Chabarovsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 1:4 (kon.) | Novokuzněck – N.Novgorod 3:4 (po pr.)
Novosibirsk – Minsk 2:3 (po pr.) | Dynamo Moskva – Omsk 2:1 (po pr.) | Viťaz – Barys 4:3 (1:0 po s.n.)
HC Slovan – Chanty-Mansijsk 6:0 (kon.) | Záhřeb – Jekatěrinburg 2:3 (po pr.)
po prodl.
Dynamo Moskva
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
Avangard Omsk
Sobota 17.10.2015, 16:00 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu Kontinentální hokejové ligy, ve kterém Dinamo Moskva vyzve Avangard Omsk. Utkání začíná v 16:00.
     
    DINAMO MOSKVA

    Domácí se jako jeden z největších favoritů soutěže zatím drží na výborné čtvrté příčce Západní konference. V posledních třech zápasech navíc Dinamo nepoznala hořkost porážky a dnes bude chtít jistě tuto sérii prodloužit i díky tomu, že na svém ledě je Dinamo v konferenci druhé nejlepší. Bodově pak domácí nejvíce spoléhají na Mata Robinsona, který si dosud připsal 20 bodů za 9 branek a 11 asistencí.
     
    AVANGARD OMSK

    I hostující celek je na tom velmi dobře a ve Východní konferenci je třetí. Bodovat se navíc Avangardu podařilo ve čtyřech z posledních pěti zápasů a celkově pak bez bodů odešel jen pětkrát. Hlavní devízou Omsku je pak ofenzíva, když v počtu vstřelených branek jsou hosté ve své konferenci druzí. Produktivitu týmu pak vede Vladimír Sobotka.
     
    POSLEDNÍCH PĚT VZÁJEMNÝCH ZÁPASŮ

    8.1.2015 Omsk – Dinamo 3:7
    6.11.2014 Dinamo – Omsk 5:4 pp.
    3.1.2014 Dinamo – Omsk 6:4
    8.10.2013 Omsk – Dinamo 0:6
    17.2.2013 Omsk – Dinamo 0:3
     
    ČEŠI A SLOVÁCI NA SOUPISKÁCH TÝMŮ

    Dinamo Moskva

    Na soupisce týmu nefiguruje český ani slovenský hráč.

    Avangard Omsk

    Dominik Furch
    Michal Kempný
    Vladimír Sobotka
    Martin Erat
     
    Úvodní sestavy:

    Dinamo Moskva: Lazušin (Šaryčenkov) – Višněvskij, Nikulin, Hietanen, Robinson, Osipov, Solovjov, Korjagin – Kokarev, Gorovikov, Pestuško – Cvetkov, Karsums, Galimov – Volko, Babenko, Brjuvkin – Filatov, Těreščenko, Tarasov – Pilipenko

    Avangard Omsk: Kostin (Furch) – Ahnelov, Kuljaš, Kempný, Alexandrov, Valentěnko, Lekomcev, Dervuk – Popov, Pěrežogin, Zubov – Širokov, Sobotka, Paršin – Lemťugov, Petrov, Černikov – Gluchov, Michejev, Fiščenko – Semjonov

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Alexej Bělov – Dmitrij Sivov, Sergej Šeljanin.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Státní hymna Ruské federace je za námi, utkání každou chvílí začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:21
    Hosté vyhráli úvodní buly zápasu a po chvíli se také dostali k prvnímu útoku. Alexander Pěrežogin podél mantinelu pronikl do útočného pásma, ale tam kotouč záhy ztratil.
     
    00:51
    Zakázané uvolnění Omsku. Hra se stěhuje před Denise Kostina, který dnes v bráně Avangardu dostal přednost před Dominikem Furchem.
     
    01:12
    Propagační pokus téměř od červené čáry bez potíží vyráží ke svým obráncům Lazušin. Můžeme mu tak počítat první úspěšný zákrok.
     
    01:57
    Dinamo se zatím ne a ne probít přes střední pásmo. Avangardu se daří neutrální zónu dobře zhušťovat a napadáním znepříjemňovat rozehrávku domácího celku.
     
    02:13
    Po vhazování ve středním pásmu se kotouč od hole Semjonova doklouzal až k Lazušinovi. Ten přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    02:21
    A hra je znovu přerušena. Tentokrát však vinou zakázaného uvolnění Dinama.
     
    02:48
    Na šikovnou zadovku zpoza Kostinovy brány si u tyče najížděl Pestuško, nicméně domácího útočníka dobře tělem odstavil jeden z beků Omsku.
     
    03:23
    Denis Paršin si v útočném pásmu udělal prostor a z vrcholu kruhu švihem vypálil. Sražený pokus končí v ochranné síti.
     
    03:52
    Registrujeme další střelu z prakticky totožné pozice. Zakončení obstaral Širokov, avšak puk se i nyní odrazil až do sítě za Lazušinovou bránou.
     
    04:46
    Semjonov se odhodlal k sóloakci, dobruslil si vlastní nahození a získává útočné pásmo ve prospěch hostujícího Avangardu Omsk.
     
    05:15
    Jenže nyní už je kotouč úplně na druhé straně hrací plochy a pozor musel dávat Denis Kostin. Nevyzpytatelná přihrávka před jeho brankoviště však nikoho z domácích nenašla.
     
    06:04
    V první velmi dobré střelecké pozici se ocitli hosté! Rychlý protiútok Omsku zakončoval střelou z mezikruží Ilja Zubov, avšak jeho pokus mířil přesně doprostřed brány.
     
    06:21
    Rychlý přechod do útoku nyní předvedli také domácí. Maxim Cvetkov u bližší tyče kotouč do sítě neprocpal a následná střela z levého kruhu mířila vedle.
     
    07:52
    Dinamo se snaží kontrolovat kotouč, ale teď se do šance cpal hostující Gluchov. Tomu v zakončení na poslední chvíli zabránil jeden z domácích beků, který předtím ztratil kotouč.
     
    08:23
    Dvě zbytečné ztráty domácích daly hostům šanci na střelu. Oba pokusy skončily na pozorném Lazušinovi, který nyní nemůže být spokojen s tím, co jeho spoluhráči předvedli.
     
    09:12
    Lazušin předvedl jednoduchý zákrok, ale po následném buly domácí poslali kotouč na zakázané uvolnění. Hra se vrací před bránu Dinama.
     
    09:35
    Oba týmy poměrně kostrbatě střídaly a Vladimír Sobotka tak raději posílá puk zpátky k obráncům Avangardu.
     
    10:07
    Avangard Omsk pokračuje v aktivní hře a opět se usadil v útočném pásmu Výsledkem byla Alexandrovova rána od modré čáry, kterou Lazušin vykopl pravým betonem.
     
    10:56
    Dinamo se pokusilo projít přes střední pásmo pomocí dlouhé přihrávky, nicméně ta končí až u Kostina. Icing se sice nepíská, ale kotouč mají hosté.
     
    11:45
    Maxim Pestuško zahrozil! Útočník elitní formace domácího celku vystihl rozehrávku soupeře a střelou zpoza obránce vystrašil Kostina. Ten vak zasahuje!
     
    12:12
    Ofsajd Avangardu zapříčinil zastavení časomíry a následuje komerční přestávka.
     
    12:59
    Aktivní Avangard se znovu prodral do pásma soupeře. Na ránu Ahnelöva ale domácí gólman dobře viděl a poslal kotouč do ochranné sítě.
     
    13:28
    Domácí jen vyhodili kotouč z vlastního pásma, avšak zakázané uvolnění z toho znovu nebylo a po ztrátě soupeře se Dinamo dostalo k zakončení. Denis Kostin zasahovat nemusel.
     
    14:09
    A v permanenci byl po chvíli Alexander Lazušin. Z pravé strany na něj totiž vypálil Zubov, puk se od hokejky domácího beka dostal zpět na hůl zmiňovaného útočníka Avangardu a ten již tentokrát trefil prostor brány. Lazušin výborně zareagoval a drží čisté konto.
     
    14:55
    Dinamu Moskva se opravdu nic nedaří. hráči hrající v modrých dresech si momentálně nejsou schopni přihrát.
     
    15:41
    Dvě horké chvilky teď opět ustál Lazušin! V prvním případě na něj šel ze strany zcela osamocený Pěrežogin, který trefil jen jeho výstroj, druhé zakončení již skončilo na tyči brány domácího brankáře.
     
    17:27
    Sledujeme trochu nepřesnou pasáž první třetiny. Rozehrávka domácího celku skončila zakázaným uvolněním.
     
    17:50
    Jeden z domácích beků nyní měl problémy se dvěma otravujícími hráči Avangardu, ale nakonec kotouč dokázal posunout na Cvetkova, který rychle přenáší hru do útočného pásma.
     
    18:37
    Hne dpo přejetí útočné modré čáry zkoušel štěstí Jurij Babenko, nicméně jeho pokus skončil sražen v ochranné síti. Pomalu se nám blíží poslední minuta první třetiny.
     
    18:59
    Z hranice brankoviště se snažil dorážet jeden z hostujících útočníků, ale tomu puk sjel z čepele a skončil vedle brány!
     
    19:53
    V závěru první třetiny budeme ještě svědky vhazování v pásmu Avangardu, který se provinil zakázaným uvolněním. Uvidíme, zda se domácí dostanou k rychlému zakončení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Jednu střelu sice Dinamo stihlo, ale ta byla poměrně nepřesná a první třetina je u konce. Zatím sledujeme poměrně pěkný hokej, ve kterém mají převahu hráči Avangardu. Ti se dostali k více velkým šancím, ale skvělý Lazušin dosud všechny pokusy dokázal zlikvidovat.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Domácí se jako první probili do pásma soupeře. K zakončení se však ještě nedostali.
     
    21:03
    Velmi elegantně to nyní zkoušel Maxim Cvetkov. Útočník Dinama si vybruslil z rohu kluziště před bránu, avšak poté již nedokázal nasunout puk na Kostina.
     
    21:52
    Dinamo má na začátku druhé třetiny převahu. Chybí ale nějaké vážnější zakončení.
     
    22:32
    Denis Kostin likviduje dělovku od modré čáry. Nezabaránila tomu ani velmi kvalitní clona Brjuvkina.
     
    22:51
    Vůbec poprvé se v druhé třetině do útočného pásma podívali také hosté. Výsledkem byla jen sražená střela, která skončila v ochranné síti.
     
    23:41
    Trochu zbytečně se po kotouči nyní lapačkou natahoval Kostin. Tvrdý rýna od modré čáry letěla vysoko nad.
     
    24:08
    Avangardu se na začátku druhé třetiny příliš nedaří. Momentálně ale sledujeme hru plnou nepřesností a kotouč se nachází především ve středním pásmu.
     
    24:59
    Příliš dlouhá rozehrávka hostujícího celku končí na zakázaném uvolnění. Hra se stěhuje před Kostina.
     
    25:16
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou za svou aktivitu náležitě odměněni. Střela od modré čáry se od jednoho z hráčů odrazila přesně na hůl KIRILLA PILIPENKA, který již měl jednoduchou práci a poslal kotouč do odkryté části brány. Asistence: Nikita Filatov, Alexej Těreščenko
    25:16 Kirill PILIPENKO - 1:0
     
    25:55
    Hosté se snaží velmi rychle odpovědět na gól domácího celku a dokázali se na chvíli usadit v útočném pásmu. Slabé zakončení končí v rukavici Lazušina.
     
    26:38
    Avangard Omsk je stále nastěhován v pásmu soupeře. Střele však zatím na Lazušina mířilo pramálo.
     
    27:03
    A nyní se navíc hosté provinili icingem.
     
    27:37
    Budeme svědky první přesilové hry v zápase. Na trestnou lavici usedá Maxim Solovjov (DMS), který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    28:19
    Až nyní se hosté po vyhození kotouče domácích dostávají zpátky do útočného pásma.
     
    28:51
    Jeden z hráčů moskevského Dinama nedokázal dostat puk podél mantinelu do středního pásma a výsledkem byla obrovská šance Vladimíra Sobotky. Ten byl v dobré pozici mezi kruhy, vzal to na sebe, ale střelou mezi ruku a tělo Lazušina nepřekonal.
     
    29:24
    Kotouč je až ve středním pásmu. Zdá se, že toto oslabení již domácí přežijí.
     
    29:40
    Téměř přesně s návratem vyloučeného Solovjova vylétla od modré čáry dělovka Kuljaše, po které je puk v síti za Lazušinovou svatyní.
     
    30:40
    Velmi krásnou akci nám nyní předvedl Nikita Filatov. Mladý útočník Dinama se rozjel ve vlastním pásmu, projel až mezi kruhy před bránou Kostina a hostujícího gólmana prověřil svižným pokusem. Stav utkání zůstává 1:0.
     
    31:18
    Domácí jsou velmi aktivní a obléhají soupeřovu bránu. Avangard se ne a ne vymanit ze sevření.
     
    31:59
    Stále se hraje v útočném pásmu Dinama. Pětice hostujících hráčů je již velmi solidně utavená a smyčka se stahuje!
     
    32:36
    Po nepřesné ráně od modré v podání domácího hráče se puk dostal k Nikolaji Lemťugovi. Ten zkusil projít jeden na jednoho, ale kotouč skončil pouze u Lazušina, který jeje rychle rozehrává.
     
    32:57
    Avangard právě vstřelil branku!
    Převaha je domácím naprosto k ničemu, neboť z poměrně ojedinělé akce se hostům podařilo srovnat! Ve středním pásmu převzal kotouč VLADIMÍR SOBOTKA, jenž opět nikomu nenahrál, ale tentokrát se prezentoval velmi přesnou ranou zápěstím, kterou poslal za Lazušinova záda. Asistence: Sergej Širokov, Jurij Alexandrov
    32:57 Vladimír SOBOTKA - 1:1
     
    34:28
    Domácí by si rádi vzali vedení zpět, nicméně teď se musí znovu bránit. Pokus o rychlý přechod do útoku se hostům nakonec nepovedl, ale i tak zůstávají u kotouče.
     
    34:52
    Gól na 1:2 měl na holi hostující obránce Alexandrov, avšak jeho dělovka z výborné pozice bránu Alexandera Lazušina těsně minula! Možná se dokonce jednalo o tyč.
     
    35:06
    Ilja Nikulin (DMS) se provinil podražením a je vyloučen na dvě minuty.
     
    35:55
    Již podruhé se domácím hráčům podařilo vyhodit kotouč až ke Kostinovi. Ten nyní sice po kontaktu se soupeřem skončil na zemi, ale rozhodčí tuto srážku zhodnotili jako nezaviněnou.
     
    36:51
    Dinamo se fantasticky brání a po dalším vyhození puku dokonce dokázalo ohrozit brankáře Avangardu. Střela však mířila přesně do hrudníku Kostina.
     
    37:06
    Domácí v plném počtu.
     
    37:33
    Avangardu se nepovedlo založit útok, neboť kotouč zamířil na střídačku hostujícího týmu. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    38:32
    Hosté převzali iniciativu a dokázali se dostat do další dobré pozice. Po přihrávce z pravé strany z předbrankového prostoru zakončoval Zubov, avšak jeho usměrnění puku skončilo těsně vedle.
     
    39:20
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny a s kotoučem hrají stále hosté.
     
    39:58
    V samotném závěru druhé periody ještě Avagnard vymyslel jednu střeleckou pozici, ale ta byla zakončena nepřesnou ranou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Za námi je tedy druhá třetina dnešního zápasu a stav utkání je prozatím vyrovnaný 1:1. Do vedení se díky výbornému vstupu do druhé periody dostali domácí, avšak na branku Pilipenka dokázal ve 33. minutě zareagovat krásnou ranou Vladimír Sobotka, který tak stanovil dosavadní skóre utkání.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:38.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:44
    Do třetí části vstupují aktivněji hostující hráči. Pro střelu Michala Kempného si lapačkou sáhl Alexander Lazušin.
     
    40:59
    O po buly se Avangard chvíli držel v útočném pásmu,a však nyní již hrají domácí borci, kteří se snaží vyvést kotouč aspoň do středního pásma.
     
    41:48
    Hosté jsou zpátky u kotouče a bojují o pozici v útočném pásmu.
     
    42:06
    Po střele od modré čáry byl před Lazušinovou bránou obrovský závar, ale ani jeden z hráčů Omsku puk nedokázal dostrkat do sítě.
     
    42:52
    Je tady třetí vyloučení zápasu a poprvé je potrestán hostující hráč. Za hákování dostává dvě trestné minuty Alexander Pěrežogin (OMS).
     
    43:23
    Domácím se až nyní povedlo dostat do pásma soupeře, nicméně po ztrátě letí míč až ke svatyni Alxandera Lazušina.
     
    43:52
    Minuta přesilové hry Dinama je fuč, puk stále u Lazušina.
     
    44:23
    Popovovi se nyní povedlo vyvést kuse černé gumy znovu aspoň do neutrální zóny. Následná sražená střela domácích končí v ochranné síti.
     
    44:42
    Tak toto je opravdu hodně marná přesilová hra domácího týmu. Filatov se dostal do ofsajdu a z početní výhody zbývá již pouze deset vteřin.
     
    44:52
    Hosté v plném počtu.
     
    45:15
    Před dojíždějícím Zubovem teď musel hodně rychle ven z brány Lazušin, který byl donucen k přikrytí kotouče. Menší rozmíška mezi Iljou Nikulinem a právě Zubovem v nic většího nepřerostla.
     
    45:17
    Hosté budou hrát podruhé v krátké době v oslabení. Na lavici hanby usedá Sergej Širokov (OMS).
     
    45:47
    Domácí měli k dispozici dvě dobré střelecké pozice, ale z ani jedné bránu trefit nedokázali. Kotouč tak po chvíli letí přes celé hřiště k Lazušinovi.
     
    46:28
    Denis Kostin se musel mít opět na pozoru. Nejprve se hostující brankář včas přesunul proti zakončení Višněvského, poté zlikvidoval i kvalitní ránu od modré.
     
    46:40
    Po několika soubojích se hostům podařilo dostat ke kotouči, který poslali pryč ze svého pásma.
     
    47:17
    Hosté v plném počtu.
     
    47:52
    Dvě ubráněné přesilové hry nyní mohou hostujícímu celku vlít krev do žil. Uvidíme, jak se tato psychická výhody projeví.
     
    48:31
    Ofsajd Dinama znamená komerční přestávku.
     
    48:59
    Příliš dlouhá rozehrávka Dinama letěla přes všechny čáry, ale gólman hostů chtěl hrát a o icing se tak nejednalo. Kostin tak možná trochu zavařil obráncům Avangardu kteří museli rychle zpátky.
     
    49:23
    Po objetí brány šikovně bekhendem zakončoval jeden z domácích, nicméně brankář Omsku byl u své tyče dobře srovnán.
     
    50:10
    Nedovolené bránění v podání Konstantina Gorovikova (DMS) znamená třetí přesilovou hru Omsku v zápase.
     
    50:53
    Dinamo se zatím dobře brání a posílá puk pryč ze svého pásma. Avangard by se potřeboval dostat k tlaku.
     
    51:20
    Nyní už Sobotkova formace rozjela přesilovkovou kombinaci, která skončila Kepmného ranou. Pokus od modré byl sražen a puk letí ke Kostinovi.
     
    51:57
    Hostům se podařilo zablokovat další dvě střely. Toto oslabení Dinamo zřejmě přežije bez úhony.
     
    52:10
    Domácí v plném počtu.
     
    52:56
    Zakázané uvolnění Avangardu vrátilo hru před Denise Kostina a do zajímavé střelecké pozice se po buly dostal Pestuško. Jeho pokus betonem zastavil Kosti!
     
    53:42
    Avangard se dostal k přečíslení dvou na jednoho, ale Lazušin nakonec zasahovat nemusel, neboť došlo k nadzvednutí hokejky hráče, který se snažil zakončovat.
     
    54:44
    Souhra Sobotky s Ahnelövem končí nahozením kotouče na Lazušina. Ten přerušuje hru.
     
    55:17
    V blížícím se závěru základní hrací doby si domácí zahrají přesilovou hru. Za hákování je potrestán Alexej Gluchov (OMS).
     
    55:42
    Dinamo je nastěhováno v pásmu soupeře. K zákroku však domácí Kostina zatím nedonutili.
     
    56:01
    A nyní se navíc hostům podařilo vyhodit puk přes celé hřiště a vystřídat unavenou čtveřici.
     
    56:48
    Domácí jsou před Kostinovou bránou, ale pořád je to bez střely!
     
    57:17
    S návratem vyloučeného Gluchova si domácí vypracovali nadějnou pozici, avšak pohotovou dělovku jeden z domácích do odkryté části brány poslat nedokázal!
     
    57:54
    Ofsajd moskevského Dinama. Pomalu se nám blíží závěr řádné hrací doby.
     
    58:35
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny. Kotouč mají na svých hokejkách hosté, ale ti se pohybují až ve vlastním pásmu.
     
    59:02
    Pesuško se snažil využít zaváhání hostujícího celku, jenže těsně před ním dokázal kotouč zasáhnout jeden z dojíždějících obránců.
     
    59:48
    Puk je na hokejce Kempného a navíc až ve středním pásmu. Budeme svědky prodloužení!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Třetí třetina nám branku i přes několik slibných šancí nenabídla a za chvíli tak začne pětiminutové prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:18
    Sobotka u mantinelu nevybojoval kotouč a domácí tak zastavují útočnou snahu Avangardu hned v zárodku.
     
    60:41
    Naprosto totožná situace na druhé straně. Oba týmy střídají.
     
    61:20
    Po poněkud rozkoukávací úvodní minutě prodloužení se Dinamo usazuje v útočném pásmu a snaží se najít skulinu v obraně soupeře.
     
    61:35
    Jurij Alexandrov (OMS) se vrhl pod nohy jednoho z domácích, který si chystal kotouč na střelu a je na dvě minuty vyloučen za podražení.
     
    61:35
    Domácí trenér Vitolinš cítí šanci a vybírá si oddechový čas.
     
    62:10
    Dinamo se zatím dostalo k pouze jednomu střeleckému pokusu. Ten Pestuško poslal jen do betonu Kostina.
     
    62:34
    Denis Kostin dokázal zareagovat na nebezpečnou teč Karsumse a drží kotouč. Přesilová hra tak zatím zůstává nevyužita a utkání pokračuje.
     
    64:01
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru čtyř proti třem a je rozhodnuto! Cvetkov ze strany posunul kotouč před brankoviště, kde sice nejprve DMITRIJ VIŠNĚVSKIJ promáchl, ale poté již procpal kotouč přes výstroj Kostina do sítě. Asistence: Maxim Cvetkov
    64:01 Dmitrij VIŠNĚVSKIJ - 2:1
     
    Konec zápasu.
     
    Poměrně pohledné utkání mezi Dinamem Moskva a Avngardem Omsk je tedy u konce a dva body za vítězství v prodloužení si připisují domácí. Ti se ve 26. minutě sice dostali do vedení, ale ještě ve druhé třetině se Omsku podařilo vyrovnat a po bezbrankové třetí třetině zápas dospěl do prodloužení. V tom měli domácí k dispozici přesilovou hru, kterou v čase 64:01 využil Dmitrij Višněvskij, jenž rozhodl o výhře svého celku.
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V ZÁPASE

    Avangard Omsk

    Dominik Furch do utkání nezasáhl
    Michal Kempný 0+0, 3 střely, čas na ledě 26:14
    Vladimír Sobotka 1+0, 4 střely, čas na ledě 20:23
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli a s konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 10 318 diváků se s Vámi loučím. Příjemný sobotní večer! (18:19:52)

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 26. Pilipenko (Filatov, Těreščenko), 65. Višněvskij (Cvetkov) – 33. Sobotka (Širokov, Alexandrov)


    Dynamo Moskva: Lazušin (Šaryčenkov) – Višněvskij, Nikulin, Hietanen, Robinson, Osipov, Solovjov, Korjagin – Kokarev, Gorovikov, Pestuško – Cvetkov, Karsums, Galimov – Volko, Babenko, Brjuvkin – Filatov, Těreščenko, Tarasov – Pilipenko
    Avangard Omsk: Kostin (Furch) – Ahnelov, Kuljaš, Kempný, Alexandrov, Valentěnko, Lekomcev, Dervuk – Popov, Pěrežogin, Zubov – Širokov, Sobotka, Paršin – Lemťugov, Petrov, Černikov – Gluchov, Michejev, Fiščenko – Semjonov

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Alexej Bělov – Dmitrij Sivov, Sergej Šeljanin

    Diváci: 10.318
    bahis siteleri