Boston – Anaheim 2:6 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 2:0 (kon.) | Carolina – Chicago 5:0 (kon.)
Ottawa – Buffalo 2:3 (kon.) | Florida – Toronto 5:1 (kon.) | Montreal – Columbus 2:5 (kon.)
Winnipeg – Arizona 5:2 (kon.) | Vancouver – Nashville 1:2 (kon.) | San Jose – Colorado 6:1 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
Columbus Blue Jackets
Středa 27.01.2016, 01:40 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    Montreal zkusil hru bez brankáře, ale ta se mu vymstila. Puk do prázdné branky poslal totiž z poloviny hřiště BRANDON SAAD a o vítězi dnešního utkání je tak rozhodnuto. Bez asistence.
    57:03 ATKINSON - 2:4
     
    57:03
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dubinsky zachytil kotouč na půlce a poslal ho rovnou do jízdy CAMU ATKINSONOVI, který bekhendovým blafákem překonal Scrivense. Navazuje tak na povedený třígólový výkon ze včerejška a zároveň uklidňuje svůj tým do konce zápasu. Asistence: Brandon Dubinsky
    GALCHENYUK - 2:3
     
    43:45
    Montreal právě vstřelil branku!
    Podobně jako ve druhé třetině, tak se i nyní dostávají domácí hokejisté na dostřel jedné branky a přecházela tomu téměř stejná kombinace jako u prvního gólu Canadiens. Subban naznačil střelu, ale svou přihrávkou našel lépe postaveného ALEXE GALCHENYUKA, který z ostrého úhlu trefil odkrytou část Korpisalovi klece. Asistence: P. K. Subban, Nathan Beaulieu.
    30:40 DUBINSKY - 1:3
     
    30:40
    Columbus právě vstřelil branku!
    Subban přišel v souboji za brankou o kotouč a Atkinson předal kotouč před ní BRANDONU DUBINSKYMU, který střelou zápěstím překonal Scrivense Asistence: Cam Atkinson.
    25:22 SMITH-PELLY - 1:2
     
    25:22
    Montreal právě vstřelil branku!
    Dlouhou pohlednou kombinaci v podání Canadiens zakončil DEVANTE SMITH-PELLY pohodlně do prázdné branky, což potvrdilo i následně video přes trenérskou výzvu na straně Columbusu. Asistence: Torrey Mitchell, P.K. Subban.
    19:19 HARTNELL - 0:2
     
    19:19
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nicméně se jim daří využít i druhou přesilovku v zápase a dávají Montrealu tzv. gól do šatny. Foligno si počkal až před branku najede SCOTT HARTNELL, který pouze nastrčil hůl tak, aby nasměroval puk do domácí branky. Asistence: Nick Foligno.
    10:51 JENNER - 0:1
     
    10:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets na rozdíl od Montrealu početná výhodu využívají. BOONE JENNER sice zkoušel procpat skrz brankoviště puk na lépe postaveného spoluhráče, ale černá guma se k němu se štěstím odrazila a Jenner ji tak lehounce poslal do odkryté klece. Asistence: Alexander Wennberg, Seth Jones.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 26. Smith-Pelly (Mitchell, Subban), 44. Galchenyuk (Subban, Beaulieu) – 11. Jenner (Wennberg, Jones), 20. Hartnell (Foligno), 31. Dubinsky (Atkinson), 58. Atkinson (Dubinsky), 59. Saad


    Montreal Canadiens: Scrivens (Condon) – Subban, Markov, Petry, Jemelin, Barberio, Baulieu – Gallagher, Plekanec, Pacioretty (C) – Weise, Desharnais, Galchenyuk – De La Rose, Eller, Fleischmann – Smith-Pelly, Mitchell, Flynn. Trenér: Michel Therrien.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Forsberg) – Jones, Murray, Goloubef, Johnson, Prout, Falk – Saad, Wennberg, Hartnell – Atkinson, Dubinsky, Jenner – Foligno (C), Karlsson, Rychel – Bourque, Campbell, Calvert. Trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Leggo, St. Pierre – Shewchyk, Barton

    Diváci: 21 228
    bahis siteleri