Olomouc – Chomutov 1:4 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Vítkovice – Sparta 1:5 (kon.)
Třinec – Č. Budějovice 3:4 (po pr.) | Jihlava – Kladno 0:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
Piráti Chomutov
Pátek 07.10.2016, 14:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chvíli na to je ale všechno jinak, když skulinku v Sonnkově výstroji našel DANIEL NOVÁK. Asistence: Tomáš Běhula, Jan Svoboda.
     
    46:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Rindošovi ještě lehl do střely jeden z vracejících se hráčů, na PETRA CHLÁNA najíždějícího z druhé vlny ale domácí trochu zapomněli a chomutovský útočník mířil přesně mezi Sonnka a pravou tyčku. Asistence: Josef Rindoš, Jiří Kopic.
     
    19:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Z dalšího gólu se nakonec po rychlém protiútoku radují hosté, když přesně k pravé tyči FILIP PALIČKA, který se tak trefil podruhé v utkání. Asistence: Daniel Šilar, Jan Svoboda.
     
    11:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Sotva jsou domácí kompletní, tahá Sonnek puk přece jen ze sítě. Po závaru před brankou dokázal dostrkat kotouč za olomouckého brankáře FILIP PALIČKA. Asistence: Petr Chlán, Daniel Šilar.
     
    05:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti si párkrát prohodili puk před Pavlátem a MATĚJ ZABLOUDIL mířil přesně do odkryté části branky. Asistence: Jan Beier.
    Marken.cz

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 6. Zabloudil (Beier) – 12. Palička (Chlán, Šilar), 19. Palička (Šilar, Svoboda), 47. Chlán (Rindoš, Kopic), 50. Novák (Běhula, Svoboda)


    HC Olomouc: Sonnek (Galuška) – Dajčar, Spurný, Spálovský, Holiš, Kališ, Beutl – Janků, Zabloudil, Říčka, Podlaha, Beier, Macuh, Marek (C), Tomaník, Jelínek, Jeklič, Šťastný, Kuba.
    Piráti Chomutov: Pavlát (Strejc) – Kopic, Novák, Lidák (C), Smutný, Běhula, Hajič – Polák, Niňaj, Palička, Részegh, Rindoš, Chlán, Svoboda, Navrátil, Šilar, Adámek.

    Rozhodčí: Koziol – Lukš, Hanzlík
    ocianews.com