Washington – Detroit 1:0 (kon.) | Columbus – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 2:3 (po pr.)
Carolina – Montreal 3:2 (kon.) | Calgary – Chicago 2:3 (kon.) | Philadelphia – Tampa 0:3 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 4:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
New Jersey Devils
Sobota 19.11.2016, 22:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Jake MUZZIN - 4:2
     
    59:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto JAKE MUZZIN trefuje po vyhození přes celé hřiště prázdnou bránu. Asistence: Dwight King.
    57:28 Nick LAPPIN - 3:2
     
    57:28
    Devils právě vstřelili branku!
    Máme zaděláno na drama! Před Budajem vznikla nepřehledná skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval NICK LAPPIN, jenž vydoloval puk zpoza slovenského brankáře a vykřesal tak jiskřičku naděje pro hosty. Asistence: Parenteau, Beau Bennett.
    40:45 Jeff CARTER - 3:1
     
    40:45
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Do protiútoku se však dostal JEFF CARTER, který zvolil střelu, kterou Schneider ještě dokázal chytit, ale na následnou dorážku byl krátký. Kings tak hned na začátku třetiny odskakují na rozdíl dvou gólů: Asistence: Tyler Toffoli, Drew Doughty
    38:20 Tanner PEARSON - 2:1
     
    38:20
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Konec druhé třetiny se hrál ve velkém tempu. Více ze hry měli Devils, ale radují se Kings. Vše začalo za bránou Devils, kdy Greene dával špatnou přihrávku, puk se odrazil před TANNERA PEARSONA, jenž z kruhů vypálil a puk se ocitl za zády bezmocného Schneidera. Bez asistence.
    24:58 Alec MARTINEZ - 1:1
     
    24:58
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak to asi ani jinak dopadnout nemohlo ALEC MARTINEZ se dostal ke střele z mezikruží, kterou vymetl šibenici hostující brány. Schneider byl bezmocný. Asistence: Nic Dowd, Devin Setoguchi
    03:38 John MOORE - 0:1
     
    03:38
    Devils právě vstřelili branku!
    To ovšem neplatilo o Budajovi. Na druhé straně kluziště se totiž ke střele od modré dostal JOHN MOORE, který skryl svůj pokus za obránci Kings. Budaj toho pravděpodobně moc neviděl a puk skončil za jeho zády. Asistence: Reid Boucher, Devant Smith-Pelly.

    Michal Janoštík

    Branky a nahrávky: 25. Martinez (Dowd, Setoguchi), 39. Pearson, 41. J. Carter (Toffoli, Doughty), 60. Muzzin (King) – 4. J. Moore (Boucher, Smith-Pelly), 58. Lappin (Parenteau, B. Bennett)


    Los Angeles Kings: Budaj – Forbort, Doughty, Muzzin, Martinez, Gravel, Gilbert – Pearson, J. Carter, Toffoli – D. Brown, Dowd, Setoguchi – King, Lewis, Nolan – Clifford, N. Shore, Purcell.
    New Jersey Devils: Cory Schneider – A. Greene, Severson, Lovejoy, J. Moore, Quincey, Merrill – B. Bennett, Zajac, Parenteau – Zacha, Henrique, Palmieri – Boucher, Pietila, Smith-Pelly – Kalinin, Fiddler, Lappin.

    Rozhodčí: Hebert, Brenk – Cormier, Gibbons
    bahis siteleri