Buffalo – Boston 1:4 (kon.) | Toronto – Chicago 1:4 (kon.) | Carolina – Vancouver 2:3 (po pr.)
Tampa – Pittsburgh 5:4 (po pr.) | Minnesota – Winnipeg 0:1 (kon.) | Anaheim – Dallas 4:2 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 2:3 (0:1 po s.n.) | Arizona – New Jersey 0:2 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 3:5 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
4:2 (4:0, 0:1, 0:1)
Dallas Stars
Sobota 16.01.2016, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jamie BENN - 4:2
     
    51:58
    Dallas právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra, JAMIE BENN to jako správný kapitán vzal na sebe, poté, co hosté vyhráli buly se přihlásil o puk, ten mu Spezza adresoval, Jamie si nabruslil z levé strany před branku, naznačil střelu, ale udělal ještě krok a teprve poté "zametl" puk pod Andersenem do branky. Asistence: Jason Spezza a Jason Demers.
    Mattias JANMARK - 4:1
     
    21:15
    Dallas právě vstřelil branku!
    Corey Perry zazmatkoval ve středním pásmu,doslova namazal Moenovi, který dostal do brejku MATTIASE JANMARKA, jenž překonal Andersena střelou pod víko. Asistence: Travis Moen.
    Corey PERRY - 4:0
     
    15:37
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Senzační spolupráce první lajny Anaheimu, kdy COREY PERRY přivezl puk až přímo do branky, totálně "rozebraná" obrana Dallasu, Lehtonen byl v podstatě bez šance. Asistence: Shea Theodore a Ryan Getzlaf.
    Hampus LINDHOLM - 3:0
     
    15:04
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru, po výtečné přihrávce Keslera se z pravé strany prosazuje HAMPUS LINDHOLM, který dává svůj třetí letošní gól, druhý při přesilové hře. Asistence: Ryan Kesler a Jakob Silfberberg.
    Sami VATANEN - 2:0
     
    03:36
    Anaheim právě vstřelil branku!
    To je rychlost! Cogliano zavezl puk do útočného pásma, přihrál na střed, kde si najel SAMI VATANEN, jenž se nenechal zastavit ani přes snahu obránce Stars a střelou z mezikruží prostřeluje Lehtonena. Asistence: Andrew Cogliano a Nate Thompson.
    Jakob SILFBERBERG - 1:0
     
    03:05
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Velmi dobrý vstup domácích do zápasu, JAKOB SILFBERBERG zády k brance Dallasu tečuje střelu Mansona od modré a puk skončil v brance. Asistence: Josh Manson a Carl Hagelin.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 4. Silfberberg (Manson, Hagelin), 4. Vatanen (Cogliano, Thompson), 16. Lindholm (Kesler, Silfverberg), 16. Perry (Theodore, Getzlaf) – 22. Janmark (Moen), 52. Jamie Benn (Spezza, Demers)


    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Lindholm, Manson, Vatanen, Bieksa, Theodore, Stoner – Rakell, Getzlaf, Perry – Maroon, Kesler, Silfverberg – Hagelin, Horcoff, Cogliano – Santorelli, Thompson, Sekáč
    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Demers, Jokipakka, Jordie Benn – Jamie Benn, Seguin, Sharp – Janmark, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Ničuškin – Moen, Fiddler, Eaves

    Rozhodčí: McCauley, Kowal – Mach, Rody

    Diváci: 16 201
    bahis siteleri