Chabarovsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 1:4 (kon.) | Novokuzněck – N.Novgorod 3:4 (po pr.)
Novosibirsk – Minsk 2:3 (po pr.) | Dynamo Moskva – Omsk 2:1 (po pr.) | Viťaz – Barys 4:3 (1:0 po s.n.)
HC Slovan – Chanty-Mansijsk 6:0 (kon.) | Záhřeb – Jekatěrinburg 2:3 (po pr.)
po prodl.
Medveščak Záhřeb
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Sobota 17.10.2015, 17:30 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexandr TORČENJUK - 2:3
     
    61:30
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    ALEXANDR TORČENJUK rozhoduje dnešní zápas! Útočník Avtomobilistu se zmocnil puku, udělal rychlou otočku, zbavil se obránce a z vrcholu kruhu vyslal do horního růžku branky Kroselji nechytatelnou ránu švihem.
    Asistence: Vitalij Popov.
    Radek SMOLEŇÁK - 2:2
     
    53:18
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Netrvá to však dlouho a máme opět srovnáno! Domácí hala burácí po úspěšné dorážce do poloprázdné branky od RADKA SMOLEŇÁKA, který využil zmatků před brankou, sebral kotouč a poslal jej za záda ležícího Kováře.
    Asistence: Nathan Perkovich.
    Arťjom GAREJEV - 1:2
     
    51:44
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    ARTJOM GAREJEV převáží misky vah na stranu Jekatěrinburgu! Ve vlastní oslabení pláchl do protiútoku se svým spoluhráčem a poměrně nenápadnou ranou překonal i chytajícího Kroselju. Před ním se na mžik vteřiny objevil brání spoluhráč, přes kterého toho nejspíš mnoho neviděl.
    Asistence: Petr Koukal.
    Alexandr TORČENJUK - 1:1
     
    37:04
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    ALEXANDR TORČENJUK srovnává skóre tohoto zápasu! Útočník Avtomobilistu si sjížděl před branku, kde mu poslal střílenou přihrávku Nikita Trijamkin. Střelec branky pouze nastavil svou čepel, kterou usměrňoval kotouč těsně nad beton brankáře Kroselji.
    Asistence: Nikita Trijamkin, Vitalij Popov.
    Jesse SAARINEN - 1:0
     
    31:18
    Medveščak právě vstřelil branku!
    JESSE SAARINEN protrhává střeleckou nemohoucnost obou týmů a po více než polovině zápase střílí také jeho úvodní branku. Saarinen se dostal s pukem na vrchol kruhu, trpělivě si počkal, až se obrana před ním trochu rozestoupí a jeho následná rána do pravého horního růžku branky byla příliš i pro Jakuba Kováře.
    Asistence: Milan Jurčina, Marek Kvapil.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 32. Saarinen (Jurčina, Kvapil), 54. Smoleňák (Perkovich) – 38. Torčenjuk (Trijamkin, Popov), 52. Garejev (Koukal), 62. Torčenjuk (Popov)


    Medveščak Záhřeb: Kroselj (Taylor) – Kinrade, Deutsch, Parlett, Larkin, Jurčina, Morrisonn – Zanoskij, Glumac, Brule, Giliati, Hedberg, Bjorkstrand, Perkowich, Smoleňák, Saarinen, Mertl, Kvapil, Arkalov
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Ustinskij) – Gusev, Kivisto, Timašov, Turbin, Šemerov, Megalinskij, Trijamkin, Vasilevskij – Alexejev, Torčenjuk, Simakov, Golišev, Roman, Popov, koukal, Dubrovskij, Garejev, Dostojnov, Pankov, Elo

    Rozhodčí: Bondar Denis, Komarov Pavel – Nazarov Ivan, Nestěrov Alexandr

    Diváci: 5670
    bahis siteleri