Trenčín – Žilina 2:1 (kon.) | Poprad – Nitra 4:5 (po s.n.) | Zvolen – Martin 5:1 (kon.)
Košice – Skalica 5:3 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 3:2 (po s.n.)
konec
HC Košice
5:3 (0:0, 2:2, 3:1)
HK Skalica
sk Neděle 06.01.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:54
    Košice dali gól!

    Slovák ukončil zápas v samostatnom úniku, kde si vychutnal Lipovského!
     
    53:48
    Skalica dala gól!

    Skaličanom sa podarilo vsieiť veľmi dôležitý kontaktný gól. Holovič obkorčuľoval bránu a našiel TIBORA KUTÁLKA, ktorý zakončil do odkrytej časti brány. Asistencia: Marcel Holovič
     
    45:38
    Košice dali gól!

    Košičania sa poriadne rozčertili a pridali už štvrtý gól do siete gólmana Lipovského. Od útočnej modrej sa až pred Lipku predral TOMÁŠ MARCINKO, ktorý bez väčších problémov aj zakončil a poslal tak Košice do vedenia 4:2. Asistencie: Marek Slovák, Štěpán Novotný.
     
    44:20
    Košice dali gól!

    Neuveriteľná parádička domácich! Počas oslabenia o jedného hráča vypichol skalickú prihrávku v útočnej tretine Marek Slovák a okamžite mieril do protiútoku aj so spoluhráčom Cebákom. Medzitým na ľad naskočil aj vylúčený Skaličan, takže je to vlastne gól v dvojnásobnom domácom oslabení. Slovák volil prihrávku na stranu a JURAJ CEBÁK zakončil za Lipovského chrbát. Asistencia: Marek Slovák.
     
    36:48
    Skalica dala gól!

    Teraz to už Skaličanom vyšlo a opäť je vyrovnané. MARTIN VYRUBALÍK dostal puk spoza brány od spoluhráča Šáteka a so šťastím ho v súboji s jedným z domácich obrancov dokázal prepasírovať za Hylákov chrbát. Asistencie: Michal Šátek, Žigmund Pálffy.
     
    33:30
    Košice dali gól!

    Košičania sa už druhýkrát v stretnutí dostávajú do vedenia. Za bránou operoval s pukom Oliver Jokeľ, počkal si na spoluhráča MICHALA ŠEDU a naservíroval mu ho rovno pred Lipovského. Ten už nestihol zareagovať a inkasoval z hokejky domáceho obrancu. Asistencia: Oliver Jokeľ.
     
    27:41
    Skalica dala gól!

    Skaličania využívajú presilovú hru a vyrovnávajú. Spoza brány poslal puk do ľavého kruhu Bobček, tam už stál pripravený RASTISLAV KONEČNÝ, ktorý okamžite vypálil na košického gólmana, ktorý už nestihol zareagovať. Asistencie: Igor Bobček, Tibor Kutálek.
     
    24:38
    Košice dali gól!

    Košičania využili prevahu striel a dostávajú sa do vedenia. Po buly v ich útočnom pásme sa puk ocitol za bránou, kde poňho vykorčuľoval Lipovský a chcel ho po mantineli vysunúť z pásma. Našiel ale iba hokejku Svitanu, ktorý nezaváhal a okamžite poslal puk pred bránu, kde bol TOMÁŠ MARCINKO, ktorý otvoril listinu strelcov. Asistencia: Patrik Svitana.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 25. Marcinko (Svitana), 34. Šeda (Jokeľ), 45. Cebák (Slovák), 46. Marcinko (Slovák, Novotný), 60. Slovák - 28. Konečný (Bobček, Kutálek), 37. Vyrubalík (Šátek, Pálffy), 54. Kutálek (Holovič)


    HC Košice: Hylák - Takáč - Cebák, Štrbák (A) – Kolba (C), Šeda – Novák, Macejko – Martin Chovan, Jenčík – Bulík – Haščák (A), Matúš Chovan – Slovák - Novotný, Svitana – Marcinko – Jokeľ a Boltun – Pašek – Hinďoš
    HK Skalica: Lipovský – Vyrúbalík – Jankovič, Gula – Bobček, Barák – Jaborník, Srnec – Kozák, Pálffy (C) – Školiak (A) – Šátek, Lažo – Stieler – Sloboda, Kutálek – Holovič – Konečný, Jurík Juraj – Šille - Klejna

    Rozhodčí: T.Orolin - Gajan, Gavalier
    bahis siteleri