NY Islanders – Arizona 5:2 (kon.) | Carolina – Anaheim 1:4 (kon.) | Montreal – Vancouver 4:3 (po pr.)
Ottawa – Detroit 3:4 (po pr.) | Florida – Tampa 1:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
Winnipeg Jets
Úterý 17.11.2015, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů z nejlepší hokejové ligy světa se budu těšit na počtenou! (04:55:24)
     
    Tři hvězdy utkání

    1. David Backes (STL) 2+1
    2. Vladimir Tarasenko (STL) 1+1
    3. Bryan Little (WPG) 1+0
     
    Československá stopa v utkání

    Dmitrij Jaškin (STL) 0+0, 3 střely, čas na ledě 11:30
     
    Nedokáže, utkání končí! St. Louis poráží Winnipeg poměrem 3:2 a pro Tryskáče je to už šestá porážka v řadě! Sledovali jsme velmi zajímavé utkání, v jehož první třetině byli jasně lepším mužstvem domácí, kteří po dvaceti minutách také zásluhou přesných tref Vladimira Tarasenka a Davida Backese vedli 2:0! Do druhé třetiny ale nastoupil naprosto odlišný tým Jets a už po třech odehraných minutách z prostřední dvacetiminutovky bylo srovnáno, nejprve se prosadil Dustin Byfuglien a o šestatřicet vteřin smazal náskok soupeře Bryan Little. Vyrovnané skóre však dlouho nevydrželo, za dvě minuty se totiž povedeným bekhendem prezentoval domácí kapitán David Backes. Ve třetím dějství se očekávaný tlak Winnipegu nekonal, jejich největší šanci měl v samotném závěru při hře bez brankáře Perreault, ale Allen si počínal parádně!
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Pietrangelo nyní velice zbytečně zahrál na zakázané uvolnění. Dokáže Winnipeg ještě srovnat?
     
    59:39
    To byla velká šance pro Winnipeg! Byfuglienovo nahození lehce tečoval Perreault a Allen jen tak tak vyrazil puk nad sebe, následně však celou situaci s pomocí svých spoluhráčů dokázal ustát!
     
    59:09
    Gunnarsson se po mantinelu pokusil vyhodit kotouč a Byfuglien ho nakonec nedokázal před přechodem přes modrou čáru zastavit. Blues se tak na malou chvíli osvobozují.
     
    58:50
    Hosté ale vyhráli vhazování a Hutchinson opět peláší směrem ke střídačce!
     
    58:44
    Byfuglien zahrál na zakázané uvolnění, hra se postěhuje do obranné třetiny Tryskáčů a Hutchinson se tedy musí vrátit zpět do branky. Winnipeg si následně vybírá oddechový čas!
     
    58:39
    Steena na hranici faulu atakoval Scheifele, švédský útočník se ale po několika parádních manévrech dostal až ke střele, Jets však nyní zachránil obětavý zákrok obránce Myerse!
     
    58:16
    Hutchinson je na střídačce, Winnipeg zkusí své štěstí v šesti!
     
    58:00
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:24
    Domácí už se pochopitelně nikam neženou a vysokými obloučky puk už je posílají pryč z vlastního obranného pásma.
     
    56:40
    Blake Wheeler ukázal, že má opravdu velmi rychlé nohy. Přebruslil Fabbriho a už už se tlačil před Hutchinsona, proti byl však velice důrazný Kevin Shattenkirk.
     
    56:03
    Ehlers vystihl rozehrávku Bluesmanů a šikovným pasem hledal před brankou si najíždějícího Marka Scheifeleho, který na puk opravdu jen těsně nedosáhl!
     
    55:41
    Byfuglien si u mantinelu počíhal na českého mladíka Jaškina a tvrdým hitem jej poslal k zemi. O několik sekund později se stejná situace opakovala, útočník Blues se poměrně krkolomně vrací směrem na střídačku.
     
    55:10
    Carl Gunnarsson se vydal na ofenzivní dobrodružství, ze kterého toho ale příliš nevytěžil – je totiž pískán ofsajd.
     
    54:09
    Blake Wheeler to vzal na sebe, přejel s pukem na holi téměř celé hřiště, nakonec si však vylámal zuby na posledním hráči před Hutchinsonem v podobě Kevina Shattenkirka.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 6. Tarasenko (Parayko, Backes), 15. Backes (Shattenkirk, Tarasenko), 25. Backes (Steen, Shattenkirk) – 23. Byfuglien (Burmistrov), 23. Little (Perreault, Peluso)


    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Edmundsson, Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko – Steen, Backes "C", Tarasenko – Jaškin, Lehterä, Brouwer – Pääjärvi, Gomez, Fabbri – Welsh, Brodziak, Upshall
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Enström, Myers, Pardy, Byfuglien, Stuart, Trouba – Perreault, Little, Wheeler – Ladd "C", Scheifele, Ehlers – Thorburn, Lowry, Stafford – Peluso, Copp, Burmistrov

    Rozhodčí: Mark Lemelin, Kevin Pollock – Ryan Galloway, Trent Knorr
    bahis siteleri