Olomouc – Sparta 2:3 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Jihlava 3:0 (kon.) | Zlín – Č. Budějovice 3:4 (0:1 po s.n.)
Vítkovice – Mountfield HK 3:2 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 9:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 5:7 (kon.)
Třinec – Pardubice 4:3 (po pr.) | HC Litvínov – Kometa Brno 6:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
9:1 (3:0, 1:0, 5:1)
Rytíři Kladno
Pátek 16.10.2015, 17:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni útočí na desítku! Devátý zásah si připisuje JAKUB VAVŘIČKA, jenž se k zakončení dostal naprosto v klidu a bez problémů zavěsil. Asistence: Martin Beneš, Šimon Petráš.
     
    57:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme tu další zásah Plzně, tentokrát již osmý! Před brankou se dobře zorientoval útočník JIŘÍ STRÁSKÝ a i on se tak zasisuje do kroniky dnešního zápasu! Asistence: Lukáš Vlček.
     
    51:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na zvrat to sice již nebude, ale aspoň si hosté mohou připsat čestný úspěch! Přihrávky zpoza brány rychlou střelou využil YUKI MIURA a připravil tak dosud bezchybného Kuchaře o čisté konto. Asistence: Daniel Kružík.
     
    48:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neskutečná branka domácích! Indiáni naprosto rozebrali hostující obranu, do akce na jeden dotek se zapojili čtyři hráči! Do prázdné klece zakončoval po přihrávce Kaňáka MILAN ŠVARC! Asistence: Lukáš Kaňák, Jiří Stráský.
     
    44:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rytíři působí rezignovaným dojmem a indiáni stále nejsou dosti namlsaní! Po skvělé akci Petráše přesně zakončoval MARTIN BENEŠ, jenž už pošesté překonal bezmocného Stahla. Asistence: Šimon Petráš, Jakub Vavřička.
     
    42:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Až nyní se domácí dostali k první pořádně příležitosti a hned je z toho branka! Stahl prudkou ránu jen vyrazil před sebe, na levém kruhu číhal MILAN ŠVARC a nekopromisně poslal kotouč do odkryté klece. Asistence: Tomáš Vracovský, Lukáš Vlček.
     
    30:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásná čtvrtá branka indiánů! Domácí se dostali do situace dva na nikoho, ale ŠIMON PETRÁŠ byl rychlejší, tak vzal celou akci na sebe. Poté předvedl perfektní forhendový blafák a zakončil přesně mezi betony. Bez asistence.
     
    16:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je to jisté, dnes domácím stačí vyhrát buly v útočném pásmu a hned je z toho gól! Suchému se to povedlo, přistrčil kotouč na FILIPA KOKOŠKU, jenž pohotově zvyšuje už na 3:0! Asistence: Filip Suchý.
     
    14:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to již o dvě branky! Podobná akce jako u prvního gólu, nyní se kotouč odrazil od zadního mantinelu před branku, do které ho pohotově dorazil VÁCLAV KRLIŠ. Asistence: Filip Kokoška, Tomáš Andrlík
     
    03:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se po zásluze dostávají do vedení! V útočném pásmu se jim podařilo vyhrát vhazování, Pavel Rajal vypálil od modré čáry, MARTIN BENEŠ skvěle tečoval a kotouč zapadl přesně do branky! Stahl toho moc neviděl a loví tak puk ze sítě. Asistence: Pavel Rajal.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 4. Beneš (Rajal), 15. Krliš (Kokoška, Andrlík), 17. Kokoška (Suchý), 31. Petráš, 43. Švarc (Vracovský, Vlček), 45. Beneš (Petráš, Vavřička), 49. Švarc (Kaňák, Stráský), 58. Stráský (Vlček), 59. Vavřička (Beneš, Petráš) – 52. Miura (Kružík)


    HC Plzeň 1929: Kuchař (Štekr) – Kaňák, Walter "A", Andrlík, Pokorný, Starý, Rajal – Petráš, Beneš "A", Švarc, Vlček, Vavřička, Krliš "C", Kokoška, Vracovský, Suchý, Stráský
    Rytíři Kladno: Stahl (Jiroušek) – Havelka, Potěchin, Bunda "C", Chládek, Zelingr – Piovarči, Křepelka "A", Patyk, Bláha, Čermák, Borkovec, Havlůj, Keszi, Kaprál, Miura, Hrabík, Kružík

    Rozhodčí: Valenta – Černý, Rubáš
    bahis siteleri