Olomouc – Třinec 1:12 (kon.) | Kladno – Č. Budějovice 3:4 (kon.) | Poruba – Opava 8:4 (kon.)
Vítkovice – Zlín 5:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 5:2 (kon.) | Letňany – Havlíčkův Brod 3:2 (po pr.)
Pardubice – Liberec 5:6 (po pr.) | Havířov – Vsetín 5:0 (kon.) | K. Vary – Slavia 2:4 (kon.)
Jihlava – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice
5:6 (2:0, 3:2, 0:3 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 09.10.2015, 17:00 • Tipsport arena • Extraliga staršího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    61:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se radují z výhry! PETR WIENCEK se protáhl mezi domácími obránci a dostal se sám až před Jánského, kterého vykoupal perfektní kličkou do bekhendu a se zasunutím puku do prázdné branky už neměl problém! Bez asistence.
     
    51:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Pardubice měly puk na svých hokejkách, JAN JENÍK ale v rohu dobře napadal a sám si po zisku puku vybruslil před brankoviště, odkud překonal domácího brankáře střelou nad rameno! Nejproduktivnější liberecký hráč a reprezentant do 16 let dnes hraje dobrý zápas. Bez asistence.
     
    43:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Wiencek projel po pravém křídle až před Jánského, který jeho pokus vyrazil za branku. Hostující hráč byl ale důsledný a odražený kotouč poslal naslepo před branku, kde sjížděl MARTIN JURSA – ten už neměl problém zasunout puk do odkryté klece! Asistence: Petr Wiencek.
     
    41:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hadovu střelu od modré zastavil bruslí jeden z domácích obránců, puk se ale odrazil přímo na hokejku JANA JENÍKA, který využil toho, že Jánský nebyl po reakci na předchozí střelu v optimálním postavení a neomylně zavěsil! Asistence: Petr Had.
     
    35:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    VIKTOR MARTÍNEK se ujal puku hned po vhazování ve středním pásmu, protáhl se až mezi kruhy, kde nikým neatakovaný vymetl krásnou střelou horní růžek liberecké branky! Druhý gól domácího hráče v zápase, osmý v sezoně. Bez asistence.
     
    30:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    No, obrany obou celků teď nezažívají nejlepší chvíle. Po chvilkovém libereckém tlaku se za brankou trochu lacině dostal k puku Tomáš Nezbeda a poslal ho mezi kruhy, kde si na něj nabruslil nikým nehlídaný PETR HAD a tvrdým příklepem v ideální výšce propálil vše, co mu stálo v cestě – a to byl vlastně jen domácí brankář. Asistence: Tomáš Nezbeda.
     
    28:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubická druhá formace si vytvořila tlak v útočném pásmu, který vyvrcholil střelou na branku. Žajdlík puk nekontroloval a ten se kutálel brankovištěm, kde si ho nejdřív všiml MICHAL MACHAČ a na dlouhou hůl ho nakonec dostal do branky! Asistence: Viktor Martínek a Filip Roubal.
     
    25:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hostující hokejisté ještě na střídačce slavili, když se v rychlém protiútoku objevil doposud nejlepší střelec Pardubic v sezoně VIKTOR MARTÍNEK, který vrací domácím dvoubrankové vedení! Asistence: Filip Roubal a Aleš Leder.
     
    24:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec ve druhé třetině hodně přidal a výsledkem je kontaktní branka, kterou vstřelil PETR WIENCEK! Hostující útočník se dostal těsně před Jánského a dokázal puk zasunout na zadní tyč. Asistence: Tomáš Nezbeda.
     
    10:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Znovu pardubická čtvrtá formace! DOMINIK KUBIŠTA se po dobrém napadání spoluhráčů z útoku zjevil zcela sám mezi kruhy a mířil přesně k pravé tyči! Asistence: David Syrovec.
     
    05:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    DOMINIK KUBIŠTA zavezl puk po levém křídle až do pásma, z kruhu vyslal povedenou střelu zápěstím a rozvlnil sítku za Žajdlíkem! Asistence: David Syrovec.

    Karel Málek

    Branky a nahrávky: 6. Kubišta (Syrovec), 11. Kubišta (Syrovec), 26. Martínek (Roubal, Leder), 29. Machač (Martínek, Roubal), 36. Martínek – 25. Wiencek (Nezbeda), 31. Had (Nezbeda), 42. Jeník (Had), 44. Jursa (Wiencek), 52. Jeník, 62. Wiencek


    HC Dynamo Pardubice: Jánský (Klouček) – Trejbal, Žouželka "A", Mert, Javůrek, Boček "C", Leder – Matýs, Pochobradský, Machala – Martínek, Roubal "A", Machač – Štefka, Šeliga, Paliesek – Syrovec, Petrus, Kubišta.
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Hrstka) – Bednář, Brabec, Habermann, Had, Charvát, Korecký "C", Krejsa, Kunst, Turský – Branský, Burda, Čermák, Chrtek, Jeník, Jursa "A", Nezbeda "A", Průžek, Verbický, Wiencek.

    Rozhodčí: Homola – Vepřovský, Škorpil
    bahis siteleri