Havlíčkův Brod – Krkonoše 6:5 (kon.) | Litoměřice – Karlovy Vary B 3:4 (po s.n.) | SHK Hodonín – Šumperk 7:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:5 (0:2, 2:0, 4:3)
HC Krkonoše
Neděle 04.11.2012, 15:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Liga juniorů
Partner:
     
    Příjemné nedělní odpoledne, podruhé se vám dnes hlásíme ze zimního stadionu v Kotlině, kde budeme společně sledovat zápas HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Krkonoše v rámci 13. kola ligy juniorů. Svěřenci trenérského tandemu Václav Adam - Jaroslav Benc se budou snažit navázat na výkon svých mladších kolegů, kteří před několika desítkami minut udolali Hradec králové 3:2. Připomeňme, že první vzájemné měření sil Havlíčkův Brod v Krkonoších vyhrál jednoznačně 6:0. Utkání začíná v 15:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hlávka (od 21. Č. Novák) - D. Vala, Hošek, Kubát, Kříž, Křesťan, O. Doležal - Zdražil, Szilva "C", Žemlička, Hlídek, Chlubna, Brebera, Protivný, Jelínek

    HC Krkonoše: Krejčí (Abrahám) - Junek, Havel, Kolek - Vencl, Srnský, Krsek, Kozák, Vacek, Smékal, Tatar, Janoušek, Kocián, Havelka, Lukášek

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Václav Guth, David Rittich.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Havlíčkův Brod byl úspěšnější na úvodním vhazování a ze středního pásma se dostal díky dlouhému nahození do útočného pásma, kde se snaží o vytvoření palebné pozice.
     
    01:00
    Sledujeme především boj o střed pole. Rebelové zatím diktují tempo hry, ale obrana Horalů je pevná, všechny útoky odráží a nepouští havlíčkobrodské střelce ke slovu.
     
    01:44
    Krkonošský brankář Krejčí si připisuje první úspěšný zákrok, když musel zasahovat proti střele ze strany, s níž neměl nejmenší problém, protože puk dobře viděl.
     
    02:00
    Mladí bojovníci z Kotliny se sem tam dokáží probít přes soupeřovu kompaktní obranu a zakončit, jenže jejich projektilům chybí potřebná přesnost. Gólman Krejčí tak spíše sleduje dění před sebou.
     
    02:30
    Na chvíli se do útočných pozic dostali také hostě, jenže jejich snaha byla rychle přerušena, když byli domácí úspěšnější v souboji v rohu svého pásma.
     
    03:58
    Sledujeme zatím hodně neurovnaný hokej. Kotouč se při něm rychle stěhuje po ledové ploše od jedné branky ke druhé, přičemž rychle mění svého majitele. Žádné větší šance k vidění vůbec nejsou.
     
    04:20
    Brankář Krejčí musel vytáhnout další z povedených zákroků proti střele, jež na něj přiletěla po krátké kombinaci Rebelů z prostoru u modré čáry. Kotouč zachytil do náruče a přerušil hru.
     
    05:08
    Hosté se nejdříve pokusili o rychlý přechod do útočného pásma, který jim sice vyšel, jenže jen za cenu postavení mimo hru. Po vhazování míří na lavici hanby Martin Kříž (HBR) za faul kolenem.
     
    05:54
    Tak to je hodně nepovedený začátek první přesilovky hostů. Nejdříve Krkonoše ztratily v útočném pásmu kotouč, po čemž se musely rychle vracet zpět. Při rozjíždění nové akce se však dopustily zakázaného uvolnění.
     
    06:20
    Trápení Východočechů pokračuje. Havlíčkobrodská obrana pracuje velmi spolehlivě a důkladně "zametá" prostor před svým gólmanem Hlávkou, který vůbec nemusel ještě zasahovat.
     
    07:08
    Havlíčkův Brod je v plném počtu. Sluší se podotknout, že první oslabení odehrál znamenitě, když soupeře vůbec nepustil k zakončení.
     
    07:54
    Krkonoše právě vstřelily branku!

    Tak to je studená sprcha pro Rebely, kteří měli jasně navrch! Václav Lukášek posunul kotouč na TOMÁŠE HAVELKU, který se v kruhu s ničím nepáral a zkusil gólmana Hlávku, jemuž kotouč proletěl podél bližší nad ramenem, překvapit, což se mu povedlo! Asistence: Václav Lukášek.
     
    08:41
    Havlíčkův Brod se pokouší ze všech sil o rychlou odpověď. Při jednom ze střeleckých projektilů teď měl gólman krejčí pořádné štěstí, protože puk zazvonil na jeho tyčku!
     
    09:15
    Krkonoše se probily do útočného pásma, ale zatím se jim nedaří ohrozit Milana Hlávku, jehož obrana stíhá rychle přistupovat k soupeřovým střelcům.
     
    10:10
    A mohlo být pro Rebely ještě hůř! Jan Srnský dojel nahrávku do útočného pásma, nabral rychlost, navázal na sebe pozornost brodských hráčů a mazanou zpětnou nahrávkou našel mezi kruhy volného spoluhráče, který z první pálil nepřesně!
     
    11:00
    Pokračuje se ve vyrovnaném hokeji na obou stranách. Obě obrany teď však hrají první housle a nedovolují vznik výraznější příležitosti na té či oné straně.
     
    11:30
    Mladí Rebelové si vynutili značnou územní převahu a ze všech sil teď buší do krkonošské obrany, jež neví, kam dřív skočit. Gólman Krejčí se má proti častým a nepříjemným střelám co ohánět.
     
    12:10
    Další závar u Krejčíkovy tyčky, kde se tlačil k zakončení Michal Zdražil, ale neúspěšně. Maskovaná opora hostů utěsnila nebezpečný prostor u přední tyčky a přerušila hru.
     
    12:40
    Od modré čáry pálil po vhazování Michal Hošek, ale jeho střela neměla takové parametry, aby alespoň trochu nadělala brankáři Krejčíkovi vrásky na čele.
     
    13:30
    Karta se nám otáčí, teď zkoušejí něco nebezpečnějšího směrem dopředu vymyslet hosté. Zatím si však nemohou proklestit cestu přes důraznou obranu soupeře.
     
    14:18
    Hrálo se teď ve velkém tempu a bez přerušení, což vyústilo v příležitost Rebelů. Střelu Martina Jelínka však Jakub Krejčí dobře viděl a přerušil hru.
     
    15:28
    Krkonoše právě vstřelily branku!

    Krkonoše odskakují svému soupeři na dvougólový rozdíl! Lukáš Vencl vymyslel chytrou nahrávku na nepokrytého JANA SRNSKÉHO, který se ocitl sám před Milanem Hlávkou, jehož si položil a po ledě zakončil. Asistence: Lukáš Vencl.
     
    16:35
    V obrovské šanci se ocitl Jan Kubát, který se uvolnil do palebného prostoru před brankou, ale v jasné gólové šanci si vylámal zuby na připraveném gólmanovi Krejčím!
     
    17:00
    Havlíčkův Brod teď je jednoznačně lepší a v ledovém kolbišti v těchto chvílích dominuje. Zatím je jeho největší překážkou v cestě za prvním gólovým úspěchem skvěle chytající Jakub Krejčí.
     
    17:52
    Teď drží puk na svých holích poblíž pásma Rebelů hosté, jenže se nikam nehrnou, jen nahodili do útočného pásma a jedou rychle střídat.
     
    18:37
    Gólman Krejčí měl znovu o práci postaráno. Nebezpečné bylo nahození obránce Martina Kříže z prostoru u modré čáry. Domácí se teď snaží velmi dobře brankáři clonit ve výhledu.
     
    19:20
    Bojovníci z Kotliny se ženou v posledních sekundách první dvacetiminutovky za vyrovnáním, ale zatím je z toho jen tlak, který nevyústil v nebezpečnější zakončení.
     
    19:51
    Znovu slavil úspěch rychlý útok Krkonoš, když se k zakončení z levého kruhu dostal Tomáš Havelka, ale nechal polovysokou střelou jen vyniknout lapačku gólmana Hlávky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Mnohem spokojenější po ní mohou být hosté z Krkonoš, kteří po trefách Tomáše Havelky a Jana Srnského vedou v Kotlině 2:0. Prostřední část začne zhruba v 15:47.
     
    Havlíčkův Brod sáhl ke změně na brankářském postu. Milana Hlávku nahradil mezi tyčemi Čeněk Novák.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:26
    Obrovský závar před brodskou brankou! Gólman Novák musel hned po svém příchodu na led řešit nepříjemný problém, když na něj z bezprostřední blízkosti létal jeden projektil za druhým. Se všemi si nakonec poradil a rychle zalehl kotouč, čímž přerušil hru.
     
    20:40
    Rebelové se sice ujali kotouče, jenže si vůbec neporozuměli při přechodu do útočné fáze a poslali kotouč jen na odpískané zakázané uvolnění.
     
    21:37
    Zatím sledujeme po začátku prostřední části oboustranně vyrovnanou bitvu. Dopředu se chvíli tlačí Rebelové, jindy pro změnu hosté. Na větší šanci stále čekáme.
     
    22:11
    Čeněk Novák teď musel předvést mezi brodskými tyčemi své umění, když na něj přilétly dvě střely z prostoru kruhů. Nejdříve z pravého, o pár sekund později z druhého. Maskovaná opora domácích byla u přední tyče v obou případech na místě.
     
    22:29
    Na opačné straně ledové plochy si poradil na výbornou i jeho protějšek Jakub Krejčí, který se nenechal zahanbit střelou z uctivé vzdálenosti.
     
    23:03
    Na hostech je zatím vidět, že hrají ve velké pohodě. Není pochyb o tom, že v tom hraje velkou roli dvoubrankový náskok, který si v první dvacetiminutovce vytvořili.
     
    23:43
    Neúspěšný útok Havlíčkova Brodu střídá ofenzivní snaha na straně Krkonoš. Dosud však nebyla o nic efektivnější, než předcházející snažení domácího souboru.
     
    24:15
    Mladí bojovníci z Kotliny by se potřebovali dostat do nějaké souvislejší územní převahy, z níž by mohli vytěžit kýžené snížení, jímž by se více přiblížili k bodovému zisku.
     
    24:56
    Nyní dobře zapracovala hostující obrana, jež vytlačila svého soupeře do středu pole. Odtud se havlíčkobrodská družin probila zpět, jenže neobešlo se to bez postavení mimo hru.
     
    25:30
    Rebelové teď drží puk na svých holích, ale střední pásmo, i za velkého přispění dobře bránícího soupeře, jako kdyby se pro ně stalo neprostupnou zónou.
     
    25:44
    Martin Kozák (KRK) oslabuje na 2 minuty svůj tým nedovoleným bráněním.
     
    26:34
    Obrovský tlak Rebelů! Brankář Krejčí si teď nemohl ve svém brankovišti ani na chvíli odpočinout a neustále musel udržovat své smysly ve střehu, protože na jeho bránu létala jedna nebezpečná střela za druhou. Se všemi si poradil znamenitě a hodně podržel svůj tým v těžké chvíli!
     
    27:09
    Havlíčkovu Brodu se nedá v žádném případě upřít velká snaha. Ze všech sil se snaží dotlačit do branky Jakuba Krejčího kýžený gól, jenže v cestě jim stojí mizerná koncovka.
     
    27:42
    Další střela, která měla za cíl zaměstnat brankáře Krejčího co nejvíce, byla krkonošskou obranou zastavena, když byla vytlačena do ochranné sítě.
     
    28:00
    Již se hraje 5 na 5, hosté se dokázali ubránit a stále drží nulu na své straně. Z rychlého brejku zakončoval na levé straně Lukáš Vencl, ale mířil nepřesně.
     
    29:00
    Martin Jelínek teď pořádně motá hlavy krkonošským obráncům, jenže stále se mu nedaří uniknout z blízkosti mantinelu. S kotoučem operuje na své holi v rozích pásma nebo za brankou.
     
    29:48
    Brodský útočník se šikovnýma rukama nakonec o kotouč přišel, jenže smutnit z toho úplně nemusí, protože hosté pokazili rozehrávku svého útoku a vyhodili jen na icing.
     
    30:20
    Domácím hokejistům se daří často držet puk ve své moci i na dostřel gólmana Krejčího, jenže o něj musí neustále bojovat u hrazení, obrana soupeře jim nedá ani na chvíli pokoj.
     
    31:08
    Tlak brodského souboru narůstá. Znovu končí kotouč v lapačce připraveného Jakuba Krejčího. Vhazovat se bude v kruhu po jeho pravé ruce.
     
    31:32
    V naprosté tutovce se objevil David Protivný, který měl v mírném úhlu na pravé straně dostatek času a prostoru na nebezpečnou střelu. Gólman Krejčí se však rychle přesunul ke své tyčce a v pozici ležmo vymrštil vzhůru své betony, jimiž vytěsnil puk do bezpečí. Následně zmařil i střelu Martina Kříže od modré čáry!
     
    32:31
    Dlouhá přetlačovaná ve středním pásmu končí hvizdem hlavního rozhodčího. Vhazovat se bude ve středním pásmu, blíže modré čáře hostů.
     
    32:44
    Krkonoše už se vůbec nikam netlačí a soustředí se především na pečlivé bránění svého dvougólového náskoku. Dokonale to teď doložily vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    32:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové konečně prolomili svou střeleckou mizérii a zaslouženě snižují na nejtěsnější rozdíl! Střelu Michala Zdražila ještě usměrnil těsně před brankovištěm pohotový VLADIMÍR SZILVA a kotouč po ledě poslal za Krejčího záda! Asistence: Michal Zdražil.
     
    33:50
    Havlíčkův Brod je při chuti a snaží se využít co nejvíce svou aktuální psychickou výhodu, v níž se po kýženém snížení nachází. Obrana Krkonoš má stále spoustu práce.
     
    34:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A to se mu také daří, v kotlině máme vyrovnáno a karty jsou rázem rozdány úplně jinak! Michal Hošek přihrál TOMÁŠOVI CHLUBNOVI, který na levém křídle nabral rychlost a v kruhu se opřel do kotouče, který poslal mezi nohy gólmana Krejčího! Asistence: Michal Hošek.
     
    35:40
    Jan Kubát našel nádhernou nahrávkou před bránou Martina Jelínka, který byl zády k brance a zkoušel se rychle otočit. Nakonec však v tísni nestihl nebezpečněji zakončit, ale Rebelové zaslouží za tuhle oku lahodící akci pochvalu.
     
    36:28
    Za podražení je vyloučen na 2 minuty Radek Krsek (KRK).
     
    36:57
    Hosté drží hru daleko od své branky, a šetří tak cenné vteřinky z trestu právě vyloučeného Radka Krska. Rebelům se nedaří získat puk a založit útok.
     
    37:30
    Domácí se nakonec probili do přesilovkových pozic a postarali se o nebezpečí, když nahození Martina Kříže zkoušeli mezi kruhy tečovat hned dva jeho spoluhráči, ale bez úspěchu.
     
    38:15
    Havlíčkův Brod sevřel svého soupeře do pevného objetí. Kotouč teď rychle a často létá kolem branky gólmana Krejčího, jenž se musí mít stále na pozoru.
     
    39:00
    Na druhé straně se prezentoval hezkou střelou zápěstím Jan Srnský, ale jeho pokus se stal pro lapačku pozorného Čeňka Nováka snadnou kořistí.
     
    39:18
    Daleko ze své branky teď musel vyjet Jakub Krejčí, aby odpálil nebezpečné nahození. Po přerušení je vyloučen na 2 minuty Tomáš Kolek (KRK) za nedovolené bránění.
     
    39:53
    Prudká rána od modré čáry nedoletěla až na gólmana Krejčího, ale byla zblokována v prostoru mezi kruhy. Hosté toho využili k rychlému vyhození až do Novákova hájemství.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina nabídla naprosto odlišnou podívanou. Zatímco v první třetině dominovali střelci hostů, tentokrát se zapsali do střelecké listiny Vladimír Szilva a Tomáš Chlubna, kteří se postarali o vyrovnání. Před závěrečným dějstvím, jež začne zhruba v 16:35, platí v Kotlině stav 2:2.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:29
    Domácí pokračují ve zbytku své přesilové hry, jíž si přenesli do závěrečného dějství z předešlé dvacetiminutovky. Chvíli po vhazování získali pásmo, kde kombinují.
     
    40:48
    Gólman Jakub Krejčí nakonec přerušil hru, když zasáhl proti střele z mezikruží. Kotouč schoval ve své náruči, buly proběhne po jeho pravé ruce.
     
    41:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vstoupili do závěrečné třetiny skvěle, když bleskově udeřili a poprvé se ujímají vedení! V nepřehledné přetlačované před bránou gólmana Krejčíka se nejlépe zorientoval LUKÁŠ BREBERA, který zblízka propálil ležícího maskovaného muže hostů! Bez asistence.
     
    42:00
    Havlíčkův Brod rozhodně nepodléhá nějakému uspokojení z toho, že získal těsné vedení. I nadále se snaží tlouci do obranného valu Horalů a zastává pravidlo, že nejlepší obrana je útok.
     
    42:33
    Martin Kříž (HBR) - 2 minuty - podražení.
     
    42:58
    Krkonoše se rychle nastěhovaly do útočného pásma, kde kombinují. Zatím si neví rady s tím, jak vyzrát na obranu soupeře, jež pracuje spolehlivě.
     
    44:00
    Radek Krsek se teď předvedl ve skvělém světle, když vyslal nebezpečnou ránu z pravého kruhu, jež nadělal brankáři Novákovi problémy. Ramenem si však nakonec poradil.
     
    44:52
    Přesilovka se hostům moc nepovedla, až na jednu nebezpečnou ránu si vůbec nic nevytvořili.
     
    45:01
    Na trestnou lavici usedl na 2 minuty za podražení Martin Kozák (KRK).
     
    45:30
    Michal Hošek vyslal nebezpečnou střelu a gólman Krejčí měl spoustu práce i s následnou dorážkou. Nakonec vše ustál a hosté se osvobodili.
     
    46:00
    Martin Kříž nahazoval kotouč na branku soupeře a gólman Krejčí vyrazil letící puk před sebe, ale jeden z Rebelů se na dorážku natahoval marně.
     
    46:25
    Domácí prohráli vhazování v útočném pásmu a Krkonoše se rychle osvobozují. Přesilovka Havlíčkova brodu však zatím nevypadá vůbec špatně, brankář Krejčí má stále co chytat.
     
    47:04
    Zbytek přesilové hry však strávil jen ve svém obranném pásmu. Hosté jsou kompletní a po dalším ubráněném oslabení mohou pomýšlet na útok.
     
    47:31
    Krkonoše právě vstřelily branku!

    Tak to je tvrdá rána pro domácí soubor, který přišel o své vedení! Lukáš Junek spíše jen nahazoval n bránu z pravé strany, ale gólman Novák musel puk vyrážet betonem před sebe, kam si však pohotově najel TOMÁŠ HAVELKA a maže nejtěsnější manko svého týmu! Asistence: Lukáš Junek.
     
    48:51
    Krkonoše právě vstřelily branku!

    Brodský soubor byl po inkasované brance očividně opařený, z čehož obdržel další gól a znovu musí zastávat úlohu dotahujícího týmu! Zpoza modré čáry jen nahodil LUKÁŠ JUNEK a jeho projektil, který se měl stát pro brankáře Nováka pamlskem, spadl za jeho záda! Obrovská chyba domácího muže s maskou! Bez asistence.
     
    50:05
    Jan Kubát zkusil napodobit svého protihráče a pokusil se o podobný kousek, ale neúspěšně. Domácí pokračují v útočné aktivitě a tlačí se do pásma Krkonoš.
     
    51:03
    Gólman Krejčí se teď dvakrát vyznamenal, když si poradil se dvěma střelami z bezprostřední blízkosti! Kotouč udržel ve své výstroji, což bylo důležité, protože zamezil případným dorážkám.
     
    51:31
    A opět sledujeme podobný obrázek hry jako ve druhé třetině. Krkonoše se snaží svědomitě bránit svůj hubený náskok, nyní vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    51:45
    Lukáš Vencl s Janem Srnským předvedli pěknou akci. Prvně jmenovaný sice prohrál sprinterský souboj za nahozeným pukem, ale následně z rohu pásma přihrál do předbrankového prostoru na svého spoluhráče, který v tísní pálil vysoko nad!
     
    52:00
    Další útočný postup Horalů zastavilo postavení mimo hru. Vhazování ve středním pásmu.
     
    52:49
    David Protivný se nemazal s kotoučem na holi a pokusil se o zaskočení gólmana Krejčího, který se však s jeho nepříliš povedeným projektilem dokázal vypořádat.
     
    53:14
    Jan Kubát si obešel hned několik protihráčů v útočném pásmu, uvolnil se na modré čáře a ještě nebezpečně vypálil od modré čáry. Gólman Krejčí neměl kotouč úplně pod kontrolou a musel řešit dvě další dorážky Michala Zdražila.
     
    53:50
    Až ze středního pásma nahazoval Martin Kozák a gólman Čeněk Novák si teď velmi dobře pohlídal situaci, aby nedopadl jako při čtvrtém krkonošském gólu.
     
    54:45
    Krkonoše právě vstřelily branku!

    Hodně nepřehledná branka teď rozjásala hokejisty Krkonoš a tohle už budou mít domácí hodně těžké! Po nepovedené střele se kotouč odrazil do plexiskla za Novákovou bránou a nakonec se překvapivě dostal až za brankovou čáru! Šťastným střelcem se stal LUKÁŠ JUNEK! Gólman Novák odjíždí na střídačku a do brány se vrací Milan Hlávka. Asistence: Radek Krsek.
     
    55:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je to nejlepší, co se mohlo Havlíčkovu Brodu v současné situaci stát! David Protivný vyprášil svou střelou betony gólmana krejčího, jenže kotouč se odrazil před branku na volného ONDŘEJE HLÍDKA, který už neměl problém s tím, aby trefil prázdnou bránu, z níž se při svém zákroku Jakub Krajčí dostal úplně ven! Asistence: David Protivný.
     
    57:00
    Jan Srnský nejdříve zahodil obrovskou šanci, když se se svým spoluhráčem ocitl v přečíslení 2 na 1. Vzápětí neuspěl se svou střelou z kruhu Lukáš Vencl, který ztroskotal na Hlávkově betonu.
     
    57:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno, v kotlině se nám teď tedy dějí věci! Michal Zdražil vyslal do šance Tomáše Chlubnu, který vypálil zápěstím z prostoru levého kruhu a prostřelil gólmana Krejčího, jenž na puk nedosáhl! Asistence: Michal Zdražil.
     
    57:57
    Nejdříve se tlačili kupředu hosté, ale jejich útočné snaze chyběla kvalitnější koncovka. ta na druhé straně naopak nechyběla Davidu Protivnému, který se rychlým pohybem zbavil svých strážců a z úhlu mířil přesně nad beton gólmana Krejčího, který však vytasil skvělý zákrok lapačkou!
     
    58:30
    Havlíčkův Brod má na své straně značnou územní převahu a pokouší se znovu překlopit misky vah na svou stranu. Obrana hostů odolává s vypětím všech sil.
     
    58:46
    Krkonoše budou zřejmě rády za bod. Dvakrát v krátkém časovém sledu teď místo založení útočné akce vyhodily jen na zakázané uvolnění.
     
    58:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Neuvěřitelné!!! Krkonošům se jejich pasivní přístup vymstil se vším všudy, když po vyhraném vhazování Lukáše Žemličky dostal puk na hůl MARTIN JELÍNEK, který si vybruslil do strany mimo obránce a pohotovou a přesnou ranou z mezikruží trefil volnou půlku Krejčího brány! Asistence: Lukáš Žemlička.
     
    59:38
    Vhazovat se bude před brankářem Hlávkou, který po pátém gólu hostů nahradil mezi tyčemi svého kolegu Čeňka Nováka. hosté si berou oddechový čas a hrají v šesti bez brankáře!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Neuvěřitelný zápas jsme viděli v Kotlině, který se musel fanouškům určitě líbit. Méně už pochopitelně trenérům obou týmů. Nakonec se radují z výhry 6:5 domácí Rebelové, pro které mají tři body vzhledem k průběhu zápasu cenu zlata. To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a těším se na vás u dalších online přenosů z Havlíčkova Brodu. Na shledanou. (17:13:22)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 33. Szilva (Zdražil), 35. Chlubna (Hošek), 42. Brebera, 56. Hlídek (Protivný), 58. Chlubna (Zdražil), 59. Jelínek (Žemlička) - 8. Havelka (Lukášek), 16. Srnský (Vencl), 48. Havelka (Junek), 49. Junek, 55. Junek (Krsek )


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hlávka (21. - 54. Č. Novák) - D. Vala, Hošek, Kubát, Kříž, Křesťan, O. Doležal - Zdražil, Szilva "C", Žemlička, Hlídek, Chlubna, Brebera, Protivný, Jelínek
    HC Krkonoše: Krejčí (Abrahám) - Junek, Havel, Kolek - Vencl, Srnský, Krsek, Kozák, Vacek, Smékal, Tatar, Janoušek, Kocián, Havelka, Lukášek

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Václav Guth, David Rittich
    bahis siteleri