Washington – Detroit 1:0 (kon.) | Columbus – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 2:3 (po pr.)
Carolina – Montreal 3:2 (kon.) | Calgary – Chicago 2:3 (kon.) | Philadelphia – Tampa 0:3 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 4:2 (kon.)
po prodl.
New York Islanders
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
Pittsburgh Penguins
Sobota 19.11.2016, 01:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:24 Kris LETANG - 2:3
     
    61:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Rozhodnout mohl již Kessel, ale při svém brejku byl na poslední chvíli obrán o kotouč. Rozhodnout tak musel KRIS LETANG, který využil perfektní práce Malkina, jenž stál před brankářem Halákem a natáhl na sebe obránce a zejména přihrávky kapitána Crosbyho, jenž jej našel před prázdnou brankou! Asistence: Sidney Crosby.
    33:55 Trevor DALEY - 2:2
     
    33:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají skóre! Hosté dokázali vybojovat kotouč za brankou a poslat jej na vrcholky kruhů, kde se do něj opřel TREVOR DALEY a nechytatelnou ránou srovnal na 2:2! Asistence: Phil Kessel, Chris Kunitz.
    22:34 Anthony BEAUVILLIER - 2:1
     
    22:34
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je obrat jak se patří! Necelou minutu po brance Nelsona ujel obraně Pittsburghu ANTHONY BEAUVILLIER a svůj únik zakončil ukázkovou bekhendovou kličkou! Bez asistence.
    21:51 Brock NELSON - 1:1
     
    21:51
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders proměňují přesilovku!
    Rychlý přechod do útočného pásma končí brankou! Tavares přenechal kotouč do druhé vlny Stromemu , který ze třetí vlny našel BROCKA NELSONA, jenž překonal Murray přesnou střelou! Asistence: Ryan Strome, John Tavares.
    15:19 Sidney CROSBY - 0:1
     
    15:19
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Druhá přesilovka tučňáků končí brankou! Kunitz zavezl kotouč do pásma. Nabil na modrou Letangovi, jehož střelu vyrazil Halák přímo na hůl SIDNEYHO CROSBYHO, jenž neměl problém s posláním kotouče do odkryté klece. Asistence: Kris Letang, Chris Kunitz.

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 22. B. Nelson (R. Strome, Tavares), 23. Beauvillier – 16. Crosby (Letang, Kunitz), 34. Daley (Kessel, Kunitz), 62. Letang (Crosby)


    New York Islanders: Halák – Leddy, Hamonic, Hickey, Boychuk, de Haan, Pelech – R. Strome, Jo. Bailey, Tavares (C) – Ladd, B. Nelson, Prince – Lee, Beauvillier, Chimera – N. Kuljomin, Cizikas, Clutterbuck.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray – Dumoulin, Letang, Määttä, Daley, Cole, J. Schultz – Sheary, Hagelin, Crosby (C) – Kunitz, Malkin, Kühnhackl – Rust, Bonino, Kessel – S. Wilson, Cullen, Fehr.

    Rozhodčí: Furlatt, Schlenker – Knorr, Grandt
    bahis siteleri