Empoli – Janov 2:0 (kon.) | Carpi FC – Bologna 1:2 (kon.) | Palermo – Inter 1:1 (kon.)
konec
Empoli FC
2:0 (1:0)
Janov CFC
Sobota 24.10.2015, 15:00 • Stadio Carlo Castellani, Empoli • Italská Serie A • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Velkou příležitost v samotném závěru měl ještě hostující Lazović, který si do vápna naběhl na centr Izza. Jeho zakončení však dkázal vyrazit brankář Skorupski!
     
    84
    Domácí Rade Krunić se následně provinil opravdu ostrým nedovoleným zákrokem v souboji se střídajícím Lazovićem. Hlavní rozhodčí udělil domácímu hráči žlutou kartu!
    83. Výborný zákrok Perina proti střele Kruniće
     
    83
    Velkou šanci měl domácí Rade Krunić, který pronikl do vápna, a dostal se i do zakončení. Proti bosenskému záložníkovi však vyběhl brankář Perin, který jeho zakončení zneškodnil!
     
    81
    Domácí tým provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Manuel Pucciarelli, kterého nahrazuje Livaja!
     
    69
    Své druhé střídání v tomto zápase provádí domácí kouč Marco Giampaolo. Italský trenér stahuje ze hry Leandra Paredese, kterého nahrazuje hráč z Lichtenštejnska, Marcel Büchel!
     
    68
    Janov stupňuje svůj tlak, a na útočné polovině je velmi aktivní. Zatím však bez gólového efektu. Mezitím provádí hostující celek své poslední střídání. Ze hřiště odchází útočník Leonardo Pavoletti, kterého nahrazuje Diego Capel!
     
    64
    Kombinace Rade Kruniće se záložníkem Zielińskim ve středu hřiště k ničemu kloudnému nevedla. Hodně ostrým zákrokem se následně prezentoval právě polský záložník, který vidí žlutou kartu!
     
    63
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Matias Ezequiel Muñoz, přichází Issa Cissokho.
    57. Piotr ZIELIŃSKI - 2:0
     
    57
    Empoli právě vstřelilo branku! Mladý záložník však svým spoluhráčům příliš štěstí nepřinesl, neboť několik sekund po jeho příchodu se domácí prosazují! Po pravíé straně se protáhl Krunić, který našel volného Maccaroneho. Jeho zakončení však mířilo pouze do břevna, od kterého se míč odrazil na nohu PIOTRA ZIELIŃSKIHO, který poslal míč do opuštěné branky!
     
    56
    Pro své první střídání se rozhodl i hostující celek. Diego Perotti neodvedl ve střední řadě Janova dobrý výkon, je vystřídán! Na jeho místo přichází mladý Lazović!
     
    51
    Domácí celek provádí své první střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází mladý El Hadji, který si zjevně přivodil nějaké menší zranění, a trenér Giampaolo nechce riskovat jeho zdravotní stav. Na jeho místo přichází Maiello!
    44. Rade KRUNIĆ - 1:0
     
    44
    Empoli právě vstřelilo branku! Domácí celek jde v závěru prvního poločasu zaslouženě do vedení! Záložník Zieliński se dostal na levém křídle k centru který sice našel ve vápně Pucciarelliho, ten se však do zakončení nedostal. Ve vápně se však míč dostal na nohu RADE KRUNIĆE, který propálil vše, co mu stálo v cestě!
     
    37
    Poprvé v dnešním zápase zahrozili také hosté! Z levého křídla poslal nebezpečný centr do vápna Diego Perotti, jehož centr však vyboxoval Skorupski. Rozhozené obrany mohl využít Rincón, ten však poslal míč pouze do boční sítě!
     
    35
    Od hlavního rozhodčího to schytal také Lorenzo Tonelli, který při vzdušném souboji poslal hodně tvrdě k zemi Perottiho, a žlutá byla zcela zasloužená!
    35. Povedená standardní situace Pucciarelliho
     
    35
    Následné standardní situace se zhostil domácí Manuel Pucciarelli, jehož přízemní centr letěl na přední tyč. Bez přičinění žádného z hráčů domácích míč letěl do branky, nicméně Perin dokázal na brankové čáře zasáhnout!
     
    34
    Tak žlutou už má "na triku" také stoper Ezequiel Muňoz, který u postranní čáry na levé straně poslal k zemi Rade Kruniće. Nepříjemné zjištění to je také pro trenéra Gasperiniho, neboť dva ze tří stoperů už mají žlutou!
    31. Povedená akce domácích brankou neskončila
     
    31
    Empoli zatím hraje v dnešním zápase opravdu skvěle! Piotr Zieliński našel na pravém křídle Maccaroneho, který si udělal prostor pro přihrávku, a našel Pucciarelliho, jehož rána z voleje prolétla nad brankou!
     
    29
    Jasná žlutá karta! Empoli se mohlo dostat do zajímavé šance. Krunić posílal dlouhý centr na Piotra Zielińskiho, který si chytře nabíhal za obranu. Poslkého záložníka však stáhl k zemi Marchese, který následně viděl žlutou kartu!
    9. Rána Kruniće mířila těsně nad branku
     
    9
    Tak zatím oba týmy hrozí pouze ze střední vzdálenosti! Na konci rychlé akce domácího celku byl Rade Krunić, který natáhl z dobrých 25 metrů. Jeho dělovka však prolétla nad břevnem!
    2. Povedená střela Zielińskiho
     
    2
    Domácí celek však do utkání přímo vlétl! Polský záložník Zieliński potvrdil, že v této sezóně podává skvělé výkony. Mladý středopolař si navedl míč do středu, a vyslal tvrdou přízemní střelu. Perin však jeho střelu vyrazil na další roh!

    Jan Havlovic

    Branky: 44. Krunić (Zieliński), 57. Zieliński

    Karty:   35. Tonelli (EMP), 64. Zieliński (EMP), 84. Krunić (EMP) – 29. Marchese (JAN), 34. Muñoz (JAN)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 9:6. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 11:25.
    Empoli FC: Skorupski – Laurini, Tonelli, Costa, Rui – Zieliński, El Hadji (51. Maiello), Paredes (69. Marcel Büchel) – Krunić – Pucciarelli (81. Livaja), Maccarone (C).
    Náhradníci: Pugliesi, Pelagotti – Zambelli, Bittante, Ronaldo, Maiello, Barba, Piu, Camporese, Livaja, Marcel Büchel.

    Janov CFC: Perin (C) – Izzo, Muñoz (63. Cissokho), Marchese – Rincón, Costa, Ntcham, Laxalt – Gakpé, Pavoletti (68. Capel), Perotti (56. Lazović).
    Náhradníci: Lamanna, Ujkani – De Maio, Burdisso, Figueiras, Capel, Lazović, Tachtsidis, Cissokho.
    bahis siteleri