Litoměřice – Most 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:5 (kon.) | Havířov – Vsetín 2:4 (kon.)
SHK Hodonín – Opava 7:8 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:5 (0:1,2:1, 0:3)
Královští lvi Hradec Králové
Neděle 18.11.2012, 13:00Liga juniorů
Partner:
     
    55:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tu také bez dlouhého čekání využili. Tomáš Půlpán si vytáhl brankáře k pravé tyči a fikaně zaslal puk na LUKÁŠE NEDVÍDKA, který objel klec a přesně propálil bezmocného Jirouta.
    Asistence: Tomáš Půlpán
     
    47:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Totální destrukce domácí obrany v podání Královských lvů! Při obrovském tlaku nejprve střílel z kruhu Daniel Filip. Jeho střelu se ještě pokoušel dorážet Pavel Hlavatý. Kotouč byl ale stále neposedný a zjevil se pod nic netušícím Jiroutem. Toho si všiml LUKÁŠ PRAVDA, jenž černou gumu doslova šťouchl za brankovou čáru.
    Asistence: Daniel Filip, Pavel Hlavatý
     
    44:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté skvěle zakončili svůj tlak v útočném pásmu. Z levého kruhu si Pavel Hlavatý našel ve druhé vlně najetého MICHALA PROCHÁZKU, který svůj tvrdý golf namířil přesně nad Jiroutovo levé rameno a rozvlnil síť. Asistence: Pavel Hlavatý, Lukáš Pravda
     
    34:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí dokázali odpovědět nejlepším možným způsobem! Václav Pecen našel krásnou nahrávkou přes polovinu hřiště TOMÁŠE CHLUBNU, který uháněl sám na Mahdala a blafákem, jenž zakončil famózní střelou pod břevno srovnal na 2:2! Asistence: Václav Pecen.
     
    34:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí hokejisté se vytvořili značný tlak, pod kterým rebely dlouho drželi. Lukáš Nedvídek nahrával do středu útočné třetiny, kde si najížděl Lukáš Kastner. Ten zkusil bez čekání vystřelit. Odražený puk se dostal k holi TOMÁŠE PŮLPÁNA, který se nemýlil.
    Asistence: Tomáš Půlpán, Lukáš Kastner.
     
    21:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové svůj důraz přetavují ve vyrovnavací gól. Obrovským tlakem se domácí útok nacpal na hradeckou klec. Někdo z domácích přecijen nakonec vystřelil. Mahdal ale ztratil nad celou akcí kontrolu. Volného puku pod ním si bystře všiml DAVID PROTIVNÝ a dotlačil jej až za brankovou.
    Bez asistence.
     
    06:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají početní výhodu. Vít Hradecký vybojoval u pravého mantinelu touš, povyjel si na úrověň pravého kruhu a přenechal černou gumu FILIPU ROPICKÉMU, který se rozjel proti Jiroutovi a přesnou střelou vymetl pavučinu v pravém růžku.
    Asistence: Vít hRADECKÝ

    Luboš Vácha

    Branky a nahrávky: 22. Protivný, 35. Chlubna (Pecen) - 7. Ropický (Hradecký), 34. Půlpán (Kastner, Nedvídek), 45. Procházka (Hlavatý, Pravda), 48. Pravda (Hlavatý, Filip), 56. Nedvídek (Půlpán)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jirout (Hlávka) - Pecen, Kubát, Kříž, O. Doležal, Křesťan, Hošek, D. Vala - Szilva "C", Zdražil, Chlubna, Žemlička, Brebera, Protivný, Jelínek, Hynek, Kozlík
    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Jeřábek) - Rejl, Kubín, Kováč, Červený, Štědrý, Suk, Konečný, Pištora, Hlavatý, Ropický, Filip, Hradecký, Šťastný, Brida, Kastner, Půlpán, Nedvídek, Ouzký, Pravda, Procházka

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný - Lukáš Klouda, Tomáš Samuel
    bahis siteleri