Montreal – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Ottawa – Boston 2:1 (po pr.) | Columbus – Carolina 3:4 (po pr.)
San Jose – Toronto 7:0 (kon.) | Dallas – Minnesota 1:2 (kon.) | Arizona – Nashville 4:0 (kon.)
Vancouver – Tampa 2:3 (po pr.) | Los Angeles – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.) | Winnipeg – Buffalo 2:4 (kon.)
po s.n. (1:2)
Los Angeles Kings
1:2 (0:0, 1:1, 0:0 - 0:0)
St. Louis Blues
Neděle 10.01.2016, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:59
    Teď už se ale vylučovat bude, z řad Los Angeles Kings, takže bychom měli vidět přesilovku St. Louis Blues. Brayden McNabb (LAK) se diví, ale po srážce Pääjärviho byl rozhodčí nekompromisní. Hokejista hostů navíc odchází do kabiny, snad to nebude vážnější zdravotní problém. McNabb dostává pětiminutový trest, zlobí se i trenér Sutter. Šlo o zásah do hlavy ve chvíli, kdy se Pääjärvi skláněl k mantinelu.
     
    37:27
    Bude to český hokejista Dmitrij Jaškin (STL), kdo si bude muset odsedět dvě minuty za sekání. A jeho tým čeká stejně dlouhá doba v oslabení. Takže je tu další možnost přesilové hry pro Los Angeles v zápase.
     
    28:20
    Tak se na to podívejme, máme tu ve druhé třetině také bitku dvou kohoutů. Za domácí se vůbec nebál vystavit soupeři nováček v dresu Kings Luke Schenn (LAK), jako pořádné sousto si vzal do parády Roberta Bortuzza (STL). A nebyla to vůbec špatná rvačka pro oko fanouška. Oba pochopitelně dostávají tresty za bitku.
     
    19:47
    Ještě jedno vyloučené v úvodní části. Už podruhé sedí dnes na trestné lavici Robert Bortuzzo (STL), jenž zahrál proti sokovi vysokou hokejkou a je souzen. Šance pro Los Angeles.
     
    14:55
    Jaké to je mít k dispozici přesilovou hru, to si vyzkouší také St. Louis Blues. Brayden McNabb (LAK) dostává dvě minuty za podražení a bude doufat, že jeho spoluhráči v oslabení neinkasují. Přesilovka Blues.
     
    11:08
    Navíc hosté znovu faulují a je z toho druhá přesilovka pro domácí barvy. Dvě minuty za podražení bude muset jít pykat hokejista Blues Robert Bortuzzo (STL), jenž se provinil podražením. Další šance pro Los Angeles.
     
    07:40
    Bude se poprvé v zápase vylučovat a uvidíme přesilovou hru Los Angeles Kings. Alexander Steen (STL) totiž od hlavního rozhodčího obdrží dvě minuty za nedovolené bránění Jonathana Quicka. Uvidíme, jak si Kings s přesilovkou poradí.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 30. Kopitar (Lucic) – 33. Pietrangelo (Tarasenko, Lehtera), rozh. náj. Brouwer

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Anže Kopitar (LAK)
    0:1   Alexander Steen (STL)
    2. série:
    0:1   Jeff Carter (LAK)
    0:1   Vladimir Tarasenko (STL)
    3. série:
    1:1   Marián Gáborík (LAK)
    1:1   Jori Lehtera (STL)
    4. série:
    1:1   Tyler Toffoli (LAK)
    1:1   Robby Fabbri (STL)
    5. série:
    1:1   Tanner Pearson (LAK)
    1:1   Kevin Shattenkirk (STL)
    6. série:
    1:1   Dustin Brown (LAK)
    1:1   Dmitrij Jaškin (STL)
    7. série:
    1:1   Vincent Lecavalier (LAK)
    1:2   Troy Brouwer (STL)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Martinez, Schenn, Ehrhoff – Lucic, Kopitar, Toffoli – Pearson, Carter, Gáborík – King, Lewis, Brown – Lecavalier, Mersch, Nolan
    St. Louis Blues: Elliott (Binnington) – Gunnarsson, Pietrangelo, Edmundson, Shattenkirk, Bortuzzo, Parayko – Steen, Backes, Brouwer – Fabbri, Lehtera, Tarasenko – Pääjärvi, Berglund, Upshall – Jaškin, Brodziak, Reaves

    Rozhodčí: Lee, Luxmore – Galloway, Gibbs

    Diváci: 18 413
    bahis siteleri