Zlín – Liberec 1:5 (kon.) | Třinec – Sparta 6:1 (kon.) | Kladno – Chomutov 7:2 (kon.)
Litvínov – K. Vary 5:2 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 5:0 (kon.) | Pardubice – Slavia 5:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
7:2 (2:0, 3:0, 2:2)
Piráti Chomutov
Neděle 04.11.2012, 17:30 • Městský zimní stadion, Kladno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se už viděli v šatně. Důras v dobré pozici našel před brankou MILANA KRAFTA, který zasunul na zadní tyč. Asistence: Michal Důras, Karel Ton.
     
    57:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté se branky dočkali a Jan Chábera teď hodně naštvaně vybruslil z branky. Zálešák posunul na střed na KARLA HROMASE, jehož střelu na zadní ještě lehce nadzvedl Drtina. Asistence: Miroslav Zálešák, Martin Rýgl.
     
    49:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Sedmý gól je na světě a Milan Řehoř přenechává místo v brance Kostúrovi. Macholda posunul na Hlaváče, jehož střelu vyrazil Řehoř před sebe, kde byl nikým nekrytý JIŘÍ BICEK, který dal svou druhou brankou v sezoně vlastně do opuštěné branky. Asistence: Jan Hlaváč, Petr Macholda.
     
    40:28
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rychle využitá přesilovka. Jágr přihrál skrz brankoviště na JIŘÍHO TLUSTÉHO, jehož střela se vměstnala mezi betony Řehoře. Asistence: Jaromír Jágr, Marek Židlický.
     
    40:00
    Hosté to neunášejí. Radek Duda (CHM) spáchal dva fauly a dostává 2+2 minuty za vysokou hůl a hrubost.
     
    39:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A na druhé straně padá vyvolávaný "bůr". Obrana hostů si ho za rámeček opět nedá. JAROMÍR JÁGR se sám dostal do dobré pozice a hledal Tlustého. Puk si ale do branky srazili hosté sami. Bez asistence.
     
    34:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Milan Jurčina vypálil od modré takovou dělovku, že puk zastavila až horní tyč! Kladno ale rychle přeneslo hru dopředu. Tlustý našel TOMÁŠE PLEKANCE a ten střelou z první propálil Řehoře. Asistence: Jiří Tlustý, Marek Židlický.
     
    33:56
    Jiří Kuchler (KLA) dostává dvě minuty za hákování.
     
    32:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jágr vybruslil zpoza branky a našel na modré MARKA ČERNOŠKA, jehož nenápadné nahození Řehoř neviděl a puk skončil v brance. Asistence: Jaromír Jágr, Tomáš Plekanec.
     
    29:51
    Gajovský obětavě vybojoval pro Dudu, který v ideální pozici netrefil branku. Neuspěl ani z výborné pozice dorážející Gajovský.
     
    28:26
    Kuchler po střele Růžičky dorážel na Řehoře, což se nelíbilo Jurčinovi, který mu dal krosček. Dvě minuty pro hostujícího beka.
     
    26:29
    Jágr poslal do brejku Tomáše Plekance, který ale nevyzrál na Řehoře, jenž vyrazil až do ochranné sítě.
     
    21:16
    Kladno si zahraje přesilovku. David Hruška (CHM) dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    18:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tlustý získal po buly kotouč, udělal krátký oblouk a přes tři hráče našel přesně na hokejkou TOMÁŠE PLEKANCE, který jen trefil prázdnou chomutovskou branku. Asistence: Jiří Tlustý, Jaromír Jágr.
     
    14:12
    Pavel Patera (KLA) zastavil pronikajícího hráče Chomutova a dostává dvě minuty za podražení.
     
    13:34
    Hosté hodně přidali na důrazu a to se jim vymstilo. Dvě minuty za vražení na hrazení dostává Lukáš Pulpán (CHM).
     
    10:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno využívá početní výhodu. Domácí nejprve tak tak udrželi pásmo, pak si Židlický udělal pár kroků na modré, našel přesně PAVLA PATERU a ten trefil poloodkrytou branku. Asistence: Marek Židlický, Jaromír Jágr.
     
    10:27
    Aleš Pavlas (CHM) dostává dvě minuty za nedovolenou hru vysokou holí.
     
    07:11
    Dragoun s Kuchlerem pěkně zakombinovali. Řehoř ale čáru ubránil. Dvě minuty zároveň dostávají David Kuchejda (KLA) a Martin Rýgl (CHM).
     
    05:09
    A hned po buly se Hruška znovu natlačil před Cháberu ale neuspěl. Na druhé straně dopravil Jágr puk do branky, ale Šindler branku neuznal pro postavení hráče v brankovišti, byť do něj byl Jágr evidentně natlačen.
     
    02:34
    Domácí byli hodně dlouhou dobu v šesti na ledě a dostávají dvě minuty.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 11. Patera (Židlický, Jágr), 19. Plekanec (Tlustý, Jágr), 33. Černošek (Jágr, Plekanec), 35. Plekanec (Tlustý, Židlický), 40. Jágr, 41. Tlustý (Jágr, Židlický), 50. Bicek (Hlaváč, Macholda) - 58. Hromas (Zálešák, Rýgl), 60. Kraft (Důras, Ton)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Židlický, Černošek, Majeský, Růžička, Macholda, Drtina, Kameš - Jágr, Plekanec, Tlustý - Bicek, Patera, Hlaváč - Kuchejda, Dragoun, Kuchler - Valský, Melka, Eberle - Lukáč.
    Piráti Chomutov: Řehoř (Kostúr) - Pulpán, Palin, Mrázek, Jurčina, Pavlas, Rutta, Bartejs, Rýgl - Hřebejk, Kraft, Frolík - Ton, Zálešák, Hruška - Procházka, Gajovský, Duda - Hromas, Důras, Haffenrichter.

    Rozhodčí: Šindler, Svoboda - Charvát, Lhotský

    Diváci: 5911
    bahis siteleri