulov (A), Hjalmarsson – Kugryšev, Muršak, Platt – Andronov (C), Mamin, Tělegin -Antipov, Svetlakov, Korotkov
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Birjukov) – Budkin, Kondraťjev, Makarov, Jegoršev, Osipov, Aljajev, Kolganov, Iljin – Frolov, Galuzin (A), Daugavinš – Klingberg, Videll, Kosticyn – Potapov (C), Ashton, Sopin – Dvurečenskij, Semin, Kuljomin

    Rozhodčí: Gašilov, Sidorenko – Lazarev, Nesterov
    bahis siteleri