Boston – Anaheim 2:6 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 2:0 (kon.) | Carolina – Chicago 5:0 (kon.)
Ottawa – Buffalo 2:3 (kon.) | Florida – Toronto 5:1 (kon.) | Montreal – Columbus 2:5 (kon.)
Winnipeg – Arizona 5:2 (kon.) | Vancouver – Nashville 1:2 (kon.) | San Jose – Colorado 6:1 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:2 (2:0, 3:1, 0:1)
Arizona Coyotes
Středa 27.01.2016, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg (kapacita 15294 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Anthony DUCLAIR - 5:2
     
    59:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Přeci jen ještě závěr zápasu přináší jednu branku! Po zaváhání Tylera Myerse za brankou se puku ujal Martin Hanzal, který jej rychle předal před branku na ANTHONYHO DUCLAIRA, jehož střelu zastavila až síť v Hellebuyckově brance! Asistence: Martin Hanzal.
    Dustin BYFUGLIEN - 5:1
     
    37:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec při dvojnásobném oslabení opravdu skórují! Po chybě při kombinaci v útočném pásmu se puk dostal k Myersovi, který ihned vyslal do úniku DUSTINA BYFUGLIENA, který prostřelil už velmi frustrovaného Dominguea! Asistence: Tyler Myers.
    Brad RICHARDSON - 4:1
     
    35:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    Také hosté se dočkali vstřelené branky! Jordan Martinook vybojoval puk u mantinelu, po objetí branky jej nahrnul na Hellebuycka. Domácí brankář černý kus gumy neudržel, a tak se ze snadné dorážky radoval BRAD RICHARDSON! Asistence: Jordan Martinook.
    Nikolaj EHLERS - 4:0
     
    34:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Čepice na led, máme tu hattrick! NIKOLAJ EHLERS se zmocnil puku v rohu kluziště, přenechal jej Wheelerovi, který ho zpětnou přihrávkou našel v prostoru mezi kruhy. Dánský útočník si pak ještě posadil Stona na led a přesnou střelou prostřelil Dominguea! Asistence: Blake Wheeler.
    Dustin BYFUGLIEN - 3:0
     
    26:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hostující brankář si vybírá svou slabší chvilku! Louis Domingue předpokládal nahození ze středního pásma do rohu, a tak se vydal za svou branku, jenže DUSTIN BYFUGLIEN od červené čáry napálil puk přímo na branku, a tak zvyšuje vedení svého týmu na 3:0! Asistence: Chris Thorburn.
    Nikolaj EHLERS - 2:0
     
    13:53
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají druhou branku po nádherné akci! Mark Scheifele vyslal do útoku Blaka Wheelera, který si tentokrát se situací dvou na jednoho poradil mnohem lépe, než před chvílí, a po jeho přihrávce si druhou branku v zápase připisuje NIKOLAJ EHLERS! Asistence: Blake Wheeler a Mark Scheifele.
    Nikolaj EHLERS - 1:0
     
    06:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec přesilovou hru využívají! Blake Wheeler se dostal ke střele z levého kruhu, Domingue toho moc přes clonícího Byfugliena neviděl, a tak puk jen vyrazil před sebe a NIKOLAJ EHLERS neměl s dorážkou do odkryté části branky problém! Asistence: Dustin Byfuglien a Blake Wheeler.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 7. Ehlers (Byfuglien, Wheeler), 14. Ehlers (Wheeler, Scheifele), 26. Byfuglien (Thorburn), 35. Ehlers (Wheeler), 38. Byfuglien (Myers) – 36. Richardson (Martinook), 60. Duclair (Hanzal)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Trouba, Byfuglien, Enström, Myers, Stuart, Chiarot – Ladd (C), Wheeler, Ehlers – Armia, Scheifele, Stafford – Thorburn, Burmistrov, Halischuk – Little, Copp, Peluso. Trenér: Paul Maurice.
    Arizona Coyotes: Domingue (od 41. Lindbäck) – Ekman-Larsson, Murphy, Grossmann, Tinordi, Connauton, Stone – Rieder, Vermette, Boedker – Domi, Hanzal, Thomas – Martinook, Richardson, Doan (C) – Chipchura, Gordon, Duclair. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Walsh, Lee – Mach, Wheler

    Diváci: 15294 (vyprodáno)
    bahis siteleri