Rusko – Švédsko 1:2 (kon.) | USA – Kanada 3:2 (po pr.)
po prodl.
USA
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Kanada
Sobota 16.01.2016, 01:40 • Meridian Centre (St. Catharines) • Mistrovství světa žen do 18 let • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
    Natalia SNODGRASSOVÁ - 3:2
     
    61:47
    USA právě vstřelilo branku!
    Američanky obhajují zlatou medaili z loňského šampionátu! Od modré čáry pálila Cayla Barnesová, kotouč se ještě odrazil k NATALII SNODGRASSOVÉ, která už před sebou měla prázdnou branku a rozhodla o tom, že bude mít zlatou medaili na krku! Asistence: Cayla Barnesová, Madeline Wethingtonová.
     
    59:59
    To je smůly, to je smůly! Amy Potomaková se dostala do obrovské šance, když se k ní na brankovišti odrazil kotouč, ale zmiňovaná forvardka trefila pouze beton ležící Gulsteneové.
     
    59:36
    Celá hala vypukla nadšením. Amy Potomaková dostala přihrávku před branku, zakončila z první, ale Gulsteneová předvedla bravurní zákrok a vychytala nejaktivnější Kanaďanku!
     
    56:31
    Krušné chvíle pro Kanadu! Kristin O'Neillová si odsedí dvě minuty za zdržování hry.
    Natalie SNODGRASSOVÁ - 2:2
     
    48:03
    USA právě vstřelilo branku!
    V Meridian Centre je vyrovnáno! NATALIE SNODGRASSOVÁ obkroužila branku, pokusila se zakončit, ale poslala kotouč "pouze" do chráničů jedné z Kanaďanek. Ta si jej nešťastně srazila do vlastní branky. Bez asistence.
     
    44:56
    Barnesová si odpyká 2 minuty za hrubost.
    Nebezpečná teč Wenteové
     
    39:49
    Tak teď měla Kanada velké štěstí. Před branku si na střílenou přihrávku nabruslila Wenteová, šikovně kotouč tečovala, ale Neatbyová jej zastavila na brankové čáře!
     
    38:19
    Dvě minuty za zdržování hry si odsedí Julia Edgarová.
    Alex WOKENOVÁ - 1:2
     
    35:00
    USA právě vstřelilo branku!
    Spojené státy snižují na rozdíl jedné branky! Do samostatného úniku se dostala ALEX WOKENOVÁ, která přesnou střelou mezi nohy propálila brankářku Neatbyovou. Ani třetí branka nebude mít v záznamu asistenci. Bez asistence.
    Daryl WATTSOVÁ - 0:2
     
    25:58
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada jde do dvoubrankového vedení! Oborovskou chybu v rozehrávce potrestala DARYL WATTSOVÁ, která se dostala ke kotouči a přesnou střelou do šibenice rozjásala domácí diváky! Bez asistence.
    Elmesová faulovala soupeřku v úniku
     
    22:04
    Vyloučení na straně Kanady. Elmesová si odsedí 2 minuty za podražení.
    Jaime BOURBONNAISOVÁ - 0:1
     
    17:55
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada se ujímá vedení! Rychlý brejk Kanady přinesl domácímu týmu ovoce. JAIME BOURBONNAISOVÁ dostala přihrávku mezi kruhy a vystřelila. Její ránu si srazila jedna z bránících hráče do vlastní branky. Bez asistence.
    Obrovská šance Kanady
     
    13:59
    Kotouč skutečně nepřešel brankovou čáru, radost Kanaďanek byla zbytečná!
     
    13:59
    Celá hala bouří, Kanaďanky slaví. Avšak rozhodnuto ještě není, vše se bude zkoumat na videu. Není totiž jasné, zdali touš přešel brankovou čáru. Dle mého názoru nikoliv.
     
    05:44
    2 minuty si odsedí Codie Crossová za podražení.

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 35. Wokenová, 49. Snodgrassová, 62. Snodgrassová (Barnesová, Wehingtonová) – 18. Bourbonnaisová, 26. Wattsová


    USA: Gulsteneová (Larcomová) – Brownová, Marshallová, Barnesová, Bowlbyová, Ostertagová, Wethingtonová, Langeiová, Henglerová – Norbyová, Brodtová, Wokenová – Snodgrassová, Wenteová, Gilmoreová – Zumwinkleová, Skajaová, Heiseová – Compherová, Odenová, Heisingová
    Kanada: Neatbyová (D'Astous-Moreauová) – Crossová, Knowlesová, Howranová, Elmesová, Edgarová, Tinkerová, Bourbonnaisová, Oswaldová – Houstonová, Schneiderová, Agnewová – Shirleyová, Potomaková, Wattsová – O'Neillová, Maltaisová, Bellová – Friesenová, Frappierová, Bergová

    Rozhodčí: Picavetová (Francie) – Angererová (Rakousko), Linneková (Německo)
    bahis siteleri