Toronto – Detroit 1:2 (po pr.) | Carolina – Dallas 1:4 (kon.) | New Jersey – Chicago 4:2 (kon.)
Colorado – NY Rangers 1:2 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 1:2 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:2 (kon.)
Buffalo – Vancouver 3:2 (kon.) | Los Angeles – Florida 4:1 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
Florida Panthers
Sobota 07.11.2015, 22:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním toho, že na dnešní utkání si do Staples Center našlo cestu 18 230 diváků se s Vámi loučím! Děkuji za pozornost a u dalších zápasů z NHL se budu těšit na počtenou! (00:50:08)
     
    Československá stopa v utkání

    Marián Gáborík (LAK) 0+0, 3 střely na branku, čas na ledě 11:04
    Jaromír Jágr (FLA) 0+0, žádná střela na branku, čas na ledě 18:16
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Jeff Carter (LAK) 1+1
    2. Tyler Toffoli (LAK) 0+2
    3. Milan Lucic (LAK) 1+0
     
    Je dobojováno, Králové porážejí Floridu 4:1, parta kolem Jaromíra Jágra si tak připisuje už pátou porážku v řadě! Nutno podotknout, že dnes to byla pro Los Angeles výhra zcela zasloužená. Panteři šli sice do vedení zásluhou Nicka Bjugstada, v úvodu druhého dějství ale nevyužili dvojnásobnou přesilovku, což se v konečném součtu ukázalo jako jeden z klíčových momentů celého střetnutí. Poté totiž Kings naplno převzali zápasové otěže a konečně začali střílet i góly. Nejprve vyrovnal Jeff Carter a do konce prostřední dvacetiminutovky se ještě zvládli prosadit Drew Doughty a Anže Kopitar. Ve třetí třetině už si domácí získaný náskok pohlídali a díky teči Milana Lucice jej ještě o jednu branku navýšili.
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Florida se ještě snaží vstřelit branku, ale domácí už svého soupeře ke Quickovi nepustí.
     
    59:00
    Běží poslední minuta třetí třetiny a zároveň i dnešního zápasu!
     
    58:24
    Browna v postupu vpřed zastavil Aaron Ekblad, ten však neměl žádnou rychlost, proto puk jen nahodil a odešel střídat.
     
    57:33
    Další zakázané uvolnění v podání kalifornského týmu. Dokáže Florida ještě alespoň snížit?
     
    57:14
    Toffoli s Carterem se vydali dopředu a za brankou Floridu pro své spoluhráče získali několik cenných vteřinek.
     
    56:29
    Po vhazování ihned pálil Ekblad, Quick puk opět vyrazil jen před sebe, ovšem před dotírajícím Thorntonem jej nakonec včas stihl schovat pod lapačkou.
     
    56:25
    Lewisův křižný pas na Gáboríka byl opravdu velmi těžko zpracovatelný – máme tu další icing Los Angeles. Závěr utkání se nám pěkně kouskuje.
     
    55:56
    Pirri zadovkou přenechal kotouč Howdenovi, po jehož jedovaté ráně puk Quickovi vypadl, nepříjemnou situaci pro Kings však vyřešil Forbort.
     
    55:19
    Nahození McNabba od modré čáry těsně před pokladnicí Floridy tečoval Lewis, avšak kotouč zamířil mimo tři tyče.
     
    55:06
    Parádní zákrok v podání Roberta Luonga! Domácí kapitán Brown svou zcela přes obránce šikovně ukryl a brankář Panterů puk vyrazil jen před sebe, kde číhal neobsazený Anže Kopitar, ovšem Luongo se nyní opravdu vytáhl!
     
    54:38
    Jágr nahrával před brankou stojícímu Huberdeauovi, který ale nedokázal překonat Jonathana Quicka. Kings se následně osvobozují jen za cenu icingu.
     
    54:04
    Shawn Thornton chtěl na steč vyslat MacKenzieho, tomu však puk přeskočil přes hůl. Kings uklidňují hru za vlastní svatyní a už nikam spěchat nebudou.
     
    53:18
    Bjugstad nahrával Huberdeauovi, ten byl však v útočném pásmu o chvíli dříve než puk, proto je zcela správně pískáno ofsajdové postavení.
     
    52:52
    Další chyba vyrobil Smith a těžit z toho opět mohl Clifford, do jehož pokusu z mezikruží ale na poslední chvíli vložil hůl Mitchell.
     
    52:23
    Smith se nechal obrat o kotouč a do útoku se mohl vydat Kyle Clifford, který se důrazně protáhl po pravé straně a následně bekhendem branku minul.
     
    51:47
    Doughty posunul touš na McNabba, jehož prudký pas nenašel nikoho ze spoluhráčů – pískán icing.
     
    51:01
    Martinez špatně rozehrál, čehož mohl využít Trocheck, který puk ještě přenechal Smithovi, jehož ránu ale zablokoval právě Alec Martinez.
     
    50:22
    Ihned po vyhraném vhazování se ke střele od modré čáry odhodlal Campbell, avšak puk po teči jednoho z domácích hráčů vyletěl do ochranné sítě.
     
    50:17
    Thornton tvrdým způsobil o puk obral Muzzina a následně jej, fotbalovou terminologií řečeno, nacentroval před branku, kde se vytvořil drobný závar, v němž se nakonec nejlépe zorientoval Quick a schoval touš pod svou lapačkou.
     
    49:18
    Domácí si nyní nerozuměli v kombinaci a zahráli na zakázané uvolnění. Hra se tedy postěhuje před Jonathana Quicka. Dokáže Florida ještě něco s nepříznivým vývojem udělat?
    Milan LUCIC - 4:1
     
    48:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tohle už pro domácí vypadá velice nadějně! U pravého mantinelu se k puku dostal Jeff Carter, který velice chytrou nabídkou na teč oslovil v předbrankovém prostoru bojujícího MILANA LUCICE, jenž kotouč usměrnil za Luongova záda! Asistence: Jeff Carter.
     
    48:25
    Forbort vyslal na steč Lucice, ten však ztroskotal na důrazně hrajícím Mitchellovi.
     
    47:37
    Trevor Lewis nyní vedl domácí přečíslení 3 proti 2, které nakonec vzal sám na sebe, ale jeho pokus na přední tyč si Roberto Luongo pohlídal.
     
    47:10
    Campbell se těsně před modrou čárou lehce zapotácel a jeho následný pas na Ekblada byl nepřesný – puk vyjel až za modrou čáru, Florida musí začít znova od píky.
     
    46:33
    Pearson se ihned po buly vydal do útočného pásma Panterů, od modré čáry prověřil Luongovu pozornost, ten byl ale na svém místě.
     
    46:21
    Jágr poslal puk po mantinelu, který dojel až k za brankou čekajícímu Huberdeauovi, jenž se bleskově obtočil kolem Quickovy svatyně, ovšem přízemní ranou si na amerického gólmana v barvách Králů nepřišel. Následuje komerční pauza.
     
    45:10
    Trocheck se vrhl mezi dva protihráče, ale ukousl si až příliš velké sousto. Hru nyní za vlastní brankou uklidňuje Derek Forbort, jenž v dnešním mači zaznamenal svůj první bod v NHL!
     
    44:14
    Po Smithově nahození Quick raději před dotírajícím Jokinenem ponechal touš ve své lapačce. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    44:01
    Kopitar šikovným obloučkem vyslal vpřed Browna, kterému nejprve puk sjel z hole, ovšem kapitán Kings využil svůj důraz, získal jej zpět a dostal se až před branku, kde donutil Luonga k dalšímu zákroku.
     
    43:27
    Doughty dlouhým pasem našel Toffoliho, kterého ale po přechodu do útočného pásmo velice tvrdě zboural Kulikov.
     
    42:48
    Lewis vysokým obloučkem vyhodil puk až k Luongovi, který měl však dost času, a proto se rozhodl sám chopit rozehrávky.
     
    42:03
    Pirri ještě zachytil touš před přechodem přes modrou čáru a šikovnou nabídkou na teč oslovil Grimaldiho, jenž puk usměrnil mimo tři tyče.
     
    41:09
    Obrovskou chybu předvedl Muzzin a do další příležitosti se dral opět Huberdeau! Ten se natlačil před Quicka, kterého si i položil, avšak puk za brankovou čáru propasírovat nedokázal!
     
    40:16
    Po jejich ztrátě se ale kupředu mohl vydat Jonathan Huberdeau, jenž svoji střelou mířil do levého horního rohu, ale Quick si počínal naprosto v klidu.
     
    40:05
    Na úvodním vhazování třetího dějství byli úspěšnější domácí, kteří se ihned vrhají směrem do útoku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina končí, Kings během ní otočil nepříznivé skóre a po čtyřiceti minutách vedou nad Floridou 3:1! Králové jsou jasně lepším celkem, hosté mají problém s tím se vůbec dostat do zakončení, Quick se, až na dvojnásobnou přesilovku Panterů, musí v brance nudit. Za svou aktivitu byli domácí poprvé odměněni ve čtyřiatřicáté minutě, kdy se prosadil Jeff Carter. Do druhé sirény se ještě stihli prosadit Doughty a Kopitar. Třetí dějství začne přibližně v 0:05.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:32
    Puk se odrazil na modrou čáru k Muzzinovi, který se nijak nerozpakoval a okamžitě poslal kotouč směrem k Luongovi, ale branku o pořádný kus minul.
     
    39:19
    Howdenova rána gólové parametry neměla, ovšem Jonathan Quick puk raději ponechal ve své lapačce. Vhazovat se bude po levici brankáře Kings.
     
    38:58
    Další šance domácích! Lucic svou přihrávkou naslepo zasáhl brusli Tylera Toffoliho, od níž se puk odrazil směrem do branky, ale Luongo se stihl přemístit a touš vyrazil pravým betonem!
     
    38:29
    Po dlouhé době si na puk sáhl i Jonathan Quick, ovšem pokus z hole Trochecka se mezi nebezpečné počítat nemohl.
    Anže KOPITAR - 3:1
     
    37:34
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Parádní pasáž hry v podání Králů, kteří vedou už 3:1! Pearson zavezl puk těsně před Luonga, kde se kus černé pryže s přispěním paní Štěstěny odrazil k ANŽEMU KOPITAROVI, jenž nadvakrát překonal ležícího brankáře Floridy! Asistence: Tanner Pearson, Dustin Brown.
     
    37:03
    Po nahozením od McBaina puk opět poskakoval v brankovišti, hostující obrana si ale tentokráte dokázala poradit.
    Drew DOUGHTY - 2:1
     
    36:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A hráči Los Angeles přesilovou hru využívají a zaslouženě se obrací vývoj utkání! Ihned po buly získal puk Toffoli, který jej přenesl na modrou čáru k Muzzinovi, jenž povedeným pasem nabil DREW DOUGHTYMU a ten svou bombou našel skulinku mezi betony přesouvajícího se Luonga! Asistence: Jake Muzzin, Tyler Toffoli.
     
    36:26
    Tohle je voda na mlýn Los Angeles! Erik Gudbranson zbytečně zahákoval Clifforda, a nabídl tak domácím přesilovku.
     
    36:13
    Kings teď svého soupeře mačkají jako citrón! Luongo si musí připadat jako na střelnici, poněvadž nejprve se musel přesunout po pokusu od Cartera a následně vytáhnout famózní zákrok lapačkou proti bombě v podání obránce Doughtyho!
     
    35:40
    Hostující obrana byla už velmi unavená a úplně zapomněla na Milana Lucice, jenž se řítil sám na Luonga, ten však předvedl další parádní zákrok a svůj tým hodně podržel!
     
    35:15
    Tlak Los Angeles přerušil Petrovic pouze za cenu zakázaného uvolnění. Hra se opět postěhuje před Luonga.
     
    34:49
    Kings jsou na koni, drzý průnik Pearsona musel zastavit až Gudbranson. Následně se však Pearson k puku dostal znovu a jeho tečovaná rána zadělala Luongovi na drobné potíže.
     
    34:01
    Gól z toho není, puk přes brankovou čáru nepřešel! Pokračovat tedy budeme za stavu 1:1.
     
    34:01
    Králové mohli ihned otočit vývoj utkání! Úplně sám před Luongem se zjevil Trevor Lewis, který zkusil bekhendovou kličku, ovšem trefil jen tyč! Puk se následně pohyboval okolo brankové čáry, sudí Walsh celou situaci ještě prodiskutuje s kolegy u videa!
    Jeff CARTER - 1:1
     
    33:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Tyler Toffoli vybojoval kotouč, najel s ním mezi kruhy, odkud parádním pasem našel volného JEFFA CARTERA, jemuž už stačilo jen trefit prázdnou branku! Asistence: Tyler Toffoli, Derek Forbort.
     
    32:50
    Carter za brankou očividně hákoval Campbella, sudí teď, dle mého názoru, Králům odpustil další oslabení.
     
    32:03
    Kopitar přenesl hru na levou stranu, kde se puk ujal Kyle Clifford, ovšem nic světoborného s ním nevymyslel, navíc musel akceptovat velice tvrdý hit od Gudbransona.
     
    31:37
    Přihrávka od Kulikova byla velice nepřesná, avšak Smith puk lehce tečoval. Kus černé pryže se od zadního mantinelu odrazil do brankoviště, Quick jej pro jistotu schoval pod svou lapačkou. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    30:59
    Domácí jsou při hře 5 na 5 daleko lepším mužstvem. Drew Doughty se po svém návratu na led ihned zapojil do dalšího útoku Kings a dostal se i k zakončení, ale bekhendem branku minul.
     
    30:42
    Domácí v plném počtu.
     
    30:33
    Jágrova zaváhání využil Jeff Carter, který se ve vlastním oslabení vydal sám do protiakce, ovšem jeho pokus mířený mezi betony Roberta Luonga nepřekvapil.
     
    29:58
    Campbell na modré čáře nabil Pirrimu, jehož rána razanci skutečně nepostrádala, ale trochu té přesnosti ano.
     
    29:29
    Akce ovšem pokračovala, po Ekbladově nahození se na brankovišti nejlépe zorientoval Jaromír Jágr, ovšem puk za ležícího Quicka propašovat nedokázal!
     
    29:20
    Až nyní se Panteři dostali ke střele, Huberdeau povedeným křižným pasem ke skórování vyzval Bjugstada, ten ale minul.
     
    28:42
    Tak pozor, Florida si zahraje přesilovou hru 5 proti 3! Drew Doughty vyhodil puk do hlediště, za což inkasuje dvě trestné minuty za zdržování hry.
     
    28:28
    Hostům se nedaří usadit v útočném pásmu, hráči Los Angeles už potřetí za sebou vyhazují.
     
    27:57
    Další přesilovka pro Pantery! Jeff Carter najel do brankáře Luonga, za což si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    27:47
    Tyler Toffoli naznačil střelu, poté si však kotouč potáhl ke středu, objel Petrovice, jeho rána ale mezi tři tyče nezamířila.
     
    27:05
    Luongo se ve druhé třetině rozhodně nenudí, nyní musel zasahovat proti nahození z hole Martineze, ovšem opět si poradil na jedničku.
     
    26:58
    Drew Doughty to nyní vzal na sebe a po jeho další ráně se puk už už šoural za brankovou čáru, celou situaci ale pro Floridu nakonec zachránil Campbell, který touš rezolutním odpalem poslal do bezpečí!
     
    26:37
    Shore přiťukl puk na Doughtyho, jehož bombu před Luongem tečoval Marián Gáborík, ovšem kotouč zamířil těsně nad branku Floridy!
     
    26:06
    Rychlík Grimaldi přebruslil Muzzina a vyhrál závod o puk – zakázané uvolnění z toho tedy nebude.
     
    25:48
    Pearson přihrál směrem ke Kopitarovi rukou – sudí přerušuje hru a vykazuje Los Angeles z útočného pásma.
     
    24:57
    Brow svým typickým a velmi nepříjemným způsobem dotíral na Ekblada, který si však s prekérní situací nakonec poradit dokázal.
     
    23:44
    Teď se musel Luongo zapotit! Doughty si parádně pokryl kotouč a těsně po vjezdu do útočné třetiny ho přenechal Nolanovi, jehož střela do protipohybu brankáře Panterů pořádně protáhla!
     
    23:14
    Muzzinův pokus byl dobře ukrytý, ale Luongo si letící kotouč dokázal najít a předvedl další z řady sebevědomých zásahů.
     
    22:44
    Už hodně unavená pětice Floridy puk jen vyhodila, Muzzin však zrychlil a puk stihl ještě před přechodem přes brankovou čáru – icing z toho tedy nebude.
     
    21:50
    Ekbladovo nahození bylo zablokování, protiakce LA však nedopadla vůbec dobře – Dustina Browna totiž zradil první kontakt s kotoučem.
     
    21:12
    McNabb s Doughtym si dávali navzájem přednost, čehož dokázal využít Jussi Jokinen, jehož rána od mantinelu nebyla přesná.
     
    20:40
    A další zákrok pro Luonga! Tentokráte se ho nenápadnou ranou pokoušel zaskočit Jeff Carter, ovšem zkušený strážce svatyně Panthers byl opět tam, kde být měl.
     
    20:12
    Kings se ihned po buly vrhli směrem dopředu, ranou od modré Luonga prověřil Alec Martinez, ale brankář Panterů byl připraven.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je za námi, Florida zatím na Kings vede 1:0! Nelze říct, že bychom sledovali nějaký pohledný hokej, bojovnost a tvrdost však oběma týmům upřít nemůžeme. Mírně aktivnějším týmem byli domácí, Panteří hrozili až v samotném závěru, když si v přesilové hře vypracovali několik šancí, ale žádnou neproměnili. V posledním minutě se však hbitým průnikem prezentoval Bjugstad, díky jehož povedené ráně jsou Panthers o jeden krok napřed. Jak svěřenci trenéra Suttera zareagují se dozvíme v druhé periodě, která začne zhruba ve 23:04.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    Nick BJUGSTAD - 0:1
     
    19:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro Los Angeles tvrdá rána před koncem první třetiny! Ve středním pásmu se puku ujal NICK BJUGSTAD, projel s ním až do útočné třetiny, kde velmi dobře umístěnou střelou k vzdálenější tyči překonal Quicka! Asistence: Jonathan Huberdeau.
     
    19:07
    Další bomba v podání Pirriho, který trefil Jonathana Quicka do masky. Brankář Králů je pochopitelně lehce otřesen, avšak o nic vážnějšího nejde, můžeme pokračovat.
     
    18:55
    Domácí v plném počtu, Kopitar se vrací zpět na led.
     
    18:17
    Campbell nabil do dobré pozice Pirrimu, jehož štiplavý projektil prosvištěl okolo pravé tyče Quickovy svatyně! Florida přesilovku nehraje ale vůbec špatně.
     
    17:58
    Aaron Ekblad si několikrát vyměnil touš s Jágrem, poté to vzal na sebe a odhodlal se ke střele, Quick si však letící puk našel a ukryl ho ve své lapačce.
     
    17:27
    Domácí se po zaváhání Pirriho dokázali osvobodit, Trocheck navíc zahrál vysokou holí – vhazovat se tedy bude před Robertem Luongem.
     
    17:03
    Pirri naznačil střelu, následně ale puk přihrál Campbellovi, jehož dělovka od modré čáry zamířila nad branku Kings.
     
    16:55
    Poprvé v tomto utkání se bude vylučovat. Za držení hole si na trestné lavici po dobu dvou minut odpočine Anže Kopitar.
     
    16:31
    Po závaru za brankou Floridy se k puku zničehonic dostal Tanner Pearson, jenž si vybruslil před Luonga, avšak jeho rána mířila doprostřed, a pro brankáře hostí tak příliš nebezpečná nebyla. Na programu je další komerční přestávka.
     
    15:45
    Rocco Grimaldi rozkmital své rychlé nohy, prořítil se okolo McBaina, natlačil se před Quicka, ale v rozhodující moment mu kotouč sjel z hokejky.
     
    14:57
    Gáborík se mohl řítit sám na branku, ale puk smolně nechal za sebou. Slovenskému kanonýrovi to v úvodu nové sezony prostě zatím nelepí...
     
    14:18
    Carter se krkolomně dostal do útočného pásma, před důrazného Mitchella se ale nedostal. Puk se ovšem odrazil k volnému Martienzovi, jehož bombě scházela přesnost.
     
    13:49
    2 proti 2 se teď řítili domácí Doughty a Pearson. Obránce LA chtěl svému kolegovi ještě nahrávat před prázdnou branku, ovšem Floridští se poctivě vrátili a zažehnali hrozící nebezpečí.
     
    12:59
    Reilly Smith si však lehce protáhl střídání, do útočné třetiny vlétl jako uragán a jeho prudká střela branku Kings minula jen o vlásek.
     
    12:40
    Po dlouhé odmlce se směrem dopředu vrhli i hosté, avšak Quick opět zasahovat nemusel, poněvadž Pirri si vůbec nerozuměl se Smithem.
     
    11:30
    Ihned po buly se puku ujal Shore, který nahrál lépe postavenému Mariánu Gáboríkovi, jehož rána z první nebyla vůbec špatná, ale Luongo byl připraven.
     
    11:18
    A je tu další zakázané uvolnění Floridy.
     
    10:56
    Carter zpoza branky našel Toffoliho, který jen ta nazdařbůh plácl do kotouče, jenž nakonec doskákal až k Luongovi, ovšem ten ho bez problému vyrazil do rohu kluziště.
     
    10:39
    A další icing na straně hostí. První formace Panthers si svůj pobyt na ledové ploše neustále prodlužuje.
     
    10:23
    Další nepřesnost na straně Floridy. Jágr nedosáhl na Ekbladův prudký pas, kvůli dalšímu zakázanému uvolnění se hra opět postěhuje před Luonga.
     
    10:12
    Až nyní musí opět puk zkrotit Luongo! Od mantinelu se do předbrankového prostoru probil Tanner Pearson, ale zkušený gólman Panterů byl opět připraven.
     
    09:42
    Poslední okamžiky sledujeme velice nepřesný hokej na obou stranách. Hra se bez vážnějších šancí přesunuje z jedné strany na druhou.
     
    08:33
    Floridě se zatím směrem dopředu vůbec nedaří, může za to i skvělé napadání domácích. Kulikovův pas nenašel nikoho ze spoluhráčů – icing.
     
    08:18
    Znovu Lucic! Bývalý forvard Bostonu se za brankou uvolnil a následně hledal najíždějícího si Cartera, který ranou z první však zamířil mimo tři tyče!
     
    07:43
    Quick nyní taktéž chyboval. Jokinen ihned nahrával Smithovi, kterého však mezi kruhy ke střele nepustil vracející se Lucic.
     
    07:17
    Gudbranson zaváhal v rozehrávce, čehož využil Dustin Brown, který hledal Doughtyho, jenž si ale puk zpracoval až kousek za modrou čárou – pískán ofsajd.
     
    07:01
    Jágr přišel o kotouč a LA se vydalo do protiakce. Na jejím konci se puk dostal na modrou čáru k McNabbovi, do jehož bomby na poslední chvíli vložil hůl vracející se Bjugstad. Kotouč míří do ochranné sítě – pokračovat budeme po komerčním brejku.
     
    06:36
    Florida zatím působí lehce ustrašeným dojmem. Před Grimaldim se nyní otevřelo moře volného prostoru, ovšem útočník Panthers puk jen nahodil a odešel střídat.
     
    05:38
    Sám na sebe to nyní vzal Toffoli, ovšem v rohu kluziště jej od kotouče tvrdým, ale čistým způsobem odstavil Campbell, jenž však následně nepřihrál přesně, a u puku jsou tak znovu domácí.
     
    04:30
    Nahození od McNabba se prapodivně odrazilo a Florida měla šanci na protiakci. Huberdeau se rozjel po pravé straně a předložil puk Bjugstadovi, jenž však před poloodkrytou brankou promáchl!
     
    03:47
    Fantastický Luongo! Tanner Pearson nabral rychlost, obtočil se s pukem kolem branky, avšak brankář Panterů se famózně přemístil a podržel svůj tým!
     
    03:02
    Po sérii odrazů se k puku dostal volný Anže Kopitar, jehož ránu z mezikruží Luongo jen tak tak vyrazil mimo tři tyče!
     
    02:43
    Lucic se vydal bojovat o kotouč, ovšem proti dvěma protihráčům neuspěl. Protiakce Floridy však úspěšná nebyla, na čerstvé spoluhráče za brankou vyčkává Muzzin.
     
    01:43
    Brown zabojoval a z rohu poslal puk na modrou čáru, odkud z první pálil Drew Doughty, ovšem díky bloku v podání Campbella se touš k Luongovi nedostal.
     
    01:25
    Teprve až nyní se Kings vrhli směrem kupředu, ale Toffoli si nepohlídal ofsajdové postavení, což sudí nemohl ponechat bez povšimnutí.
     
    01:06
    Willie Mitchell zavezl puk do útočného pásma a následně se i odhodlal ke střele, avšak Quick byl na svém místě a připsal si první úspěšný zásah.
     
    00:40
    Campbell chtěl rozjet další akci Floridy, avšak jeho pas nebyl přesný. Hosté ale zůstávají u puku, na led naskakují druhé formace.
     
    00:05
    Na úvodním buly byli úspěšnější hosté, kteří okamžité vyráží směrem vpřed.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Doughty, McNabb, Muzzin, Martinez, Forbort, McBain – Pearson, Kopitar, Lewis – Lucic, Carter, Toffoli – Gáborík, Shore, Brown "C" – Clifford, Andreoff, Nolan

    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Campbell, Ekblad, Kulikov, Petrovic, Mitchell "C", Gudbranson – Huberdeau, Bjugstad, Jágr – Jokinen, Trocheck, Smith – Pirri, Howden, Grimaldi – Wilson, MacKenzie, Thornton

    Rozhodčí: Tom Kowal, Ian Walsh – Pierre Racicot, Shane Heyer.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Minulé utkání v San Jose se Floridě vůbec nevyvedlo, Jaromír Jágr si připsal hned čtyři minusové body! V přiloženém videu se podívejte na parádní sóloakci Patricka Marleaua - opravdu to stojí za to!

    San Jose Sharks doma zvládli duel s Floridou, který se naopak moc nevydařil Jágrovi.SOUHRN -> http://bit.ly/1GOd44s

    Posted by NHL.cz on 5. listopad 2015
     
    Češi a Slováci v akci

    Jaromír Jágr (FLA) 11 zápasů, 10 bodů (6+4), +/- 0
    Marián Gáborík (LAK) 13 zápasů, 2 body (1+1) +/- -5
     
    Poslední vzájemný zápas

    6.2.2015 Florida Panthers:Los Angeles Kings 3:2

    Branky a nahrávky: 11. Barkov (Boyes, Huberdeau), 48. Bjugstad, 57. Pirri (Fleischmann, Kulikov) – 16. McBain (Brown, Gáborík), 43. Gáborík (Kopitar, Brown)
     
    Florida Panthers

    Mladý výběr Panterů v čele s tahounem v podobě nestárnoucí legendy Jaromíra Jágra si vstup do tohoto ročníku NHL určitě představoval trochu jinak. Floridě, která se zatím drží na jedenáctém místě tabulky Východní konference, se poslední dobou vůbec nedaří – z posledních deseti mačů vyhráli svěřenci kouče Gallanta jen třikrát, naposledy se ze zisku dvou bodů radovali před jedenácti dny, když doma porazili Colorado. Momentálně se Panthers nachází na tři mače trvajícím a zatím neúspěšném tripu po stadionech soupeřů z Kalifornie, který uzavřou právě dnes proti Los Angeles.

    Dvaapadesátiletý trenér Floridy prohlásil, že pokud se jeho svěřencům podaří v druhém nejlidnatějším městě USA zvítězit, kalifornský trip bude považován za úspěšný: " Víme, že nás čeká pořádná bitva. Soupeř praktikuje velice fyzický, tvrdý a nátlakový styl hry. Nečeká nás nic lehkého." Otazníky visí nad startem pracanta Davea Bollanda, který kvůli zranění v horní části těla nenastoupil do čtvrtečního duelu proti San Jose.

    Tři nejproduktivnější hráči

    1. Jaromír Jágr – 10 bodů (6+4)
    2. Vincent Trocheck – 10 bodů (5+5)
    3. Jussi Jokinen – 8 bodů (4+4)

    Brankářské statistiky

    Roberto Luongo – 9 odchytaných zápasů, úspěšnost zákroků 93,6 %
    Al Montoya – 4 odchytané zápasy, úspěšnost zákroků 92,2 %
     
    Los Angeles Kings

    Po nepovedeném startu do nové sezony se Králové dostali do velmi dobré formy, o čemž svědčí osm vyhraných zápasů z posledních deseti případů. Naposledy se však výběr trenéra Darryla Suttera musel sklonit před taktéž se zvedajícím Columbusem, kterému před vlastními fanoušky podlehl 2:3. Los Angeles zatím vede Pacifickou divizi, v rámci celé Západní konference šestnáct bodů Kings stačí na šestou pozici.

    Poprvé po téměř měsíční pauze si s týmem zatrénoval obránce Matt Greene, lodivod Sutter se však nechal slyšet, že s dvaatřicetiletým zadákem pro dnešní klání ještě nepočítá. Drobných změn v utkání proti Floridě zřejmě doznají útočné trojice. Anže Kopitar by na křídla zahajovací formace měl dostat Pearsona a Lewise, naopak Marián Gáborík s Dustinem Brownem se pravděpodobně posunou do třetí brázdy, kde mezi nimi bude působit Nick Shore.

    Tři nejproduktivnější hráči

    1. Jeff Carter – 13 bodů (6+7)
    2. Tyler Toffoli – 11 bodů (9+2)
    3. Drew Doughty – 8 bodů (0+8)

    Brankářské statistiky

    Jonathan Quick – 11 odchytaných zápasů, úspěšnost zákroků 91,5 %
    Jhonas Enroth – 2 odchytané zápasy, úspěšnost zákroků 98,4 %
     
    Příjemný sobotní večer přeji všem fanynkám a fanouškům toho nejkvalitnějšího hokeje! NHL nám v dnešním programu nabízí bohatou porci jedenácti zápasu, my se budeme společně věnovat tomu, jenž začíná už v pro českého příznivce velice příjemných 22:00. V dobré formě hrající Los Angeles Kings hostí Jágrovu Floridu Panthers! Sledujte náš přenos a o nic nepřijdete!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 34. Carter (Toffoli, Forbort), 37. Doughty (Muzzin, Toffoli), 38. Kopitar (Pearson, Brown), 49. Lucic (Carter) – 20. Bjugstad (Huberdeau)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Doughty, McNabb, Muzzin, Martinez, Forbort, McBain – Pearson, Kopitar, Lewis – Lucic, Carter, Toffoli – Gáborík, Shore, Brown "C" – Clifford, Andreoff, Nolan
    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Campbell, Ekblad, Kulikov, Petrovic, Mitchell "C", Gudbranson – Huberdeau, Bjugstad, Jágr – Jokinen, Trocheck, Smith – Pirri, Howden, Grimaldi – Wilson, MacKenzie, Thornton

    Rozhodčí: Tom Kowal, Ian Walsh – Pierre Racicot, Shane Heyer
    bahis siteleri