Česko – Finsko 3:7 (kon.)
konec
Česko
3:7 (1:2, 1:0, 1:5)
Finsko
Sobota 07.11.2015, 17:30 • Zimní stadion Vlašim • Reprezentace do 19 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Kanonáda ve Vlašimi nekončí. PATRIK VIRTA svým třetím zásahem vymetl ve Slavíčkově bráně všechny pavouky, když mířil z levého kruhu přímo pod břevno. Lahev českého brankáře vyletěla až na ochrannou síť.
     
    58:02
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Češi nevyvezli kotouč z vlastního obranného pásma a MIIKKA PITKANEN je za to potrestal, když zvyšuje do prázdné brány na 6:3.
     
    48:30
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. VEETI VAINIO vyslal svůj projektil od modré, Slavíček proti němu nedokázal zasáhnout. Asistence: Lamsa, Gymer.
     
    47:20
    Finsko právě vstřelilo branku!
    JARKKO PARIKKA vypálil od modré a za Slavíčkem, který měl zakrytý výhled, se vlní síť počtvrté v dnešním zápase. Asistence: Hopponen.
     
    45:28
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Hosté na gól Česka brzy odpovídají, za Slavíčkova záda přesně mířil PATRIK VIRTA. Asistence: Parikka, Elo.
     
    43:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    RADEK KOBLÍŽEK se vřítil do útočného pásma a puk po střele z úhlu procedil až za Kahkonenova záda. Domácí jdou do vedení 3:2. Asistence: Rudl.
     
    25:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kahkonen za svou svatyní zaváhal, čehož domácí okamžitě využili. Přihrávka Ďurače zpoza brány se dostala k LUBOŠI ADAMOVI, jenž přesnou ranou k tyči vyrovnává na 2:2. Asistence: Ďurač.
     
    18:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Pelli našel najíždějícího MIKKU PITKANENA, který si připravil kotouč na bekhend a zavěsil ho pod břevno Slavíčkovy brány. Asistence: Pelli, Ruotsalainen.
     
    05:52
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tečována střela z levé strany končí za Slavíčkovými zády. Na 1:1 při přesilové hře vyrovnal PATRIK VIRTA. Asistence: Pelli, Pitkanen.
     
    02:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Sotva se Vainio usadil na trestnou lavici, domácí využívají úvodní přesilovku! Domácí posílá do vedení DOMINIK RUDL. Asistence: Wágner, Dvořák.

    Radek Šamša

    Branky a nahrávky: 3. Rudl (Wágner, Dvořák), 26. Adam (Ďurač), 44. Koblížek (Rudl) – 6. Virta (Pelli, Pitkanen), 19. Pitkanen (Pelli, Ruotsalainen), 46. Virta (Parikka, Elo), 48. Parikka (Hopponen), 49. Vainio (Lamsa, Gymer), 59. Pitkanen, 60. Virta (Pelli, Pitkanen)


    Česko: Slavíček (Kuchař) – Rudl, Adámek, Pýcha, Weinhold, Bartko, Walter, Adam, Jandus – Wágner, Dvořák "A", Koblížek – Kotala “C“, Kuťák "A", Ďurač – Krliš, Kusý, Suchý – Anděl, Furch, Guman.
    Finsko: Kahkonen (Ruusu) – Vainio, Je. Mattila "A", Parikka, Pelli, Rautanen, Ruuskanen – Virta, Pitkanen, Elo – Lamsa "C", Gymer, Väyrynen – Hopponen, Ruotsalainen, Vidgren – Niemelä, Ju. Mattila "A", Makinen, Borgström.

    Rozhodčí: Čech, Hejduk – Frodl, Špůr.
    bahis siteleri