Slavia – Prostějov 5:4 (po pr.) | Kladno – Motor ČB 1:4 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 4:0 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 2:3 (po pr.) | Most – Frýdek-M. 1:5 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 3:4 (po pr.)
Jihlava – Přerov 1:2 (kon.)
po prodl.
SK Horácká Slavia Třebíč
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 19.11.2016, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:03
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!

    V prodloužení si Slovan vytvořil slušný tlak, který taky využívá. Střelu Melky vyrazil Svoboda k volnému DAVIDU BERNADOVI, který nekompromisně zavěsil. Asistence: Antonín Melka.
     
    53:03
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Tak konečně to tam domácím padlo, Zohorna přihrál mezi kruhy na PATRIKA KOCHA, který překonal Soukupa! Stav utkání 3:3. asistence: Radim Zohorna.
     
    42:40
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!

    Hosté otáčejí zápas! Bernad přihrál na modré volnému Klozovi, který vypálil z první na Svobodu. Jeho střelu ještě dokázal tečovat zkušený JAROSLAV ROUBÍK a posíla Slovan do vedení 3:2. Asistence: Jan Kloz, David Bernad.
     
    39:19
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!

    Tak tohle je docela kruté pro domácí tým, protože poslední chvíle patřili především jim. Slovan ale ujel do protiútoku,Doležalovu střelu Svoboda vyrazil k Vrdlovcovi, který ještě našel zcela volného DAVIDA MERTU, díky kterému Slovan srovnal na 2:2. Asistence: Daniel Vrdlovec, Zdeněk Doležal.
     
    29:50
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!

    Slovan ale rychle snižuje na rozdíl jedné branky! Do úniku po levé straně se dostal MELKA, který skvělým blafákem do bekhendu zavěsil do horní části Svobodovi brány. Asistence: Martin Vágner, David Bernad.
     
    27:42
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Třebíč teď doslova mačkala Slovan v jeho pásmu. Nahození Nika se odrazilo k volnému ZOHORNOVI, který perfektním blafákem zavěsil! Asistence: Silvester Kusko, Ján Niko.
     
    13:41
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Jako první se vedení ujímají domácí! Schejbal zadovkou přistrčil puk na Malce, který ihned pálil na bránu, Soukup jeho pokus vyrazil betonem přímo před MILFAITA, který pohotově zakončil. Asistence: Ondřej Malec, Jakub Schejbal.
    Marken.cz

    Josef Prášek

    Branky a nahrávky: 14. Milfait (Schejbal, Malec), 28. R. Zohorna (Niko, Kusko), 54. Koch (R. Zohorna) – 30. Melka (M. Vágner, Bernad), 40. D. Merta (Vrdlovec, Z. Doležal), 43. Roubík (J. Kloz, Bernad), 62. Bernad (Melka)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Do. Svoboda – J. Zdráhal, Niko, Bartejs, Koch, Čejka, Lojek, Schejbal, D. Mikyska – R. Erat, Dolníček, Kristl – Kusko, R. Zohorna, Mrázek – Jan Wasserbauer, Psota, T. Havránek – Malec, Milfait, Dymáček.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup – M. Vágner, Bernad, Vl. Brož, Kasík, Přindiš, Husák, Zajíc – Melka, Roubík, Z. Doležal – J. Kloz, Vrdlovec, Dalecký – D. Merta, Loskot, Moučka – Navarra, Gengel, Beran.

    Rozhodčí: Kika – Bryška, Hanzlík.

    Diváci: 1560
    bahis siteleri