Nižněkamsk – Petrohrad 0:5 (kon.) | N.Novgorod – Čerepovec 5:3 (kon.) | Jaroslavl – Viťaz 2:1 (kon.)
Mytišči – Minsk 0:1 (po pr.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 3:2 (po s.n.) | Riga – Doněck 1:4 (kon.)
HC Slovan – Magnitogorsk 4:3 (po s.n.) | Lev – Jekatěrinburg 1:0 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:4 (1:2, 0:1, 0:1)
HC Donbass Doněck
Neděle 06.01.2013, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:12
    Doněck právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Volného kotouče se chopil ALEXEI PONIKAROVSKY, který jej následně dovezl až do odkryté klece. Asistence: Peteri Wirtanen.
     
    56:34
    Dinamo si vyžádalo oddechový čas!
     
    52:10
    Tak to byla neskutečná příležitost Dinama Riga! Indrasis si sjel pro kotouč, položil si Laca, načež měl před sebou zcela odkrytou bránu. Slovenský fantom se však stihl přemístit a puk vytěsnit.
     
    47:33
    Bude se opět vylučovat. Za nedovolené bránění odchází zahřívat trestnou lavici Raitis Ivanans (DIN).
     
    44:57
    Doněck si navíc zahraje vp očetní výhodě. Na trestnou lavici putuje za podražení Girt Ankipans (DIN).
     
    43:23
    Ponikarovsky nadvakrát nepřekonal z bezprostřední blízkosti Tellqvista. Na druhé straně hrací plochy si sám Laco velmi zavařil. Jeho vyjetí totiž vystil Szczechura, jenž však nedokázal kotouč správně umístit do odkryté klece.
     
    41:11
    Kiiskinen se ocitl ve velké příležitosti! Podél pravého mantinelu se finský forvard prohnal rychlostí blesku. Poté vybruslil do středu hrací plochy a pokusil se zakončit mezi Tellqvistovy betony. Švédský brankář ale své chrániče sklapl včas.
     
    32:15
    Velká šance Dinama! Ankipans se řítil na Laca, jenž záměr domácího forvarda vystihl a nebezpečnou šanci zlikvidoval.
     
    28:09
    Doněck právě vstřelil branku!
    Donbass navyšuje své vedení! EVGENY DADONOV se výtečnou individuální akcí dostal až před Tellqvist, načež nalezl mezeru mezi jeho betony. Bez asistence.
     
    25:35
    Bude se vylučovat. Za menší šarvátku v hostujícím brankovišti jsou vyloučeni Peter Podhradský (DON) a Maris Bicevskis (RIG). Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    19:21
    Doněck právě vstřelil branku!
    Hosté udeřují těsně v závěru úvodní periody. VÁCLAV NEDOROST vlétl do útočné třetiny, kde se pokoušel pomocí elegantní otočky přihrát kotouč spoluhráči. Puk se ale odrazil od brusle domácího borce až za záda Tellqvista. Asistence: Evgeny Dadonov.
     
    11:59
    Je zde první vyloučení, domácí si zahrají přesilovou hru. Oskars Bartulis (DON) je vyloučen za sekání.
     
    08:12
    Doněck právě vstřelil branku!
    Hosté se postarali o bleskové vyrovnání. Denis Kochetkov předložil kotouč po objetí branky číhajícímu SERGEJI VARLAMOVOVI, který se do prázdní brány nemýlil. Asistence: Denis Kochetkov
     
    07:37
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení. Pohlednou ofenzivní akci zakončil ranou z mezikruží ALEXANDRE GIROUX. Asistence: Kaspars Daugavins.
     
    01:32
    Hosté hýři aktivitou, nyní se prodíral do útočné třetiny Václav Nedorost. Protiútok Rigy však byl o mnoho nebezpečnější, Meija svůj únik ale nezakončil podle představ, bekhendový blafák mu nevyšel.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 8. Giroux (Daugavins) - 9. Varlamov (Kochetkov), 20. Nedorost (Dadonov), 29. Dadonov, 58. Ponikarovsky (Wirtanen)


    Dinamo Riga: Telqvist (Jucers) - Rekis, Redlihs, Galvins, Cibulskis, Carle, Porejs - Giroux, Karsums, Dzerins, Daugavins, Ivanans, Szczechura, Indrasis, Bukarts, Johnson, Ankipans, Meija, Bicevskis, Biezais
    HC Donbass Doněck: Laco (Berezin) - Silnitsky, Wilson, Bartulis, Podhradsky, Peretyagin, Tereschenko, Kolář - Ponikarovsky, Pettersson, Nedorost, Wirtanen, Robitaille, Kiiskinen, Fedotenko, Kašpar, Kochetkov, Donika, Varlamov, Dadonov, Tarasov

    Rozhodčí: Ronn, Anisimov - Mikhel, Shikhanov
    bahis siteleri