NY Islanders – Arizona 5:2 (kon.) | Carolina – Anaheim 1:4 (kon.) | Montreal – Vancouver 4:3 (po pr.)
Ottawa – Detroit 3:4 (po pr.) | Florida – Tampa 1:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
Winnipeg Jets
Úterý 17.11.2015, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:05
    Další přesilová hra pro domácí St. Louis. Adam Lowry zbytečně ztratil puk a následně nedovoleným bráněním zastavil do protiakce spěchajícího Gomeze.
     
    44:05
    Přesilovka pro Blues. Tyler Myers nyní ukázkově objal Jaškina, tady není o čem diskutovat – jasné dvě minuty za držení.
     
    39:31
    Ještě jedno vyloučení nabízí druhé dějství. Na trestnou lavici opět usedá Troy Brouwer – dvě minuty, podražení.
     
    35:09
    Wheeler se ocitl v dobré pozici, ale byl očividně hákován Jayem Bouwmeesterem! Sudí je nekompromisní a posílá zkušeného zadáka Blues na trestnou lavici. Dokáží hosté v této přesilové hře vyrovnat?
     
    31:28
    A pozor, bude se vylučovat! Dvě minuty za faul loktem si odpyká vytáhlý zadák hostí Tyler Myers.
     
    30:31
    Máme tu regulérní bitku! Ve středovém kruhu se do sebe s vervou pustili Troy Brouwer (STL) a Jacob Trouba (WPG), který měl v pěstním souboji možná lehce navrch. Fanoušci tleskají oběma rváčům, kteří už sedí na trestné lavici, kde si shodně odpočinou po dobu pěti minut.
     
    24:56
    Bude se vylučovat. Dvě minuty za držení si odsedí dnešní debutant v dresu St. Louis Jeremy Welsh.
     
    17:13
    Uvidíme další početní převahu, tentokráte na straně Jets. Na dvě minuty za krosček na trestnou lavici usedá Troy Brouwer.
     
    14:33
    Další komplikace pro Jets! Za vlastní brankou se zbytečného držení vůči Fabbrimu dopustil obránce Adam Pardy – St. Louis si zahraje další přesilovou hru.
     
    13:46
    Mathieu Perreault vyhodil puk z vlastní obranné třetiny mimo ledovou plochu. Sudí tam žádnou teč neviděl, proto jsou z toho dvě minuty za zdržování hry pro hostujícího útočníka.
     
    06:13
    Hosté však dostávají příležitost na okamžité srovnání zápasového skóre. Po zákroku na Wheelera je totiž na dvě minuty za hrubost vyloučen obránce Blues Carl Gunnarsson.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 6. Tarasenko (Parayko, Backes), 15. Backes (Shattenkirk, Tarasenko), 25. Backes (Steen, Shattenkirk) – 23. Byfuglien (Burmistrov), 23. Little (Perreault, Peluso)


    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Edmundsson, Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko – Steen, Backes "C", Tarasenko – Jaškin, Lehterä, Brouwer – Pääjärvi, Gomez, Fabbri – Welsh, Brodziak, Upshall
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Enström, Myers, Pardy, Byfuglien, Stuart, Trouba – Perreault, Little, Wheeler – Ladd "C", Scheifele, Ehlers – Thorburn, Lowry, Stafford – Peluso, Copp, Burmistrov

    Rozhodčí: Mark Lemelin, Kevin Pollock – Ryan Galloway, Trent Knorr
    bahis siteleri