Slavia – Chomutov 4:1 (kon.) | K. Vary – Liberec 1:3 (kon.) | Vítkovice – Sparta 4:5 (kon.)
Zlín – Motor ČB 5:2 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Plzeň – Kladno 4:1 (kon.)
Litvínov – Třinec 6:5 (po s.n.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:5 (0:1, 0:2, 4:2)
HC Sparta Praha
Neděle 06.01.2013, 15:30 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí opět rychle snižují - po střele PETRA KOLOUCHA se puk došoural za brankovou čáru - 4:5. Bez asistence.
     
    56:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí ze všeho toho zmatku zmatku přece jen vydolovali branku, za modrou střílel Rehák, RUDOLF HUNA se před brankou zorientoval jako první a poslal puk do branky - 3:5. Asistence: Denis Rehák, Vladimír Svačina.
     
    50:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se rychle přesunuli do pásma, Malík se poněkud zapomněl vzadu a hodně u branky chyběl, MIROSLAV FORMAN zvyšuje střelou nad Šindelářovo rameno - 2:5. Asistence: Zdeněk Bahenský, Jan Hanzlík.
     
    48:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí využili další přesilovku a snižují - ROMAN SZTURC dostal přihrávku, probruslil se až do mezikruží a propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:4. Asistence: Marek Malík.
     
    42:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí přece jen dokázali překonat Schwarze! Kudělka našel ve středním pásmu volného JANA KÁŇU, který si najel ke kruhu, počkal si na pohyb couvajícího Hanzlíka a vystřelil - Schwarz jen promáchl lapačkou - 1:4. Asistence: Tomáš Kudělka.
     
    40:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je to tady, hosté využívají další přesilovku. Přesná nahrávka Hlinky na hůl VLADIMÍRA SIČÁKA, který prostřelil Šindeláře, který měl zakrytý výhled - 0:4. Asistence: Jaroslav Hlinka, Petr Tenkrát.
     
    39:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to netrvalo dlouho a hosté využívají další přesilovku. Hlinka nahrál na PETRA TONA, který jen tak zametl hokejkou puk, který propadl Šindelářovi do branky - 0:3. Asistence: Jaroslav Hlinka, Michal Broš.
     
    27:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Staticky hraná přesilovka Vítkovic přinesla své potrestání. ZDENĚK BAHENSKÝ se se spoluhráčem dostal do přečíslení dva na jednoho, ale jeho služeb nevyužil a sám prostřelil Šindeláře mezi betony - 0:2. Bez asistence.
     
    19:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku! Hlinka poslal puk nalevo na TROYE MILAMA, který se napřáhl a prostřelil Šindeláře - 0:1. Asistence: Jaroslav Hlinka, Vladimír Sičák.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 43. J. (Kudělka), 49. Szturc (Malík), 57. Huna (Rehák, Svačina), 57. Kolouch - 20. Milam (Hlinka, Sičák), 28. Bahenský, 40. Ton (Hlinka, Broš), 41. Sičák (Hlinka, Tenkrát), 51. Forman (Bahenský, Hanzlík)


    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (Málek) - Barinka, Kudělka, Sloboda, Malík, Stehlík, Voráček, Rehák - Kolouch, Káňa J., Burger, Klimek, Roman, Huna, Svačina, Ujčík, Hruška, Strapáč, Šedivý, Kucsera, Szturc
    HC Sparta Praha: Schwarz (Neuvirth) - Sičák, Pilař, Gřegořek, Milan, Philipp, Hanzlík, Krstev, Kočí - Tenkrát, Hlinka, Ton, Sekáč, Broš, Hovorka, Rachůnek I., Přibyl, Treille, Forman, Bahenský, Jánský

    Rozhodčí: Hradil, Trombík - Gebauer, Lederer

    Diváci: 6 086
    bahis siteleri