Trenčín – Skalica 3:1 (kon.) | Zvolen – Košice 0:1 (0:1 po s.n.) | Martin – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
Poprad – Žilina 8:3 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:2 (kon.)
konec
HK Poprad
8:3 (3:0, 2:3, 3:0)
MsHK Žilina
sk Úterý 17.11.2015, 17:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine domáci skórovali tri góly. Presadili sa Rusnák, Paukovček a Ťavoda. Poprad dominoval prevažne celý zápas a po neúspešnej sérii troch prehratých zápasov tentokrát porazil Žilinu 8:3, ktorej prerušil sériu troch víťazstiev.

    Ďakujeme za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera! (19:41:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:36
    Žilina sa už nijak neusiluje o skórovanie gólu. Puk sa pohybuje v okolí stredného pásma.
     
    58:55
    Do konca zápasu budú domáci hráči hrať v oslabení. Ján Ťavoda odchádza na trestnú lavicu za krosček.
     
    58:27
    Poprad dal gól!
    Ak to nebolo jasné doteraz, tak môžem teraz konštatovať, že Poprad je už istým víťazom tohoto stretnutia! JÁN ŤAVODA si od modrej čiary pekne zbehol ku bráne a spracoval si dobrú presnú prihrávku od Radomíra Heizera. Následne z prvej chladnokrvne zakončil!
    Asistencie: Radomír Heizer a Branislav Rapáč.
     
    57:32
    Štvrtá popradská formácia sa usilovala o peknú kombináciu. Rusnák bekhendom vrátil Štrauchovi na ľavý kruh. Ten sa následne usiloval ešte o prenechávku na Števuliaka, no to už žilinskí obrancovia vystihli.
     
    56:24
    Valášek sa v tejto chvíli snažil niečo spraviť s výsledkom. Jeho strelecký pokus z ľavého kruhu však skončil po Kostúrovom vyrazení na zadnom mantineli.
     
    55:27
    Štefan Fabian sa ako obranca šikovne zbavil protihráča hodením si puku na stred a potom chcel pokračovať do zakončenia. Po kľučke mu však puk ušiel z hokejky.
     
    54:22
    Richard Rapáč prihrávkou na stred našiel Radomíra Heizera. Heizer napriahol a pálil. Prestrelil však bránu.
     
    53:28
    Poprad dal gól!
    Domáci tím využíva presilovú hru a ide neohrozene za víťazstvom! Bartečko nahral z rohu klziska do medzikružia. Tam bol pripravený LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý delovkou z prvej presne trafil ku pravej žrdi žilinskej brány!
    Asistencie: Ľuboš Bartečko a Lukáš Hvila.
     
    53:08
    Bartečko sa dostal šikovne do pásma a potom sa snažil zakončovať individuálne. Cez Kurali ho však neprešiel a Žilinčania vyhodili puk.
     
    52:13
    Homér v strednom pásme tvrdo zrazil na ľad domáceho Štraucha. Tomu chvíľu trvalo, kým sa opäť postavil na nohy. Nakoniec to však zvládol a hosťujúci Ján Homér je potrestaný dvomi minútami za nedovolené bránenie.
     
    51:42
    Hvila si pýtal puk na ľavom kruhu. Nakoniec ho dostal od Bartečka s oneskorením a aj tá strela potom nebola úspešná.
     
    50:39
    Paukovček nahodil puk od modrej čiary na bránku. Tam si následne dali šermiarsky súboj asi štyria hráči, po dvoch z oboch tímov. Puk sa dostal na modrú čiaru, odkiaľ sa však Suchý neodhodlal k strele.
     
    49:34
    Presilovka hostí sa však končí predčasne. Martin Leško dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    49:12
    Štěpán Novotný prevetral a vyprášil Kostúrovu vyrážačku strelou od modrej čiary. Puk potom skončil v rohu hracej plochy.
     
    48:39
    Žilinčania aj po druhý raz zle rozohrali a puk sa dostal iba ku Kostúrovi. Tam ho zachytil Suchý a poslal ho po mantineli von z tretiny.
     
    48:08
    Poprad sa bude brániť vo štvorici. Jaroslav Kasík odchádza na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
     
    47:09
    Kroták perfektnou krížnou prihrávkou v útočnom pásme našiel Lukáša Hvilu. Hvila vypálil z prvej a Cibuľa sa musel poriadne ohnať za pukom. Vyrazil ho nakoniec vyrážačkou!
     
    46:20
    Poprad dal gól!
    Podtatranci zvyšujú vedenie! Štrauch sa dostal k puku a prešiel s ním na vrchol ľavého kruhu. Odtiaľ nahodil na bránu. Cibuľa vyrazil pred seba, kde bol ONDREJ RUSNÁK, odtiahol sa na bekhend a jednoduchou strelou dostal puk do brány!
    Asistencie: Andreas Štrauch a Patrik Števuliak.
     
    45:25
    Števuliak šikovne našiel Rusnáka pred bránkou Žiliny. Hráč Popradu si však musel ešte prikopnúť puk korčuľou a jeho bekhendové zakončenie takisto nebolo jedno z najlepších. Cibuľa si však zákrok pripísal.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 937 divákov.
     
    44:40
    Heizer sa šikovne dostal na hranicu ľavého kruhu, odkiaľ svojou strelou ponaťahoval Cibuľu. Brankár Žiliny musel rýchlo reagovať pravým betónom.
     
    44:19
    Bajaruns sa natlačil s hokejkou po ľavej strane klziska a potom v rohu prenechal Richardovi Rapáčovi. Ten však už ďalej nedokázal pokračovať v kombinácii.
     
    43:27
    Pekná akcia hostí. Prihrávku od Richarda Hunu si pred Kostúrom spracoval brat Róbert, ktorý strieľal z prvej. Snažil sa trafiť do štrbinky medzi betónmi, no v poslednej chvíli sa gólmanovi Popradu podarilo lapiť puk a zadržať ho.
     
    42:51
    Richard Rapáč vystrelil spoza hráča v útočnom pásme. Cibuľa puk vyrazil na pleksisklo, odkiaľ sa spustila poriadna ozvena.
     
    42:06
    Popradčania mali chvíľkový problém v obrannom pásme pri rozohrávke. Žilinskí hráči ho nepotrestali.
     
    40:41
    Lukáš Hvila nahodil puk iba zo stredného pásma. Cibuľa ho aj tak pre istotu zastavil výstrojou a počkal, kým bude hra prerušená.
     
    40:30
    Zaťko nahodil puk od modrej čiary. Matúš Kostúr bol plne pripravený a zachytil strelu na svojom hrudníku.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V prostrednej časti sme videli až päť gólov. Za domácich sa presadili Branislav Rapáč a Hvila. Za hostí sa podarilo skórovať Konečnému, Schronerovi a Zaťkovi. Poprad teda po druhej tretine vyhráva 5:3.
    Tretia dvadsaťminútovka sa začne približne o 19:08.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:45
    Poprad sa už v pokoji snaží dohrať tretinu. Domáci sa nachádzajú v obrannom pásme a nikam sa neponáhľajú.
     
    38:33
    Lukáš Hvila opäť raz predviedol svoju tvrdú strelu. Dostal sa na modrú čiaru, odkiaľ príklepom pálil. Cibuľa zmenšil strelecký uhol a s istotou zachytil puk na hrudi.
     
    37:46
    V týchto chvíľach sa hra na nejaký moment upokojila. Suchý vzal puk za bránku a niekoľko sekúnd počkal, kým jeho spoluhráči prestriedajú.
     
    36:35
    Vzápätí sme však mohli vidieť ďalší gól! Schroner sa so spoluhráčom dostal do prečíslenia, naznačil prihrávku, ale nakoniec vystrelil. Kostúr vyrážal strelu betónom!
     
    36:00
    Poprad dal gól!
    Popradčania však prakticky okamžite prichádzajú s ďalším gólom! LUKÁŠ HVILA si na modrej čiare spracoval prihrávku od Bajarunsa a blafákom na bekhend prekonal Cibuľu!
    Asistencie: Lauris Bajaruns a Jaroslav Kasík.
     
    35:43
    Žilina dala gól!
    Hostia znižujú, keďže strieľajú kontaktný gól! Hráči Žiliny vyhrali buly v pásme, puk sa dostal od Brejčáka po modrej čiare na MIROSLAVA ZAŤKA, ktorý tvrdou delovkou krásne trafil ku pravej žrdi!
    Asistencie: Daniel Brejčák a Milan Drevenák.
     
    35:35
    Žilinský MsHK bude hrať presilovú hru. Ján Ťavoda je potrestaný za napadnutie.
     
    35:20
    Branislav Rapáč hľadal prihrávkou z rohu klziska svojho brata Richarda. Ten sa pohyboval pred bránou, no následný pas nedokázal nájsť odpoveď.
     
    33:37
    Václav Stupka rýchlo prekorčuľoval po ľavom krídle a vystrelil z kruhu. Kostúr bol v pozore, no nakoniec zasahovať nemusel. Puk letel mimo bránky.
     
    32:26
    Žilina dala gól!
    Kurali nahral na hokejku MILANOVI KOLENOVI. Ten najprv v prečíslení spoza obrancu vystrelil a následný vyrazený puk svojou hokejkou do Kostúrovej brány dorazil!
    Asistencia: Daniel Brejčák.
     
    31:03
    Po zakončení od žilinských hráčov sa pred popradskou bránou odohrala menšia strkanica. Najviac sa do nej angažovali Emil Švec a Ľuboš Bartečko. Švec dostáva 2+2 za hrubosť a Ľuboš Bartečko a Ľubomír dinda dve minúty za hrubosť Pokračuje sa v hre piatich proti piatim.
     
    30:37
    Lukáš Paukovček vypálil z osi ihriska na modrej čiare. Jeho prudká strela smerovala priamo do Cibuľovej výstroje, kde aj napokon skončila.
     
    29:51
    Poprad dal gól!
    Popradčania strieľajú ďalší gól! Štrauch si najprv aj vypýtal faul na zadnom mantineli, ten sa však rušil. Útočník Popradu sa dostal na ľavý kruh a prudkou strieľanou prihrávkou predb ránu našiel BRANISLAVA RAPÁČA, ktorý zakončením z prvej dostal puk do siete!
    Asistencie: Andreas Štrauch a Ondrej Rusnák.
     
    28:49
    Krotákovi nevyšiel individuálny pohyb a Homer poslal puk z rohu klziska priamo cez všetky čiary.
     
    28:07
    Suchý nabil puk Hvilovi, ktorý nekompromisne pálil. Puk smeroval na zadný mantinel. Odrazil sa pred bránku, no následne sa už hráči Popradu z dorážky nepresadili.
     
    27:10
    Žilina bude hrať v početnej nevýhode. Za držanie odchádza na trestnú lavicu Štěpán Novotný.
     
    26:31
    Richard Rapáč krúžil v útočnom pásme s pukom na hokejke. Ako prechádzal okolo brány, tak sa snažil prekvapiť Cibuľu. Jeho pritlačený puk ku žrdi však hosťujúci brankár prikryl.
     
    25:43
    Branislav Rapáč nabil Heizerovi na pravý kruh. Heiezerova delovka skončila jednoznačne zachytená v pripravenej lapačke Igora Cibuľu.
     
    24:45
    Kroták krížnou prihrávkou v strednom pásme hľadal Hvilu. Rogoň sa však statočne vrátil a zastavil puk na svojej hokejke.
     
    24:05
    Žilina dala gól!
    Hostia skórujú a znižujú stav stretnutia! Dinda z obranného pásma prihral iba priamo do RASTISLAVA KONEČNÉHO, ktorý využil situáciu a strelou švihom z medzikružia skóroval!
    Bez asistencie.
     
    23:40
    Domáci hokejisti sa v tejto chvíli dostali do pásma. Štrauch zozadu na mantineli masíroval Zaťka, no puk sa mu nepodarilo vymámiť.
     
    22:05
    Kostúr musel byť v pohotovosti. Mário Kurali napriahol svoju hokejku na modrej čiare a pálil. Strela skončila v lapačke popradského brankára.
     
    21:52
    Zaťko sa natlačil do pásma po pravom krídle. Potom sa snažil krížnou prihrávkou hľadať svojho spoluhráča, no nenamieril presne.
     
    20:34
    Domáci hokejisti ešte dohrávajú svoju presilovku, no v nej už asi nič nevymyslia. Prienik do útočného pásma skončil nepresnou prihrávkou a domáci sa sami vyhodili z pásma.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Počet striel po prvej tretine:
    Poprad – 16
    Žilina – 2
     
    Tak napokon to nestačilo. Poprad aj napriek tomu po prvej tretine vyhráva jednoznačne 3:0. Postupne sa presadili Bajaruns, Hvila a Branislav Rapáč. V 17. minúte sme videli zmenu brankárov, keď Tomeka nahradil Cibuľa.
    Druhá tretina sa začne približne o 18:16.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:55
    Kroták nabil Heizerovi na pravý kruh. Cibuľa zastavil puk vo výstroji a po vhadzovaní to ešte môže stačiť na nejakú strelu.
     
    19:27
    Jaroslav Kasík vypálil od modrej čiary. Cibuľa dokázal puk eliminovať na svojom betóne. Poprad bol vykázaný z pásma.
     
    18:38
    Navyše budú hostia hrať v oslabení. Miroslav Zaťko dostáva menší trest za nedovolené bránenie.
     
    18:15
    So Žilinčanmi to v tejto chvíli nevyzerá najlepšie. Stav 3:0 pred koncom prvej tretiny je jedna z najhorších alternatív, ktorú si tím môže priať.
     
    17:03
    Poprad dal gól!
    A je to 3:0! BRANISLAV RAPÁČ si prevzal puk v obrannom pásme a prekorčuľoval celé klzisko. Bol si vedomý striedania brankára, a tak vyskúšal šťastie z pravého kruhu a jeho strela skončila v Cibuľovej bráne, ktorý si ešte ani nestihol siahnúť na puk a už ho mal aj v bráne!
    Asistencie: Radomír Heizer a Jaroslav Kasík.
     
    16:48
    Zmena na poste brankára! Tomáša Tomeka strieda Igor Cibuľa!
     
    16:48
    Oddychový čas pre Žilinu!
     
    16:48
    Poprad dal gól!
    Domáci tím zvyšuje vedenie! Kroták vyhral vhadzovanie v útočnom pásme priamo na hokejku LUKÁŠA HVILU, ktorý z prvej príklepom prepálil všetko, čo mu stálo v ceste!
    Asistencia: Arne Kroták.
     
    16:46
    Už dlhší čas sme nevideli nejaké poriadne zakončenie na bránu. Žilinčania si teraz zase neprilepšili, keďže po Homérovom vyhodení bol odpískaný icing.
     
    15:39
    Gáborčík sa dostal do pásma a jemne nahodil na bránku. Gólman hosťujúceho mužstva bez problémov vyrazil strelu hokejkou.
     
    14:00
    Hvila od mantinelu v útočnom pásme nahodil na bránku. Bajaruns poľahky tečoval jeho pokus, nakoniec však iba spomalil puk a s tým si Tomek poradil.
     
    13:26
    Hostia sa po dlhej dobe dostali do útočného pásma, aby tam niečo vymysleli. Konečný miešal puk za bránkou, potom sa presunul na ľavý kruh, ale mieril iba vedľa.
     
    12:18
    Kamzíci opäť zavreli súpera v pásme na dlhší moment. Boli z toho nakoniec dve strely. Jednu brankár Žiliny zneškodnil a druhú nemusel, pretože letela na mantinel.
     
    11:18
    Štrauch sa dokázal uvoľniť. Strieľal spomedzi kruhov, ale Tomek jeho strelu zastavil. Následný pokus Rapáča o dorážku nebol úspešný.
     
    09:52
    Bajaruns skúšal šťastie. Na osi ihriska pred modrou čiarou si spracoval prihrávku od Hvilu a prenikol do pásma. Mieril však mimo bránky.
     
    09:35
    Ďalší pokus domácih hráčov o útok neskončil najlepšie. Kroták si zbehol pred bránku, no Heizer sa rozhodol pre prihrávku na modrú čiaru. Kasík si však už puk spracoval v strednom pásme a strieľať teda nemohol. Bol z toho ofsajd.
     
    08:55
    Vyhodenie prichádza až teraz, keď sa Stupkovi podarilo z rohu klziska cez Suchého dostať puk von z obranného pásma. Ostáva nejakých 25 sekúnd do konca oslabenia hostí.
     
    08:27
    Hvila od modrej vypálil iba do spoluhráča. Posunul puk Suchému, ktorý takisto pálil, no nepresne. Poprad je od začiatku presilovky stále v útočnom pásme.
     
    07:46
    Popradčania sa rozostavili v pásme. Suchý napriahol na modrej čiare, no Tomáš Tomek strelu jednoznačne videl a vyrazil ju betónom.
     
    07:13
    V presilovej hre budú hrať domáci. Richard Huna dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    06:17
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa dostávajú do vedenia v zápase! Kroták vyhral vhadzovanie v útočnom pásme a posunul puk LAURISOVI BAJARUNSOVI. Ten sa zbavil protihráča pri mantineli, presunul sa do medzikružia a letiaci puk Tomekovi cez lapačku prepadol do bránky!
    Asistencia: Arne Kroták.
     
    06:03
    Suchý nahodil od modrej čiary na bránu. Bartečko šikovne tečoval puk, ktorý následne nemal brankár pod kontrolou. Paločko sa snažil o dorážku, no dotlačiť puk do brány sa mu nepodarilo.
     
    05:57
    Ďalšie zakázané uvoľnenie Vlkov. Na nahodenie od Mária Kuraliho spoza bránky po mantineli nereagoval nikto.
     
    05:30
    Andreas Štrauch sa šikovne natlačil spoza brány pred brankára Tomeka. Gólman Žiliny vyrazil puk za bránu. Potom sa však hostia oslobodili iba za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    04:37
    Ľubomír Malina si spracoval puk na modrej čiare, priblížil sa ku bráne a vypálil. Jeho príklep však Tomek bez problémov vykryl na svojich betónoch.
     
    04:05
    V posledných sekundách presilovky sa snažil Stupka krížnou prihrávkou pred bránu nájsť Konečného. Domáci sa ubránili a pretrvali aj celé oslabenie bez inkasovaného gólu.
     
    03:26
    Ján Homer odtiahol puk od mantinelu a nahodil na bránku. Kostúr svojou vyrážačkou vyrazil puk pred seba. O dorážku sa snažil ešte Stupka, no pred bránkoviskom nepochodil.
     
    02:32
    Suchý zachytil vo vlastnom pásme nepresnú prihrávku od Brejčáka a okamžite oslobodil svoj tím zárukou prudkého vyhodenia.
     
    02:07
    Poprad bude hrať vo štvorici. Richard Rapáč dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    01:47
    Richard Rapáč neudržal útočnú tretinu. Hostia sa vyhodením po mantineli dostali rýchlo von z obranného pásma.
     
    01:16
    Krotákovi ušiel puk v obrannom pásme. Potom unikol aj Fabianovi z hokejky. Žilinčania sa však neposúvali dopredu a radšej rozohrali cez obrancov.
     
    00:33
    Videli sme rýchly prienik hostí. Richard Huna nahadzoval z pravého kruhu na bránu. Gólman Kostúr dokázal bez problémov vyraziť puk.
     
    00:10
    Na úvodnom vhadzovaní stretnutia boli úspešnejší domáci hráči. Paukovček nahodil puk na Tomeka, ktorý ho iba vyrazil do strany.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na ľad ako prvý prichádzajú domáci hráči v bielych dresoch. Krátko po nich nastupujú aj hostia, ktorí sa dnes predstavia v dresoch zelenej farby.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Dinda, Ťavoda, Fabian (A), Malina, Kasík, Gáborčík, D. Šterbák – Bartečko (A), Paukovček, Paločko – Kroták (C), Bajaruns, Hvila – R. Rapáč, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Rusnák, Števuliak

    MsHK DOXXbet Žilina: Tomek (Cibuľa) – Zaťko, D. Brejčák (A), Homer, Novotný, Leško, Kurali, Makovský, Niník – Richard Huna, Róbert Huna, Drevenák (C) – Konečný, Valášek, Stupka (A) – Nemček, Kolena, Schroner – Rogoň, Rehák, E. Švec

    Rozhodca: Novák – Bogdaň, Kacej.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Prajem vám príjemný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 22. kola Tipsport ligy medzi HK Poprad a MsHK Žilina, ktorý sa na popradskom zimnom štadióne začne o 17:30.

    Popradčania prudko stratili formu, a to sa odrazilo aj na ich tabuľkovom postavení. Z pôvodne 5. miesta klesli na terajšie siedme. Momentálne majú 32 bodov a skóre 69:65. Z odohraných 23 zápasov vyhrali 10, z toho osemkrát v riadnom hracom čase. V posledných piatich zápasoch sa im prakticky vôbec nedarilo. Prehrali v Piešťanoch 4:2, vyhrali nad Martinom 4:0, doma podľahli Zvolenu 3:4 a Trenčínu 1:2. V poslednom kole ligy zaznamenali ďalšiu prehru, a to na ľade poslednej Skalice.

    Žilinčania sa takisto trápia, no ich aktuálna forma je zase o niečo lepšia. Vlkom patrí 9. pozícia so ziskom 31 bodov a gólovým skóre 50:58. Z 23 zápasov dokázali tiež 10 vyhrať a takisto osemkrát zdolať súpera v riadnej hracej dobe. V posledných piatich zápasoch teda postupne vyladili formu. Prehrali s Nitrou 3:4 a s Košicami 0:3. Potom boli úspešní na ľade dvadsiatky 2:6, v Piešťanoch 2:3 a doma s Martinom 3:1.

    V tejto sezóne sa tímy stretli zatiaľ dvakrát. V oboch prípadoch boli úspešnejší „kamzíci“, ktorý najprv 18. septembra doma zdolali Žilinu 3:2 a presne o mesiac 18. októbra šli zo Žiliny s víťazstvom 2:5.

    Góly, všetky dôležité informácie a celý live priebeh zápasu môžete sledovať na webe Onlajny.eu. Želám vám pekný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 7. Bajaruns (Kroták), 17. Hvila (Kroták), 18. B. Rapáč (Heizer, Kasík), 30. B. Rapáč (Štrauch, Rusnák), 36. Hvila (Bajaruns, Kasík), 47. Rusnák (Štrauch, Števuliak), 54. Paukovček (Bartečko, Hvila), 59. Ťavoda (Heizer, B. Rapáč) – 25. Konečný, 33. Kolena (Kurali), 36. Zaťko (D. Brejčák, Drevenák)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Dinda, Ťavoda, Fabian (A), Malina, Kasík, Gáborčík, D. Šterbák – Bartečko (A), Paukovček, Paločko – Kroták (C), Bajaruns, Hvila – R. Rapáč, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Rusnák, Števuliak
    MsHK Žilina: Tomek (17. Cibuľa) – Zaťko, D. Brejčák (A), Homer, Novotný, Leško, Kurali, Makovský, Niník – Richard Huna, Róbert Huna, Drevenák (C) – Konečný, Valášek, Stupka (A) – Nemček, Kolena, Schroner – Rogoň, Rehák, E. Švec

    Rozhodčí: Novák – Bogdaň, Kacej

    Diváci: 937
    bahis siteleri