Třinec – K. Vary 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 5:2 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:3 (0:1 po s.n.)
Plzeň – Pardubice 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 4:3 (2:1 po s.n.) | Kometa Brno – Vítkovice 5:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (1:1, 4:0, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 29.01.2016, 18:00 • DRFG Arena • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Marek HOVORKA - 5:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    55:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Která končí gólem a Vítkovice snižují! Po střele od modré čáry se kotouč podivuhodně odrážel v brněnském brankovišti a do sítě si jej srazil nejspíše jeden z bránících hráčů. Autorem branky je MAREK HOVORKA, který se jako poslední dotkl kotouče. Asistence: Jan Štencel.
    Jan HRUŠKA - 5:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    32:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to asi domácí fanoušci nečekali, Brňané přidávají pátou branku. JAN HRUŠKA vystřelil z levého kruhu, jeho pokus byl zblokovaný, domácí útočník se však dostal ke kotouči znovu, vykoupal vítkovického gólmana a bekhendem pod horní tyčku zvyšuje skóre. Do branky hostí se staví Pavel Kantor. Asistence: Petr Ton, Tomáš Kaberle.
    Rastislav ŠPIRKO - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    28:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Slovenský útočník RASTISLAV ŠPIRKO předvedl parádní akci. Ze středního pásma zavezl puk do útoku, udělal rychlou kličku vítkovické obraně a prostřelil Daniela Dolejše mezi betony. Hosté si berou oddechový čas. Asistence: Jan Káňa, Petr Kuboš.
    Martin DOČEKAL - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    27:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí vedou již o dvě branky. MARTIN DOČEKAL se dostal ke kotouči mezi kruhy, na nic nečekal a ihned jej poslal na vítkovickou bránu. Daniel Dolejš měl zakrytý výhled a tak si puk našel cestu do brány poměrně jednoduše. Asistence: Tomáš Vondráček, Jakub Koreis.
    Jan HRUŠKA - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    20:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná situace byla nyní k vidění na ledové ploše DRFG Areny. JAN HRUŠKA obdržel přesný pas od Petra Tona a pelášil sám na bránu, Dolejše však nepřekonal. Kotouče se tak ujal znovu za vítkovickou klecí a odrazem o záda hostujícího gólmana posílá puk do sítě. Asistence: Petr Ton, Vilém Burian.
    Stanislav BALÁN - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    13:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A začínáme opět od začátku. Z poměrně nenápadné střely je v Brně vyrovnáno. Štencelovu ránu od modré čáry tečoval STANISLAV BALÁN a Vejmelka neměl šanci zareagovat na kotouč letící k jeho pravé tyči. Asistence: Jan Štencel, Michael Vandas.
    Tomáš VONDRÁČEK - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    08:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je využita. Kuboš napřáhl na modré čáře, jeho dělovku tečoval před bránou TOMÁŠ VONDRÁČEK a posílá Kometu do vedení. Asistence: Petr Kuboš, Rastislav Špirko.
    Marken.cz

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 9. Vondráček (Kuboš, Špirko), 21. Hruška (Ton, Burian), 28. Dočekal (Vondráček, Koreis), 29. Špirko (Káňa, Kuboš), 33. Hruška (Ton, Kaberle) – 14. Balán (Štencel, Vandas), 56. Hovorka (Štencel)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (Čiliak) – Kaberle, Koch, Kozák, Kuboš, Malec, Dujsík, Trška – Burian, Hruška (C), Ton, Káňa, Němec, Špirko, H. Zohorna, Koreis, Vondráček, Raška, Dočekal, R. Zohorna.
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (od 34. Kantor) – Kudělka, Čerešňák, Philipp, Štencel, Štich, Sloboda, Pastor – Szturc, Hlinka, Olesz, Kafka, Balán, Vandas, Hovorka, Burger (C), Zdráhal, Gřeš, Kolouch, Strapáč.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Bláha, Špůr
    bahis siteleri