Vsetín – Warriors Brno 8:0 (kon.) | Hr. Králové – Kolín 3:0 (kon.) | Havířov – Přerov 5:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:0 (2:0, 1:0, 5:0)
HCM Warriors Brno
Neděle 06.01.2013, 10:30Liga juniorů
Partner:
     
    55:51
    Kývala teď, při snaze atakoval, trefil kolenem hostujícího hráče. Ten se jen těžce zvedá z ledu, nakonec ale odjíždí po svých. Kývala je vyloučen na dvě minuty za faul kolenem.
     
    52:17
    Vsetín hrál čtyři na tři, ne ale dlouho. Daněk se rozhodl pomstít nevybíravý atak na svého spoluhráče a je vyloučen za napadení. Dlouhá hra tři na tři je před námi.
     
    51:47
    Řeřuucha vyloučen za držení, hraje se tři na tři.
     
    51:30
    Hostující bek teď chytil za svou brankou Štrbíka a chtěl tak svým spoluhráčům dopřát výhody akce čtyři na dva. Nevšiml si ale toho, že na něj ze tří metrů kouká hlavní rozhodčí. Je z toho tedy vyloučení - dvě minuty za držení pro Mytisku.
     
    51:02
    Za držení je vyloučen Zbyněk Žabčík. I Warrior si tak zahraje v pěti proti třem a to necelou třičtvrtěminutu.
     
    46:36
    Zvonek se natlačil před brankáře hostů a jen sekyra mu zabránila v přesném zakončení. Další přesilovka pro Vsetín. Dvě minuty za sekání si odsedí Řeřucha.
     
    42:31
    Tohle je pro hosty velmi nešťastná třetina. Znovu poslali puk na tribunu a znovu za to budou pykat. Tentokrát je smolařem Hakl.
     
    41:46
    Warrior jde do tří. Podražení za vlastní brankou se dopustil Krytinář.
     
    41:20
    Přesilovka pro Vsetín. Vyloučen Kohoutek za zdržování hry.
     
    35:09
    Koutník vyloučen za podražení, krátká přesilovka pět na tři pro Brno.
     
    33:16
    Nedovolené hry vysokou holí se dopustil Baroš. Dvě minuty početní výhody si tak, poprvé ve druhé třetině, užije Warrior.
     
    28:28
    Přesilovka pro Vsetín. Dvě minuty za nedovolené bránění si odsedí Mytiska.
     
    20:22
    Kývala si ve středním pásmu narazil se spoluhráčem, nabral rychlost a hostujícímu bekovi nezbylo než sáhnout po nedovoleném zákroku. Krytinář vyloučen za hákování, Vsetín bude hrát pět na tři.
     
    19:32
    Přeci však ještě přichází vyloučení. Tentokrát jde do čtyř Warrior. Řeřucha je potrestán za nedovolené bránění.
     
    16:19
    Přísné vyloučení pro Kývalu. Ten nadzvedl soupeři hůl, rozhodčí to ale posoudil jako sekání a Brno si tak potřetí v utkání zahraje přesilovku.
     
    10:00
    Hakl se velmi šikovně natlačil po křídle až před Kohna, domácího brankáře ale trefil pouze do hrudi. Vykoledoval si nicméně přesilovou hru, za sekání je totiž vyloučen Tomáš Surý.
     
    05:06
    Síly na ledě se vyrovnají. Marek Kousalík použil hůl v rozporu s pravidly - dvě minuty, sekání.
     
    03:32
    Vzápětí je to ale právě Dominik Tobola, kdo se v útočném pásmu dopustil držení a nabídl tak Brnu první přesilovku utkání.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 1. Štrbík (Daněk, Kývala), 14. Tobola (Žák), 27. Baroš (Uchin, Tobola), 41. Kývala (Daněk, Štrbík), 44. Baroš (Žák), 44. Zvonek (Žabčík Z.), 53. Žák (Uchin), 60. Daněk (Žák, Štrbík)


    VHK ROBE Vsetín: Kohn - Vašíček, Valentík, Daněk, Štrbík, Koutský, Koutník, Gromus, Žabčík Z., Kývala, Uchin, Baroš, Surý, Žák, Ondra, Zvonek, Kuchařík, Horák, Tobola, Báchor.
    HCM Warriors Brno: Slezák (Hoffek) - Král, Novotný, Kohoutek, Křen, Čtvrtníček, Mytiska, Krytinář, Řeřucha, Kousalík, Zavadil, Dobšák.
    bahis siteleri