Švýcarsko – Česko 1:2 (po pr.)
konec
Los Angeles Kings
3:4 (1:1, 2:2, 0:1) Stav série: 0:1
San Jose Sharks
Pátek 15.04.2016, 04:45 • Staples Center, Los Angeles • Play-off NHL • Čtvrtfinále Z. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Znovu výborně Martin Jones, ten kryl hned tři střely a dvě dorážky, největší šanci ze všech měl útočník Kings Tyler Toffoli, ale obrana San Jose společně se svým brankářem tlačí puk z brankoviště snad i očima!
     
    58:44
    Jonathan Quick už navíc zůstal na střídačce, takže Los Angeles hraje v šesti mužích a s prázdnou brankou za zády!
     
    58:36
    San Jose Sharks si vybírají oddechový čas. Trenér DeBoer vycítil, že teď je ten správný čas na oddech pro jeho výběr.
     
    58:02
    Už běží poslední dvě minuty základní hrací doby a ve veliké šanci hned Andy Anreoff, který posouval na Clifforda, druhý jmenovaný pak minul polovinu odkrytého zařízení San Jose Sharks.
    48:30 Ujetý Couture zvedl kotouč až příliš
     
    48:30
    Logan Couture se hnal vesměs sám na branku a už si dělal zálusk na pátou branku svého týmu v tomto utkání, ale jeho zakončení nakonec nebylo dostatečně přesné.
    40:17 Joe PAVELSKI - 3:4
     
    40:17
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Velmi dobrý start San Jose Sharks do třetí třetiny a Sharks opět otáčejí skóre na svou stranu. Ani ne dvacet vteřin ve třetí periodě potřebovali hostující hokejisté na vedoucí gól. Autorem zásahu na 4:3 pro hosty je JOE PAVELSKI, ten se dnes prosazuje už podruhé a ukazuje, že do play-off vstoupil ve výborné formě. Pochvalu za přihrávku na Pavelskiho si ovšem zaslouží také Justin Braun. Tak co teď Kings, podaří se jim znovu vyrovnat? Asistence: Justin Braun.
    Tomáš HERTL - 3:3
     
    37:48
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Opravdu neskutečné, co se dnes ve Staples Center děje! Jako by snad ani jeden tým nemohl mít vedení na svých hokejkách déle jak minutu. Znovu jen několik vteřin se jedna strana radovala z těsného náskoku, aby už jsme měli skóre znovu vyrovnané. San Jose vsadilo na moment překvapení, který se teď kádru v bílých trikotech navýsost vyplatil. Nepřehlednou situaci před klecí Kings zvládl nejlépe vyřešit český útočník TOMÁŠ HERTL, jenž překonal Quicka srovnal. To je hokej se vším všudy. Asistence: Joel Ward, Joonas Donskoi.
    37:18 Trevor LEWIS - 3:2
     
    37:18
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Překvapivě jsou to Los Angeles Kings, kdo se v této přesilovce soupeře prosazuje. San Jose mělo několik velikých šancí v početní výhodě a jen těsně nepřekonalo soupeřova brankáře. Jenže pak stačila jedna akce na druhou stranu, jedna chyba Žraloků a teď zase Králové otáčejí vývoj zápasu na svou stranu. Dnes je to tedy jak na houpačce a sledujeme už pátou trefu tohoto mače. Tak jak, byla to poslední branka v prostřední periodě? Uvidíme, puk do sítě každopádně dostal TREVOR LEWIS. Bez asistence.
     
    35:47
    San Jose Sharks jsou sice kompletní, ale v plném počtu na ledové ploše se hrát nebude, jelikož vzápětí jdou do oslabení hráči Los Angeles. Drew Doughty (LAK) hákoval Joela Warda a v závěru druhé dvacetiminutovky je tu další početní výhoda pro San Jose.
     
    33:27
    Přesilovku si nyní pro změnu zahrají Los Angeles Kings, na trestnou lavici ke své nelibosti odjíždí jeden z hokejistů San Jose. Je to český obránce Roman Polák (SJS), který fauloval hákováním Pearsona. Šance pro Los Angeles.
     
    32:10
    Tomáš Hertl mohl poslat San Jose do vedení, ale Quick je znovu na svém místě a drží svůj tým. Hodně pohledné momenty tohoto zápasu, které teď sledujeme.
    30:26 Quick s Doughtym uchránili branku Los Angeles
     
    30:26
    Tak to je neuvěřitelné, co se teď všechno stalo před brankou domácích, kde překvapivě jako brankář nezářil nejvíce Jonathan Quick, nýbrž obránce Drew Doughty, který zachytil puk těsně před tím, než přešel brankovou čáru. Teď osmička Kings zachránila svůj tým, i když si rozhodčí jel celou akci raději ještě zkontrolovat na video.
     
    29:47
    Je to střelec dnešní první branky Jake Muzzin (LAK), kdo si jede sednout na trestnou lavici za hákování Tomáš Hertla. Takže tu je přesilovka San Jose Sharks.
     
    29:30
    Joe Pavelski v obrovské šanci, ale nestačil puk dostat do sítě, navíc byl faulovaný a rozhodčí signalizoval výhodu, která také málem skončila vstřelenou brankou, ale Quick přeci jen své zařízení uhájil. Bude se vylučovat.
    27:30 Jeff CARTER - 2:2
     
    27:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jenže ani v tomto případě vedení jednoho z celků nevydrželo příliš dlouho a Los Angeles se velmi brzy raduje z vyrovnání, ačkoli se to hráčům a trenérům San Jose Sharks příliš nelíbí, protože moc nesouhlasili s předchozím vyloučením Joela Warda. Každopádně JEFF CARTER překonává Martina Jonese a vyrovnává skóre na kostce ve Staple Center, drama tedy pokračuje na maximum a tento mač snad nemůže být vyrovnanější. Bude se samozřejmě po této Carterově trefě hrát opět v pěti na obou stranách. Asistence: Milan Lucic, Anže Kopitar.
     
    26:52
    Jenže domácí jdou do přesilovky, vyloučen je Joel Ward (SJS) za nedovolené bránění. Trenérům San Jose se tento verdikt rozhodčího vůbec nelíbí, ale zdá se, že arbitr bude nekompromisní.
    Brent BURNS - 1:2
     
    26:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté ze San Jose otáčejí skóre, rázem je tu velmi nečekané vedení Sharks a aréna utichla poté, co se do puku na modré čáře opřel obávaný střelec z této pozice BRENT BURNS. Vše se stalo hned po buly, které Žraloci moc dobře zvládli a obránce hostujícího kádru vůbec na nic nečekal a hned střílel. A Jonathana Quicka očividně překvapil, protože ten už nestačil zachytit puk do své výstroje. Máme tu tedy vedení San Jose, teď je na Kings, aby se nějakým způsobem pokusili na tento vývoj mače odpovědět. Asistence: Joel Ward.
     
    26:21
    San Jose Sharks už v pěti a Joe Thornton hned v hodně slibné situaci, když se mu málem podařilo trefit růžek Quickovy branky, už to mohlo být o gól pro Žraloky, teď tedy i trošku štěstíčka pro Los Angeles.
     
    23:48
    Poprvé se dnes bude vylučovat na straně San Jose Sharks a úvodní přesilovku si tak zahrají Los Angeles Kings. Dvě minutyz a nedovolené bránění inkasuje obránce Sharks Marc-Edouard Vlasic (SJS).
     
    15:25
    Tommy Wingels za sebou má hodně nepříjemný střet s Cliffordem, který jej ovšem sundal naprosto čistým bodyčekem, takže hra může pokračovat bez vyloučení.
     
    09:36
    Moc dlouho si ovšem Los Angeles v plném počtu nezahrálo, na trestnou lavici totiž míří další domácí muž, tentokrát Vincent Lecavalier (LAK), ten dle soudu rozhodčího hákoval soupeře.
     
    08:50
    Jonathan Quick a jeho výborný zákrok, kterým si přišel na Patricka Marleaua. Už to vypadalo, že zkušený útočník v dresu San Jose pošle puk do sítě, ale domácí ochránce klece stačil ještě zasáhnout levým betonem.
    06:25 Joe PAVELSKI - 1:1
     
    06:25
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, přeci jen se San Jose podařilo v přesilové hře udeřit, a to navíc poměrně rychle, takže Anže Kopitar se docela po krátké chvíli vrací zpátky do hry. Sharks ukázali, že jejich výborná přesilovka v základní části rozhodně nebyla náhodou a v klidu si rozebrali obranu Los Angeles. Na konci celé akce stál střelec a produktivní forvard hostujícího kádru JOE PAVELSKI, který prostřelil Jonathana Quicka a zajistil žraločí radost. Oba kádry už se tedy pozdravily úvodními góly a pokračujeme. Asistence: Brent Burns, Logan Couture.
     
    05:46
    Bude se poprvé v zápase vylučovat, a to poté, co měl velikou šanci Wingels. Sednout na dvě minuty si musí jít domácí hokejista Anže Kopitar (LAK), a to za faul nedovoleným bráněním. Šance v přesilovce pro San Jose.
    02:53 Jake MUZZIN - 1:0
     
    02:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak to je tedy hodně rychlý začátek v podání Los Angeles Kings, kteří otevírají skóre utkání ještě v jeho třetí minutě a Staple Center Center se tak poprvé může radovat. O to je to nepříjemnější záležitost pro San Jose Sharks, když se jednalo o hodně smolný gól pro hostující barvy. JAKE MUZZIN z úhlu na brankovišti poslal puk do bruslí jednoho z hokejistů Sharks, pravděpodobně Tomáš Hertla. Kus černé gumy se následně odrazil do sítě Martina Jonese a je tu úvodní trefa zápasu. Tak uvidíme, co bude následovat dále. Asistence: Milan Lucic, Tanner Pearson.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 3. Muzzin (Lucic, Pearson), 28. Carter (Lucic, Kopitar), 38. Lewis – 7. Pavelski (Burns, Couture), 27. Burns (Ward), 38. Hertl (Ward, Donskoi), 41. Pavelski (Braun)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Schenn, Scuderi, Martinez – Lucic, Kopitar, Pearson – Brown, Carter, Toffoli – King, Lecavalier, Versteeg – Clifford, Andreoff, Lewis
    San Jose Sharks: Jones (Reimer) – Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Polák – Hertl, Thornton, Pavelski – Donskoi, Couture, Ward – Karlsson, Marleau, Nieto – Spaling, Tierney, Wingels

    Rozhodčí: Meier, Pollock – Kovachik, Galloway

    Diváci: 18 230
    Los Angeles 1 4 San Jose
    #1 Pátek 15.04.2016 • 04:45
    Los Angeles - San Jose 3:4
    #2 Neděle 17.04.2016 • 04:45
    Los Angeles - San Jose 1:2
    #3 Úterý 19.04.2016 • 04:30
    San Jose - Los Angeles 1:2 po prodl.
    #4 Čtvrtek 21.04.2016 • 04:30
    San Jose - Los Angeles 3:2
    #5 Sobota 23.04.2016 • 04:30
    Los Angeles - San Jose 3:6
    bahis siteleri