Soči – Jaroslavl 2:5 (kon.) | Záhřeb – Dynamo Moskva 2:1 (kon.) | HC Slovan – Viťaz 4:2 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Dynamo Moskva
Sobota 16.01.2016, 17:30 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Velký tlak moskevského celku byl zakončen parádní střelou zpoza obránce, ale Danny Taylor si našel kotouč a pravým ramenem ho vytáhl mimo tři tyče.
     
    59:00
    Alexander Lazušin míří na střídačku a Dinamo to zkouší v powerplay!
     
    57:53
    Tuukka Mäntylä dorážel na Karpova a ten se poroučel k ledu. Finský obránce jde na trestnou lavici, ale domácím fanouškům se to vůbec nelíbí. Přestupkem je nakonec sekání.
    57:32 Gilbert BRULÉ - 2:1
     
    57:32
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácím podařilo využít přesilovou hru a krátce před koncem jde Záhřeb do vedení! Po vhazování v útočném pásmu si vyměnili kotouč obránci a poté puk doputoval ke GILBERTU BRULÉMU, jenž nic nevymýšlel a parádní tvrdou ranou z kruhu poslal puk pod břevno! Asistence: Simon Gysbergs, Mark Katic
     
    54:11
    A domácí dostávají velkou šanci ke strhnutí vítězství na svou stranu. Jämtin byl zasažen holí do obličeje a Vladimir Brjuvkin (DMS) dostává trest na pětiminutový trest + trest do konce utkání.
     
    51:03
    Přihrávka jednoho z domácích mířila do brankoviště před Lazušinem, kde byl velký provoz, ale puk si nakonec našli defenzivní hráči Dinama, kteří zažehnali nebezpečí.
     
    50:52
    Edwin Hedberg (ZAG) je vyloučen za hrubost, Ansel Galimov (DMS) dostává totožný trest.
     
    48:21
    Neuvěřitelné! Hosté se dožadovali přerušení, ale kotouč se nakonec z brankoviště dostal na hůl Brulého, který okamžitě střílel, avšak ležící Lazušin se fantasticky vrátil do pozice a zlikvidoval gólovku domácího útočníka!
     
    46:23
    Alexej Těreščenko se po střele z pravého kruhu dostal k dorážce, avšak Taylor bleskově zareagoval a po ráně Kokareva zlikvidoval i tuto dorážku.
     
    44:51
    Po Medveščaku si přesilovou hru v této třetině zahraje také Dinamo. Na trestnou lavici totiž vinou podražení zamířil Alexandre Bolduc (ZAG).
     
    44:15
    Před Lazušinem se s kotoučem zjevil zcela volný Stefano Giliati, ale ten po rychlém manévru trefil jen natažený pravý beton hostujícího brankáře.
     
    42:31
    Máme tady první vyloučení třetí třetiny. Na trestnou lavici už míří Hleb Korjagin (DMS), jenž se dopustil podražení.
    39:17 Tuukka MÄNTYLÄ - 1:1
     
    39:17
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Teď už je ale vyrovnáno a domácí fanoušci se radují! Pěkná přesilovková kombinace se od mantinelu dostala přes Saarinena dostala až na modrou čáru a TUUKKA MÄNTYLÄ prostřelil svižným pokusem vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jesse Saarinen, Tomáš Mertl
     
    38:44
    Colby Genoway už zvedl ruce nad hlavu, ale jeho tečovaná střela nakonec skončila někde mezi Lazušinovýmim betony, který si ale nebyl vůbec jistý a už se otáčel za sebe.
     
    38:00
    Šance na vyrovnání. Za nedovolené bránění je vyloučen Alexander Osipov (DMS).
    37:29 Ilja ŠIPOV - 0:1
     
    37:29
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A nakonec jdou hosté do vedení. Na pravé straně útočného pásma měl opravdu hodně prostoru Igumnov, který posílal puk do předbrankového prostoru a tam si sjel ILJA ŠIPOV, jenž kotouč jemně tečoval a zaznamenal svou první branku sezóny! Asistence: Ivan Igumnov, Alexander Osipov
     
    34:35
    Gorovikov z mezikruží nestřílel, ale ještě hledal rozjetého Kokareva, který bleskově zakončoval. Danny Taylor se dokázal fantasticky přesunout a drží tak čisté konto.
     
    30:31
    Přihrávka zpoza brány doputovala ke zcela volnému hráči Dinama, avšak ten bleskovým zakončením trefil jen beton stojícího Taylora! To byla obrovská šance.
     
    26:55
    Nyní už se ale bude vylučovat a na lavici hanby míří Maxim Solovjov (DMS). Dvě trestné minuty za podražení Edwina Hedberga.
     
    20:41
    Naopak na druhé straně mohlo být veselo! Gilbert Brulé šel trochu ze strany na Lazušina, avšak střelou zblízka bránu minul!
     
    18:48
    Denis Kokarev se zničehonic zjevil před odkrytou polovinou brány Dannyho Taylora, avšak puk ve velké šanci trefit nedokázal!
     
    18:02
    Rychlý protiútok Dinama vypadal na přečíslení dvou na jednoho. Nakonec ale Karpov musel zakončovat sám a puk mu v rozhodujícím momentě sjel z čepele.
     
    11:57
    Hodně nebezpečný zákrok Konstantina Gorovikova (DMS) nezůstal bez povšimnutí a ruský hráč dostává dvě trestné minuty za faul kolenem.
     
    10:17
    Andreas Jämtin (ZAG) dostává desetiminutový trest. Pokračuje se tak v pěti na obou stranách.
     
    08:53
    Fantastický Danny Taylor! Rychlá kombinaci soupeře zakončoval jeden z moskevských hráčů, který před sebou měl prázdnou bránu, ale rychlý zakončením trefil jen přesunujícího se brankáře Záhřebu.
     
    08:14
    Další rána pro Medveščak a domácí budou hrát ve třech! I přes protesty domácího trenéra jde na trestnou lavici Mike Glumac (ZAG), který vyhodil puk mezi diváky.
     
    07:29
    Záhy po ubránění dvouminutového oslabení jdou domácí opět do čtyř. Vyloučený hráčem je Colby Genoway (ZAG), jenž se dopustil krosčeku.
     
    07:04
    Domácí zahrozili ve vlastním oslabení! Po přihrávce od spoluhráče se před Lazušinem zjevil Glumac, avšak tomu situaci zkomplikovalo špatné zpracování.
     
    05:15
    Máme tady první vyloučení zápasu. Na trestnou lavici usedá Andreas Jämtin (ZAG), který se dopustil držení hole.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 40. Mäntylä (Saarinen, Mertl), 58. Brulé (Gysbergs, Katic) – 38. Šipov (Igumnov, Osipov)


    Medveščak Záhřeb: Taylor (Grošelj) – Parlett, Morrisonn, Mäntylä, Gysbergs, Jurčina, Katic, Deutsch, Larkin – Genoway, Smoleňák, Mertl – Brulé, Hedberg, Bjorkstrand – Gilitati, Bolduc, Saarinen – Glumac, Jämtin
    Dynamo Moskva: Lazušin (Jerjomenko) – Osipov, Korjagin, Hietanen, Sinicyn, Barancev, Mironov, Solovjov – Kokarev, Těreščenko, Brjuvkin – Gorovikov, Galimov, Pestuško – Cvetkov, Babenko, Fjodorov – Filatov, Igumnov, Karpov – Šipov

    Rozhodčí: Michajl Buturlin, Viktor Gašilov – Hleb Lazarev, Roman Šichanov

    Diváci: 6.500
    bahis siteleri