Boston – Anaheim 2:6 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 2:0 (kon.) | Carolina – Chicago 5:0 (kon.)
Ottawa – Buffalo 2:3 (kon.) | Florida – Toronto 5:1 (kon.) | Montreal – Columbus 2:5 (kon.)
Winnipeg – Arizona 5:2 (kon.) | Vancouver – Nashville 1:2 (kon.) | San Jose – Colorado 6:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
Colorado Avalanche
Středa 27.01.2016, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:51
    Ještě jednou vyloučení, ze strany Colorada. John Mitchell (COL) je nucen pykat dvě minuty za vražení na hrazení. Ještě tedy možnost pro San Jose vylepšit už tak dobrý výsledek. Navíc ještě desetiminutový trest pro Codyho McLeoda.
     
    50:28
    A další vyloučení. Sotva Tomáš Hertl (SJS) opustil trestnou lavici, musí na ni zamířit zpátky. Tentokráte dostává trest za hákování.
     
    47:13
    Už se sice začalo hrát, ale hra zase velice brzy přerušena, u domácí střídačky se totiž strhla šarvátka a vyloučen bude jak domácí Tomáš Hertl (SJS), tak hostující Erik Johnson (COL). Oba za hrubost.
     
    44:43
    Znovu přesilová hra pro Colorado Avalanche, rozhodčí tresty ve druhé polovině utkání rozhodně nešetří. Vyloučen je na dvě minuty Justin Braun (SJS), který se provinil nedovoleným bráněním. Šance pro Avalanche něco udělat s výsledkem.
     
    41:33
    Tomu se opravdu říká smůla. Dnes už potřetí se bude vylučovat za vyhození kotouče přes mantinel, nyní to je Brent Burns (SJS), kdo jde pykat dvě minuty. Obě strany mohou mrzet zbytečné technické přestupky. Přesilovka pro Colorado.
     
    39:12
    Jenže Sharks si v přesilovce dlouho nezahráli, počet hráčů na ledové ploše se poměrně rychle srovná. Na trestnou lavici totiž míří domácí forvard Logan Couture (SJS), jenž je arbitrem souzen za sekání.
     
    38:35
    Další technická a teď hlavně zbytečná chyba Colorada, Andreas Martinsen (COL) totiž vyhodil puk mimo kluziště a bude muset na dvě minuty za katr. Je tu tedy opět přesilová hra pro San Jose Sharks.
     
    34:35
    A tohle bude přesilovka San Jose v pěti proti třem. Zbytečný faul Francoise Beauchemina (COL) podražením před vlastní brankou a je tu veliká možnost pro kalifornský celek.
     
    33:43
    Druhé vyloučení pro Colorado v zápase a Sharks si tak zkusí znovu v přesilovku, šance pro domácí uniknout do ještě lepšího náskoku. Andreas Martinsen (COL) dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    26:21
    Bude se vylučovat poprvé v zápase na domácí straně barikády, obránce San Jose Brenden Dillon (SJS) totiž vyhodil puk mimo hrací plochu a dostane dvě minuty za zdržování hry. Dokáže Colorado nakopnout přesilová hra?
     
    19:54
    Šest vteřin před koncem první třetiny nás ještě čeká první vyloučení zápasu. Dvě minuty za podražení inkasuje hostující hokejista Cody McLeod (COL), který bude doufat, že jeho spoluhráči situaci v oslabení zvládnou.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 7. Karlsson (Burns.), 11. Hertl (Vlasic, Thornton), 36. Pavelski (Thornton, Marleau), 37. Ward, 49. Martin, 60. DeMelo (Hertl) – 52. MacKinnon (Tanguay, Johnson)


    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, DeMelo – Hertl, Thornton, Pavelski – Nieto, Marleau, Ward – Donskoi, Couture, Wingels – Karlsson, Tierney, Zubrus
    Colorado Avalanche: Pickard (40. Will) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Redmond, Bigras – Tanguay, MacKinnon, Duchene – Landeskog, Söderberg, Comeau – Martinsen, Grigorenko, Iginla – McLeod, Mitchell, Skille

    Rozhodčí: Dwyer, Charron – Sharrers, Berg
    bahis siteleri