Nižněkamsk – Petrohrad 0:5 (kon.) | N.Novgorod – Čerepovec 5:3 (kon.) | Jaroslavl – Viťaz 2:1 (kon.)
Mytišči – Minsk 0:1 (po pr.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 3:2 (po s.n.) | Riga – Doněck 1:4 (kon.)
HC Slovan – Magnitogorsk 4:3 (po s.n.) | Lev – Jekatěrinburg 1:0 (kon.)
po s.n.
CSKA Moskva
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 – 0:0)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 06.01.2013, 14:00 • CSKA Ice-Palace (5 600) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Rozhodující nájezd si tedy připisuje PAVEL DACJUK!
     
    57:17
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácím se podařilo srovnat! Igor Radulov zavezl puk do útočného pásma, na pravé křídlo ho předal Širokovovi, který poté mezi kruhy našel najetého PAVLA DACJUKA, který se s KHL loučí ukázkově, srovnává na 2:2! Asistence: Sergej Širokov, Igor Radulov.
     
    50:05
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Obrovskou chybu udělal na modré čáře Ilja Zubov! Jeho nahrávku vystihl KONSTANTIN PANOV, který poté pohl uhánět sám na Rastislava Staňu, střelou do pravého horního rohu se nemílil. Panov tak posílá v oslabení Traktor do vedení 2:1! Bez asistence.
     
    45:38
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno! Pavel Dacjuk přiťukl kotouč za branku na Alexandra Radulova, který před brankou našel najetého DENISE DENISOVA, který střelou do šibenice srovnává! Asistence: Alexander Radulov, Pavel Dacjuk.
     
    22:02
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čeljabinsk využil špatné přihrávky domácích v jeho pásmu a ve dvou se vydal dopředu. VLADIMIR ANTIPOV si vzal puk na hůl a po přehodu do útočného pásma vyslal na Staňu velice nepříjemnou střelu, kterou brankář CSKA jen vyrazil. Dojíždějící obránce si puk srazil do své sítě, i když se zprvu zdálo, že ho dorážel Panov. Asistence: Konstantin Panov.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 46. Denisov (Radulov A., Dacjuk), 58. Dacjuk (Širokov, Radulov I.), ?. Dacjuk - 23. Antipov (Panov), 51. Panov


    CSKA Moskva: Staňa (náj. Proskurjakov) – Rylov, Marčenko, Denisov, Mäenpää, Kondratěv, Sergejev, Gimajev, Sprukts – Radulov A., Dacjuk, Radulov I. – Zubov, Persson, Širokov (C) – Kvaša, Davis, Grigorenko – Prochorkin, Barbašev, Žarkov.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Fokin) – Quint, Rjabykin, Bělov, Vasilčenko, Šinin, Katičev, Razin – Kuzněcov, Čistov, Lemtjugov – Jakutsenja, Bulis, Kosticyn A. – Antipov (C), Panov, Dugin – Popov, Ničuškin, Glinkin – Karpov.

    Rozhodčí: Naumov, Ščeňov – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri