Česko – Německo 8:2 (kon.)
konec
Česko
8:2 (4:0, 2:2, 2:0)
Německo
Sobota 07.11.2015, 14:00 • Zimní stadion Slaný • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    54:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    A osmá branka pro Česko! Dorážku Machalové z bezprostřední blízkosti ještě Neuertová vykopla špičkou betonu, ale následně se ke kotouči dostala NIKOLA DÝCKOVÁ, která přehodila puk přes nataženou brankářku Německa a završila hattrick! Asistence: Barbora Machalová a Natálie Mlýnková.
     
    46:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    A české hráčky přidávají sedmý zásah! NATÁLIE MLÝNKOVÁ si vzala puk v rohu kluziště, sjela si na vnitřní stranu pravého kruhu a vypálila nádherně a nechytatelně do bližšího růžku! Asistence: Daniela Pejšová.
     
    38:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla skutečně parádní kombinace! Barbora Machalová dostala puk na levou stranu, sjela si k bráně a v přečíslení předala puk přesně na druhou stranu NIKOLE DÝCKOVÉ, která už pálila za záda Neuertové do odkryté sítě! Asistence: Barbora Machalová.
     
    30:10
    Německo právě vstřelilo branku!
    A hostující hráčky přidávají druhou branku a snižují! FRANZISKA KLINGEROVÁ se z pravé strany dobře natlačila před obránkyni a povedla si puk na forhend. Její zakončení pak se štěstím propadlo za brankářku Švejdovou. Asistence: Sarah Kubiczeková.
     
    23:45
    Německo právě vstřelilo branku!
    A v přesilové hře se už prosazují i Němky! LUISA WELCKEOVÁ si chytře počkala na modré čáře na pas a následně už ujížděla tváří v tvář Švejdové! Domácí brankářka neměla mnoho šancí proti přesně střele do horního rohu branky! Asistence: Bartell Thea-Marleenová.
     
    21:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí hráčky přidávají pátou branku a tady už to vypadá na debakl! NIKOLA DÝCKOVÁ si sjela s pukem z pravé strany, naznačila přihrávku a následně vypálila nechytatelně pod horní tyč! Asistence: Daniela Pejšová.
     
    15:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí hráčky přidávají čtvrtou branku! První střelu od modré ještě dokázala Neuertová vyrazit, ale před brankovištěm se ujala puku NATÁLIE MLÝNKOVÁ, proti jejíž dorážce už neměla hostující brankářka šanci! Asistence: Aneta Zachová.
     
    08:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    A už je to o tři branky! KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ si vyjela zpoza brány a dokázala přehodit puk přes rameno Neuertové až do brány! Asistence: Sára Čajanová.
     
    02:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí hráčky odskakují na rozdíl dvou branek! BARBORA MACHALOVÁ byla dostatečně důrazná před brankovištěm a dokázala doklepnout puk za ležící Neuertovou! Asistence: Nikola Dýcková.
     
    00:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to byl bleskový start! KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ vybojovala puk na úvodním buly, následně s ním vyjela od pravého mantinelu až před brankoviště a z bezprostřední blízkosti se trefila přesně mezi betony brankářky Neuertové! Bez asistence.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 1. Kaltounková, 3. Machalová (Dýcková), 9. Kaltounková (Čajanová), 16. Mlýnková (Zachová), 22. Dýcková (Pejšová), 39. Dýcková (Machalová), 47. Mlýnková (Pejšová), 55. Dýcková (Machalová, Mlýnková) – 24. Lu. Welckeová (Thea-Marleenová), 31. Klingerová (Kubiczeková)


    Česko: Švejdová (Štumbaurová) – Škrdlová, Jandušíková "A", Pejšová, Krčková, Veselá, Zachová, Horáková, Vlková – Čajanová, Kaltounková, Mazancová, Machalová, Dýcková "C", Mlýnková "A", Škorpíková, Fabšicová, V. Černá, Z. Černá, Hájková, Sarnovská. Trenér: Rudolf Valla.
    Německo: Neuertová (Förgová) – Klingerová "C", Idschoková, Raschkeová "A", Fuchsová, Glossmannová, Merkleová, Heinzová, Lavringhausová, – Wichová, Kubiczeková, Christofová, Thea-Marleenová, Li. Welckeová "A", Lu. Welckeová, Cyruliesová, Jekelová, Harková, Wexelová, Nietzscheová, Nöbelová. Trenér: Robert Geml.

    Rozhodčí: Malá – Z. Svobodová, L. Svobodová
    bahis siteleri