Havlíčkův Brod – Krkonoše 6:5 (kon.) | Litoměřice – Karlovy Vary B 3:4 (po s.n.) | SHK Hodonín – Šumperk 7:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:5 (0:2, 2:0, 4:3)
HC Krkonoše
Neděle 04.11.2012, 15:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Liga juniorů
Partner:
     
    58:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Neuvěřitelné!!! Krkonošům se jejich pasivní přístup vymstil se vším všudy, když po vyhraném vhazování Lukáše Žemličky dostal puk na hůl MARTIN JELÍNEK, který si vybruslil do strany mimo obránce a pohotovou a přesnou ranou z mezikruží trefil volnou půlku Krejčího brány! Asistence: Lukáš Žemlička.
     
    57:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno, v kotlině se nám teď tedy dějí věci! Michal Zdražil vyslal do šance Tomáše Chlubnu, který vypálil zápěstím z prostoru levého kruhu a prostřelil gólmana Krejčího, jenž na puk nedosáhl! Asistence: Michal Zdražil.
     
    55:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je to nejlepší, co se mohlo Havlíčkovu Brodu v současné situaci stát! David Protivný vyprášil svou střelou betony gólmana krejčího, jenže kotouč se odrazil před branku na volného ONDŘEJE HLÍDKA, který už neměl problém s tím, aby trefil prázdnou bránu, z níž se při svém zákroku Jakub Krajčí dostal úplně ven! Asistence: David Protivný.
     
    54:45
    Krkonoše právě vstřelily branku!

    Hodně nepřehledná branka teď rozjásala hokejisty Krkonoš a tohle už budou mít domácí hodně těžké! Po nepovedené střele se kotouč odrazil do plexiskla za Novákovou bránou a nakonec se překvapivě dostal až za brankovou čáru! Šťastným střelcem se stal LUKÁŠ JUNEK! Gólman Novák odjíždí na střídačku a do brány se vrací Milan Hlávka. Asistence: Radek Krsek.
     
    48:51
    Krkonoše právě vstřelily branku!

    Brodský soubor byl po inkasované brance očividně opařený, z čehož obdržel další gól a znovu musí zastávat úlohu dotahujícího týmu! Zpoza modré čáry jen nahodil LUKÁŠ JUNEK a jeho projektil, který se měl stát pro brankáře Nováka pamlskem, spadl za jeho záda! Obrovská chyba domácího muže s maskou! Bez asistence.
     
    47:31
    Krkonoše právě vstřelily branku!

    Tak to je tvrdá rána pro domácí soubor, který přišel o své vedení! Lukáš Junek spíše jen nahazoval n bránu z pravé strany, ale gólman Novák musel puk vyrážet betonem před sebe, kam si však pohotově najel TOMÁŠ HAVELKA a maže nejtěsnější manko svého týmu! Asistence: Lukáš Junek.
     
    41:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vstoupili do závěrečné třetiny skvěle, když bleskově udeřili a poprvé se ujímají vedení! V nepřehledné přetlačované před bránou gólmana Krejčíka se nejlépe zorientoval LUKÁŠ BREBERA, který zblízka propálil ležícího maskovaného muže hostů! Bez asistence.
     
    34:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A to se mu také daří, v kotlině máme vyrovnáno a karty jsou rázem rozdány úplně jinak! Michal Hošek přihrál TOMÁŠOVI CHLUBNOVI, který na levém křídle nabral rychlost a v kruhu se opřel do kotouče, který poslal mezi nohy gólmana Krejčího! Asistence: Michal Hošek.
     
    32:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové konečně prolomili svou střeleckou mizérii a zaslouženě snižují na nejtěsnější rozdíl! Střelu Michala Zdražila ještě usměrnil těsně před brankovištěm pohotový VLADIMÍR SZILVA a kotouč po ledě poslal za Krejčího záda! Asistence: Michal Zdražil.
     
    15:28
    Krkonoše právě vstřelily branku!

    Krkonoše odskakují svému soupeři na dvougólový rozdíl! Lukáš Vencl vymyslel chytrou nahrávku na nepokrytého JANA SRNSKÉHO, který se ocitl sám před Milanem Hlávkou, jehož si položil a po ledě zakončil. Asistence: Lukáš Vencl.
     
    07:54
    Krkonoše právě vstřelily branku!

    Tak to je studená sprcha pro Rebely, kteří měli jasně navrch! Václav Lukášek posunul kotouč na TOMÁŠE HAVELKU, který se v kruhu s ničím nepáral a zkusil gólmana Hlávku, jemuž kotouč proletěl podél bližší nad ramenem, překvapit, což se mu povedlo! Asistence: Václav Lukášek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 33. Szilva (Zdražil), 35. Chlubna (Hošek), 42. Brebera, 56. Hlídek (Protivný), 58. Chlubna (Zdražil), 59. Jelínek (Žemlička) - 8. Havelka (Lukášek), 16. Srnský (Vencl), 48. Havelka (Junek), 49. Junek, 55. Junek (Krsek )


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hlávka (21. - 54. Č. Novák) - D. Vala, Hošek, Kubát, Kříž, Křesťan, O. Doležal - Zdražil, Szilva "C", Žemlička, Hlídek, Chlubna, Brebera, Protivný, Jelínek
    HC Krkonoše: Krejčí (Abrahám) - Junek, Havel, Kolek - Vencl, Srnský, Krsek, Kozák, Vacek, Smékal, Tatar, Janoušek, Kocián, Havelka, Lukášek

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Václav Guth, David Rittich
    bahis siteleri