Olomouc – Ústí n/L 5:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:1 (4:0, 0:0, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Neděle 04.11.2012, 15:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    59:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí využívají přesilovku a na led dopadají kšiltovky! MATĚJ PEKR se totiž dostal v levém kruhu k odraženému puku, a poté ho zametl do ústecké branky, čímž zaznamenal hattrick v dnešním utkání! Asistence: Jiří Řípa, Jiří Ondrušek.
     
    57:54
    Za zdržování hry je vyloučen na dvě minuty Ondřej Holomek (UNL).
     
    52:54
    Lvi právě vstřelili branku, jenže rozhodčí ji neuznávají!
    Nahození od modré, které skončilo za zády Halásze totiž jeden z ústeckých útočníků tečoval vysokou holí. Stav je tedy stále 4:1 z pohledu domácího týmu.
     
    50:57
    Pekr (OLO) v zajímavé šanci. Zprava najížděl sám na Orcta, na poslední chvíli ještě asi zkoušel vymýšlet přihrávku, a puk tak pouze proklouzal ústeckým brankovištěm.
     
    49:02
    Pšurný (UNL) nebezpečně střílel z levého kruhu, Halász puk pouze vyrazil před sebe. Dorážející Tůma (UNL) však nedokázal puk usměrnit za záda domácího gólmana.
     
    46:42
    Mora bude hrát přesilovku. Za hákování je vyloučen Ondřej Holomek (UNL).
     
    45:07
    Lvi právě vstřelili branku!
    Ústečtí střílí svoji první branku v utkání! Z levého kruhu se před Halásze prokličkoval LUKÁŠ HANDLOVSKÝ a střelou zápěstím se trefil přesně pod horní tyčku. Krásná střela. Asistence: Robin Kovář.
     
    40:59
    Po chybné rozehrávce v olomoucké třetině se do šance dostal Kloz (UNL), Halász však před jeho střelou stihl včas sevřít betony.
     
    39:25
    Vyloučení na obou stranách. Dvě plus dvě minuty za hru vysokou holí dostává hostující Čermák a menší trest za hrubost dostává domácí Kucharczyk.
     
    39:03
    Domácí jeli přečíslení tři na jednoho, jenže Selingrovu (OLO) nepovedenou přihrávku zachytil Sklenička (UNL), a z nadějné příležitosti pro domácí tak nic nebylo.
     
    36:49
    Po střele Pavlíka (UNL) se k dorážce dostal Boháč (UNL), Halász jeho nadějnou střelu ale vytěsnil vedle olomoucké svatyně!
     
    35:02
    Matěj Pekr (OLO) je vyloučen na dvě minuty za hákování. Přesilovka pro Ústecké Lvy.
     
    23:23
    Po krásné přihrávce zpoza brány se do brankové příležitosti dostal David Tůma (UNL), sám před Halászem ale přestřelil!
     
    20:19
    Za podražení je potrestaný hostující gólman Orct, jeho trest si odsedí Robin Kovář (UNL).
     
    14:36
    Pšurný (UNL) si dělal prostor v olomoucké třetině, za hákování na něj si odsedí dvouminutový trest Jiří Řípa (OLO).
     
    13:55
    O puk hosté ale přišli a domácí se dostali do rychlého protiútoku dva na jednoho! Vodný (OLO) předložil puk Hežovi (OLO), jehož střelu vytlačil Orct ramenem nad!
     
    10:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hrubého zaváhaní ústecké obrany při rozehrávce využívá MATĚJ PEKR, který forhendovým blafákem střílí čtvrtý gól v utkání! Bez asistence.
     
    07:27
    Po třech inkasovaných gólech si jde Koutský sednout na střídačku, v bráně Ústeckých Lvů ho nahradí Zdeněk Orct.
     
    07:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci navyšují své vedení už na 3:0! Jiří Ondrušek (OLO) vystřelil od modré, jeho rána se odrazila od zadního mantinelu přímo k MATĚJI PEKROVI, který puk zametl do odkryté brány. Asistence: Jiří Ondrušek
     
    05:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se rychle ujímá dvoubrankového vedení! Lhotský přihrál kotouč Kucharczykovi, který neomylně našel mezi kruhy RICHARDA DIVIŠE, jenž nekompromisně překonal Koutského. Asistence: Radim Kucharczyk, Alexandr Lhotský.
     
    00:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    To je rychlost! Kohouti střílí první už v úvodní minutě duelu! Jiří Řípa našel přesným pasem najíždějícího JAKUBA BARTONĚ, který chtěl puk doklepnout do prázdné branky, jenže kotouč netrefil úplně dobře, naštěstí pro něj se ale oblouček snesl za Koutského záda. Asistence: Jiří Řípa.
    Marken.cz

    Luděk Stránský

    Branky a nahrávky: 1. Bartoň (Řípa), 6. Diviš (Kucharczyk, Lhotský), 8. Pekr (Ondrušek), 11. Pekr, 60. Pekr (Řípa, Ondrušek) - 46. Handlovský (Kovář)


    HC Olomouc: Halász (Lukáš) – Bartoň (C), Ondrušek, Lhotský, Staněk, Cartelli, Houdek, Janáček, Nedbálek – Pekr, Řípa, Herman – Švaňhal, Diviš, Selingr – Kucharczyk, Dopita, Hampl – Rác, Heža, Vodný.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Koutský (8. Orct) – Poživil, Smetana, Holomek, Vobořil, V. Brož, Sklenička, Pavlík, Motejlek – Kovář, Roubík (C), Handlovský – Kloz, Boháč, Laš – Tůma, Čermák, Pšurný – Pořický, Matai, Rod.

    Rozhodčí: Pešina, Humpolíček – Klein, Lukš

    Diváci: 1353
    bahis siteleri