Norwich – Sunderland 0:3 (kon.) | Manchester Utd. – Aston Villa 1:0 (kon.) | Everton – Southampton 1:1 (kon.)
Newcastle – Swansea 3:0 (kon.) | West Brom – Watford 0:1 (kon.) | Chelsea – Manchester City 0:3 (kon.)
konec
West Bromwich Albion
0:1 (0:1)
Watford FC
Sobota 16.04.2016, 16:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Hostující tým provádí v první nastavené minutě své druhé střídání v tomto zápase. Španělský kouč Flores posílá ze hry svého krajan José Jurada, kterého na poslední minuty nahrazuje Behrami!
    87. Gomes vychytal Berahina i podruhé!
     
    87
    Tak, tohle je neskutečný příběh! Saido Berahino se postavil i k druhé penaltě v dnešním zápase, avšak z tohoto souboje opět vzešel jako vítěz Gomes, který se natáhl k tyči a míč vyrazil!
    86. Hodně ochotný pád Sessègnona
     
    86
    Teď však hlavní rozhodčí zřejmě nerozhodl dobře! Stephane Sessegnon dostal přihrávku ve vápně od Berahina. Capoue se domácího hráče zřejmě dotkl, avšak ten svému pádu opravdu hodně, ale hodně přidal!
     
    85
    Druhá penalta pro West Bromwich v dnešním zápase!
     
    75
    Patnáct minut před koncem základní hrací doby Tony Pulis provádí své poslední střídání v dnešním zápase! Ze hřiště odchází Claudio Yacob, který dnes nebyl příliš vidět. Na jeho místo přichází Gardner!
     
    68
    Tony Pulis hned po neproměněné penaltě Berahina provádí své první dvě střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází dvojice Rondón – Chester a na "plac" míří Anichebe s McManamanem!
    67. Gomes lapil penaltu Berahina
     
    67
    Faulovaný nechodí kopat penaltu. Staré fotbalové pravidlo se teď potvrdilo, neboť Saido Berahino se postavil k exekuci penalty. Tu však nekopl vůbec dobře, Gomes dokázal střelu vyrazit a stává se hrdinou okamžiku!
     
    67
    Sességnon operoval s míčem před pokutovým územím a následným pasem dostal do vápna Berahina. Anglický útočník si dokázal míč pichnout před Gomese, a ten následně domácího hráče poslal k zemi!
     
    67
    Penalta pro West Bromwich!
     
    66
    Hostující celek provádí své první střídání v tomto zápase. Adlene Guédioura dnes podal dobrý výko a navíc si připsal i asistenci na dosud jediný gól zápasu. Na jeho pozici přichází Mario Suárez!
    57. Skvělý zákrok Fostera proti střele Deeneyho
     
    57
    A na druhé straně přišla také velká šance Hornets! Nyom našel povedenou přihrávkou na hranici pokutového území Troye Deeneyho, který si navedl míč na střelu a svým pokusem mířil do horní poloviny branky. Foster však předvedl parádní zákrok!
    52. Gomes vytáhl proti hlavičce McAuleyho povedený zákrok
     
    52
    Berahino se pokoušel uvolnit na levém křídle, nicméně byl faulovaný Nyomem a Baggies měli k dispozici zajímavou standardní situaci. Exekuce se ujal McClean, který našel ve vápně hlavu McAuleyho, avšak jeho hlavičku dokázal vytáhnout na břevno skvělým zákrokem Gomes!
     
    50
    A po pěti odehraných minutách ve druhém poločase přišla první velká šance West Bromwiche! Na hranici vápna dostal míč James McClean, který pohotově vystřelil, avšak jeho přízemní rána mířila těsně vedle!
     
    41
    Na pravé straně se teď dokázal krásně uvolnil Berahino, který následně poslal míč přímo do běhu pro Stephane Sessègnona, jehož přízemní střelu dokázal vyrazit Gomes a bude z toho rohový kop!
     
    40
    Stephane Sessègnon předvedl na pravé straně velmi dobrou techniku, když se dokázal zbavit Akého a našel ve vápna Berahina. Anglický forvard se musel obtočit a jeho následná rána z otočky mířila vysoko nad branku!
     
    32
    O minutu později se West Brom mohl dostat do další šance, neboť Rondón parádně napadal rozehrávku, dokázal vystihnout odkop Britose a mohl se řítit na Gomese. Britos zatáhl za záchranou brzdu a dostává žlutou kartu!
     
    31
    Teď to však West Brom udělal na útočné polovině parádně! Berahino zpracoval před vápnem těžkou přihrávku a dokázal míč prostrčit na McCleana. Ten se krásně zbavil Britose, avšak ve finální fázi mu střela vůbec nesedla a míč skončil mimo!
    27. Ben WATSON - 0:1
     
    27
    Watford právě vstřelil branku!
    Hornets se dostávají na hřišti Baggies do překvapivého vedení! Po střele Guedioura Watford vybojoval první rohový kop, kterého se zhostil právě Adlene Guédioura. Jeho přízemní centr našel na přední tyči BENA WATSONA, který se do míče lehce opřel, poslal jej na zadní tyč, a ten skončil až za zády Bena Fostera!
     
    25
    Baggies tak měli k dispozici zajímavou standardní situaci, které se zhostil Stephane Sessègnon. Jeho přímá střela mířila na přední tyč, nicméně v tomto prostoru se nacházel pozorný Gomes, který míč vyboxoval!
     
    23
    První vzrušení na polovinu Watfordu! Nathan Aké zaváhal při rozehrávce, když jeho zpáteční přihrávku škrtla o nohu Britose. Tato situace míč značně zpomalila, avšak pozorný Gomes včas vyrazil z branky a před Rondónem míč odkopl do bezpečí!

    Jan Havlovic

    Branky: 27. Watson (Guedioura)

    Karty:   32. Britos (WAT), 67. Gomes (WAT)

    Neproměněná penalta: 67. Berahino (WBA), brankář Gomes zneškodnil, 87. Berahino (WBA), brankář Gomes zneškodnil


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 10:4. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:17.
    West Bromwich Albion: Foster – Dawson, McAuley, J. Evans, Chester (68. McManaman) – Sessègnon, D. Fletcher, Yacob (75. C. Gardner), McClean – Rondón (68. Anichebe), Berahino.
    Náhradníci: Myhill – J. Olsson, C. Gardner, Anichebe, McManaman, Sandro, Leko.

    Watford FC: Gomes – Nyom, Prödl, Britos, Aké – Guedioura (66. Mario Suárez), Capoue, Watson, Jurado (90+1. Behrami) – Ighalo, Deeney.
    Náhradníci: Pantilimon – Mario Suárez, Behrami, N. Amrabat, Paredes, S. Berghuis, Anya.

    Rozhodčí: Michael Oliver – Beswick, Eaton (vš. Anglie)
    bahis siteleri