Zlín – Liberec 1:5 (kon.) | Třinec – Sparta 6:1 (kon.) | Kladno – Chomutov 7:2 (kon.)
Litvínov – K. Vary 5:2 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 5:0 (kon.) | Pardubice – Slavia 5:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:2 (3:0, 0:1, 2:1)
HC Slavia Praha
Neděle 04.11.2012, 18:15 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:52
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Sporný zákrok ve středu hřiště na Kousala potrestán vyloučením nebyl, avšak domácím to nevadí, jelikož v závěru utkání dávají pátou branku utkání. Robert Kousal ve středu hřiště posunul na Noska, který pěkně viděl sjíždějícího JANA BUCHTELEHO. Ten využil vyjetí Kopřivy a po elegantním blafáku zakončuje do prázdné branky. Asistence: Robert Kousal a Tomáš Nosek.
     
    50:19
    Slavia si posléze zahraje přesilovou hru. Václav Benák vidí dvě minuty za hákování.
     
    46:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Benák zbytečně vyjel proti Krenželokovi, který si jej obhodil o mantinel, nahrál na pravou stranu na sjíždějícího PETRA JELÍNKA, kterému k jeho dnešnímu druhému zásahu stačila dobře umístěná teč před bezmocným Salfickým. Asistence: Lukáš Krenželok a Petr Kuboš.
     
    42:53
    Pěkná akce hostů v útočné pásmu končí na parádním zákroku Dušana Salfického. Hertl z pravé strany posunul před branku na Tomicu, který ihned zakončoval, ale proti byl Salfický, který parádně chytá.
     
    40:17
    Pardubice právě vstřelily branku!
    ALEŠ HEMSKÝ = hattrick! Start do třetí třetiny vychází domácím opravdu ideálně. Útočník první formace najel z pravé strany před Kopřivu, kterého opět překonává jednoduchým blafákem na vyrážečku. Asistence: Václav Benák a Jan Kolář.
     
    26:29
    Přesilovka pro hosty. Za držení protihráče je vyloučen Jan Kolář.
     
    23:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Branka hostů přichází o pár vteřin později. Vladimír Růžička mladšího udržel dobrou prací puk v útočném pásmu, posunul na pravou stranu na PETRA JELÍNKA, který ranou bez přípravy prostřeluje Salfického. Brankáře domácích na ránu viděl, avšak zastavit ji pro jeji rychlost nestačil a kapituluje. Asistence: Vladimír Růžička ml.
     
    22:58
    Velmi pěkně se teď ukázal v útočném pásu hostí i reprezentační novic Tomáš Hertl. Ten dostal dost prostoru, a tak nelenil a málem ho jeho využití dostalo k první brance Slavie Praha. Z pravé strany prošel až doleva, kde však jeho přízemní zakončení Salfický dokázal zpacifikovat.
     
    17:17
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A celek ČSOB Pojišťovny využívá i svou druhou přesilovou hru. Krejčí ve středním pásmu posunul na ALEŠE HEMSKÉHO, který nenápadnou akci proměňuje ve třetí branku. Jeho střela přes obránce končí možná překvapivě za zády Kopřivy, kterému rána prošla mezi tělem. Asistence: David Krejčí a Jakub Kindl.
     
    16:45
    Po dobré práci domácí třetí lajny si Pardubice zahrají přesilovou hru. Za držení protihráče je vyloučen Jakub Šulc.
     
    14:46
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tým kouče Pavla Hynka jde do dvoubrankového vedení. V útočné třetině našel z levé strany Krejčí volného ALEŠE HEMSKÉHO, který se dostal před obránce a elegantním blafákem zasouvá puk za ležícího Miroslava Kopřivu v brance Slavie. Asistence: David Krejčí a Jiří Vašíček.
     
    12:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým využívá přesilovou hru a po první polovině úvodní třetiny jde do vedení! Ránu od modré tečoval Kočí na Barteka, který sice puk nezkrotil, avšak u pravé tyče stál domácí kapitán RADOVAN SOMÍK, který do odkryté branky dokázal pohodlně zasunout. Asistence: Martin Bartek a Václav Kočí.
     
    11:48
    Krejčí našel z pravé strany zcela volného Jakuba Kindla, který z mezikruží pálí svůj pokus do horní tyče!
     
    11:16
    Přesilovka pro Pardubice. Dvě minuty vidí za podražení Jakub Sklenář.
     
    07:56
    O něco větší možnost však měl na druhé straně v oslabení ujíždějící David Krejčí. Ten si najel pro zakončení z pravé strany a jeho následná střela olízla pravou tyč!
     
    07:16
    A nyní si Slavia zahraje první přesilovou hru dnešního utkání. Dvě minuty vidí za vysokou hůl Jakub Kindl.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 13. Somík (Bartek, Kočí), 15. Hemský (Krejčí, Vašíček), 18. Hemský (Krejčí, Kindl), 41. Hemský (Benák, Kolář), 56. Buchtele (Kousal, Nosek) - 24. Jelínek (V.Růžička ml.), 47. Jelínek (Krenželok, Kuboš)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (M. Růžička) – Benák, Kolář, Píša, Kindl, Ďaloga, Kočí, Vašíček – Hemský, Krejčí, Starý – Bartek, Zohorna, Somík – Nosek, Kousal, Buchtele – Šagát, Beech, Semorád – Cetkovský.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    HC Slavia Praha: Kopřiva (Furch) – Kadlec, Kučný, Kuboš, Beňovič, Kolařík, Kempný, Šulc, Dresler – Hertl, Alinč, Tomica – Stránský, Kalla, Krenželok – Sklenář, V. Růžička ml., Jelínek – Žejdl, Skokan, Poletín.

    Trenéři: Vladimír Růžička, Ondřej Weissmann a Josef Beránek

    Rozhodčí: Homola, Husička – Jindra, Skopal

    Diváci: 8231
    bahis siteleri