Chabarovsk – Novokuzněck 2:0 (kon.) | Vladivostok – Omsk 1:2 (kon.) | Kunlun – Novosibirsk 3:1 (kon.)
CSKA Moskva – Barys 4:2 (kon.) | Čerepovec – Jekatěrinburg 2:4 (kon.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 4:1 (kon.)
Soči – Ufa 4:3 (2:1 po s.n.) | Spartak Moskva – Magnitogorsk 1:5 (kon.) | Záhřeb – Riga 1:0 (kon.)
HC Slovan – Minsk 1:2 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
HC Dinamo Minsk
Sobota 19.11.2016, 17:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Toto byla obří šance Cheechooa, jenže na čáře se roztáhl Scrivens a dokázal puk vyrazit mimo tři tyče, svůj tým tak drží ve vedení.
     
    58:28
    Barry Brust je na střídačce, domácí to zkoušejí v šesti a s prázdnou klecí.
     
    58:15
    S vyloučeními pro hosty se roztrhl pytel, tentokrát podrazil Lušňáka Alexandr Pavlovič a Slovan si bere oddechový čas.
     
    55:19
    Je tu další přesilovka pro slovenský tým, na trestnou lavici je poslán Nikita Komarov, kterému se to sice nelíbí, ale je vyloučen za úder do oblasti hlavy a krku – k tomu dostal i osobní trest a dnes tak končí.
     
    52:34
    Je tu vyloučení, domácí reklamovali, že Alexandr Matěruchin vyhodil puk za plexisklo, to nakonec sudí vzali v potaz a vážně vylučují.
     
    50:02
    Nejprve od modré hodně jedovatě pálil Plastino, následně se k puku před Scrivensem dostal Jeglič, gólman hostů ale dokázal kotouči v cestě do brány zamezit, když ho schoval pod svým tělem!
     
    48:34
    Tak tentokrát už sudí vylučovat vážně museli, Kristian Chenkel totiž trefil do obličeje svou holí Hlinku a jde si sednout za vysokou hůl.
     
    38:53
    Na konci druhé třetiny je ještě vyloučen Alexandr Kulakov, který si jde sednout na trestnou lavici za držení protihráče.
     
    34:03
    Hodně sporných momentů při zákrocích hráčů Minsku sudí přešli, ale faulu Tomáše Ziga si všimli neomylně, Slovan tedy jde do čtyřech – slovenský hráč byl vyloučen za podražení.
     
    32:14
    Valský mohl jet sám na bránu Scrivense, jenže sudí mu odpískali opravdu hodně sporný ofsajd. Jak ukázal opakovaný záběr, muži v černo-bílé pravdu nejspíše neměli a domácím tak sebrali tutovou šanci!
     
    26:51
    A první přesilovku asi měl hrát domácí celek, na trestnou lavici si totiž za hákování musí sednout Jevgenij Lisovec. Ovšem faulovaný Radek Smoleňák pádu prý přidal a jde si sednout také za přehrávání! Hodně kontroverzní verdikt sudích.
     
    25:42
    Obrovské šance měla první formace domácího celku! Nejprve svoji holí vyrážel puk před Cheechooem Scrivens, následně prolétl projektil Chipchury těsně mimo!
    24:00 Andrej STĚPANOV - 1:2
     
    24:00
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A na druhé straně přišel tvrdý trest! Puk do pravého kruhu dostal jako na podnose ANDREJ STĚPANOV, který se s ničím nerozpakoval a tvrdou ránou dokázal nachytat Brusta na přední tyči! Minsk tak jde dnes podruhé do vedení. Asistence: Matt Ellison a Alexandr Matěruchin.
     
    22:56
    Je tu ale další vyloučení proti Slovanu, na trestnou lavici musí usednout Nick Plastino, který se dopustil podražení.
     
    19:30
    Jonathan Cheechoo to přehnal s intenzitou napadání a nakonec svého soupeře podrazil, čehož si sudí všiml a Belasí jdou do oslabení.
     
    16:47
    Tak toto byla velice dobrá šance Hlinky! Ten je zcela sám z levé strany na bránu Scrivense, ovšem zvolil razanci na úkor přesnosti a bránu nakonec přestřelil! Následně Chipchura trefil pouze gólmana, ale měl to o poznání těžší, než předtím jeho kolega.
     
    12:45
    Velice dobře se teď navíc uvolnil do mezikruží Musatov, který se dostal ke střele a pořádně protáhl Scrivense, který se musel roztáhnout a vyrazit puk vyrážečkou mimo!
     
    12:02
    Minsk se ale opět dostává více do hry a na vyrovnávací gól zareagoval dobře – ovšem do kontru jim ujeli dva hráči Slovanu, přihrávka před bránu ale prosvištěla pouze napříč brankovištěm!
    11:01 Andrej MESZÁROŠ - 1:1
     
    11:01
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak toto bylo hodně šťastné, ale domácí by to mohlo nakopnout! ANDREJ MESZÁROŠ dostal dost prostoru na modré čáře, odkud se rozhodl vypálit a Scrivensovi tam clonili dva hráči Minsku, přes které toho hostující gólman moc neviděl a puk tak nakonec propadl do brány! Asistence: Jonathan Cheechoo a Filip Novák.
    04:30 Matt ELLISON - 0:1
     
    04:30
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak toto bylo hodně rychlé a puk se dnes poprvé třepotá v síti domácího Brusta! Nepozorné obraně totiž ujel MATT ELLISON, jenž si počkal na dobře načasovaný pas a poté uklidil puk do levého horního rohu z pohledu domácího gólmana! Asistence: Dmitrij Ambrožejčik a Sergej Drozd.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 12. Meszároš (Cheechoo, F. Novák) – 5. Ellison (Ambožejčik, Drozd), 24. An. Stěpanov (Ellison, Matěruchin)


    HC Slovan Bratislava: Brust – F. Novák, Meszároš (C), Švarný, Plastino, Bačík, Ďaloga, Pokorný, Rosandić – Cheechoo, Chipchura, M. Hlinka – Smoleňák, Jeglič, Kopecký – Valský, Zigo, Vopelka – Šťastný, Lušňák, Musatov.
    HC Dinamo Minsk: Scrivens – Chenkel, Pavlovič (C), Gragnani, Korobov, Lisovec, Kazakevič, Šinkevič – Karaban, Kulakov, An. Stěpanov – Klinkhammer, Kovyršin, N. Komarov – Kitarov, Ellison, Ambožejčik – Matěruchin, Stas, Drozd.

    Rozhodčí: Ansons, Gamalej – Šalagin, Šišlo
    bahis siteleri