Švýcarsko – Česko 1:2 (po pr.)
konec
Los Angeles Kings
3:4 (1:1, 2:2, 0:1) Stav série: 0:1
San Jose Sharks
Pátek 15.04.2016, 04:45 • Staples Center, Los Angeles • Play-off NHL • Čtvrtfinále Z. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:17 Joe PAVELSKI - 3:4
     
    40:17
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Velmi dobrý start San Jose Sharks do třetí třetiny a Sharks opět otáčejí skóre na svou stranu. Ani ne dvacet vteřin ve třetí periodě potřebovali hostující hokejisté na vedoucí gól. Autorem zásahu na 4:3 pro hosty je JOE PAVELSKI, ten se dnes prosazuje už podruhé a ukazuje, že do play-off vstoupil ve výborné formě. Pochvalu za přihrávku na Pavelskiho si ovšem zaslouží také Justin Braun. Tak co teď Kings, podaří se jim znovu vyrovnat? Asistence: Justin Braun.
    Tomáš HERTL - 3:3
     
    37:48
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Opravdu neskutečné, co se dnes ve Staples Center děje! Jako by snad ani jeden tým nemohl mít vedení na svých hokejkách déle jak minutu. Znovu jen několik vteřin se jedna strana radovala z těsného náskoku, aby už jsme měli skóre znovu vyrovnané. San Jose vsadilo na moment překvapení, který se teď kádru v bílých trikotech navýsost vyplatil. Nepřehlednou situaci před klecí Kings zvládl nejlépe vyřešit český útočník TOMÁŠ HERTL, jenž překonal Quicka srovnal. To je hokej se vším všudy. Asistence: Joel Ward, Joonas Donskoi.
    37:18 Trevor LEWIS - 3:2
     
    37:18
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Překvapivě jsou to Los Angeles Kings, kdo se v této přesilovce soupeře prosazuje. San Jose mělo několik velikých šancí v početní výhodě a jen těsně nepřekonalo soupeřova brankáře. Jenže pak stačila jedna akce na druhou stranu, jedna chyba Žraloků a teď zase Králové otáčejí vývoj zápasu na svou stranu. Dnes je to tedy jak na houpačce a sledujeme už pátou trefu tohoto mače. Tak jak, byla to poslední branka v prostřední periodě? Uvidíme, puk do sítě každopádně dostal TREVOR LEWIS. Bez asistence.
    27:30 Jeff CARTER - 2:2
     
    27:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jenže ani v tomto případě vedení jednoho z celků nevydrželo příliš dlouho a Los Angeles se velmi brzy raduje z vyrovnání, ačkoli se to hráčům a trenérům San Jose Sharks příliš nelíbí, protože moc nesouhlasili s předchozím vyloučením Joela Warda. Každopádně JEFF CARTER překonává Martina Jonese a vyrovnává skóre na kostce ve Staple Center, drama tedy pokračuje na maximum a tento mač snad nemůže být vyrovnanější. Bude se samozřejmě po této Carterově trefě hrát opět v pěti na obou stranách. Asistence: Milan Lucic, Anže Kopitar.
    Brent BURNS - 1:2
     
    26:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté ze San Jose otáčejí skóre, rázem je tu velmi nečekané vedení Sharks a aréna utichla poté, co se do puku na modré čáře opřel obávaný střelec z této pozice BRENT BURNS. Vše se stalo hned po buly, které Žraloci moc dobře zvládli a obránce hostujícího kádru vůbec na nic nečekal a hned střílel. A Jonathana Quicka očividně překvapil, protože ten už nestačil zachytit puk do své výstroje. Máme tu tedy vedení San Jose, teď je na Kings, aby se nějakým způsobem pokusili na tento vývoj mače odpovědět. Asistence: Joel Ward.
    06:25 Joe PAVELSKI - 1:1
     
    06:25
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, přeci jen se San Jose podařilo v přesilové hře udeřit, a to navíc poměrně rychle, takže Anže Kopitar se docela po krátké chvíli vrací zpátky do hry. Sharks ukázali, že jejich výborná přesilovka v základní části rozhodně nebyla náhodou a v klidu si rozebrali obranu Los Angeles. Na konci celé akce stál střelec a produktivní forvard hostujícího kádru JOE PAVELSKI, který prostřelil Jonathana Quicka a zajistil žraločí radost. Oba kádry už se tedy pozdravily úvodními góly a pokračujeme. Asistence: Brent Burns, Logan Couture.
    02:53 Jake MUZZIN - 1:0
     
    02:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak to je tedy hodně rychlý začátek v podání Los Angeles Kings, kteří otevírají skóre utkání ještě v jeho třetí minutě a Staple Center Center se tak poprvé může radovat. O to je to nepříjemnější záležitost pro San Jose Sharks, když se jednalo o hodně smolný gól pro hostující barvy. JAKE MUZZIN z úhlu na brankovišti poslal puk do bruslí jednoho z hokejistů Sharks, pravděpodobně Tomáš Hertla. Kus černé gumy se následně odrazil do sítě Martina Jonese a je tu úvodní trefa zápasu. Tak uvidíme, co bude následovat dále. Asistence: Milan Lucic, Tanner Pearson.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 3. Muzzin (Lucic, Pearson), 28. Carter (Lucic, Kopitar), 38. Lewis – 7. Pavelski (Burns, Couture), 27. Burns (Ward), 38. Hertl (Ward, Donskoi), 41. Pavelski (Braun)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Schenn, Scuderi, Martinez – Lucic, Kopitar, Pearson – Brown, Carter, Toffoli – King, Lecavalier, Versteeg – Clifford, Andreoff, Lewis
    San Jose Sharks: Jones (Reimer) – Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Polák – Hertl, Thornton, Pavelski – Donskoi, Couture, Ward – Karlsson, Marleau, Nieto – Spaling, Tierney, Wingels

    Rozhodčí: Meier, Pollock – Kovachik, Galloway

    Diváci: 18 230
    Los Angeles 1 4 San Jose
    #1 Pátek 15.04.2016 • 04:45
    Los Angeles - San Jose 3:4
    #2 Neděle 17.04.2016 • 04:45
    Los Angeles - San Jose 1:2
    #3 Úterý 19.04.2016 • 04:30
    San Jose - Los Angeles 1:2 po prodl.
    #4 Čtvrtek 21.04.2016 • 04:30
    San Jose - Los Angeles 3:2
    #5 Sobota 23.04.2016 • 04:30
    Los Angeles - San Jose 3:6
    bahis siteleri