Vsetín – Warriors Brno 8:0 (kon.) | Hr. Králové – Kolín 3:0 (kon.) | Havířov – Přerov 5:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:0 (2:0, 1:0, 5:0)
HCM Warriors Brno
Neděle 06.01.2013, 10:30Liga juniorů
Partner:
     
    59:31
    Vsetín vstřelil branku!
    Akce kopírující vsetínský gól z úvodu třetí třetiny. Štrbík přistrčil puk Žákovi, ten si jej prohodil mezi bruslemi a pak poslal přesný pas na najíždějícího JOSEFA DAŇKA. Ten pak neměl velký problém usměrnit puk do odkrytého kouta branky. Asistence: Michal Žák, Martin Štrbík.
     
    52:49
    Vsetín vstřelil branku!
    A dle očekávání se prázdné kluziště hodilo do krámu domácím. Jaroslav Uchin zůstal zcela sám před Slezákem. Při kličce se sice sám vyhnal z dobrého úhlu, vytušil ale za sebou MICHALA ŽÁKA, kterému poslal kotouč elegantní zadovkou a osamocený bek VHK zakončoval do úplně prázdné brány. Asistence: Jaroslav Uchin.
     
    43:28
    Vsetín vstřelil branku!
    Tak přeci jen se podařilo. DALIMIL ZVONEK protrhl své dnešní střelecké trápení a využívá pokračující přesilovku pět na tři. Prosadil se přízemní střelou z pravého křídla. Asistence: Zbyněk Žabčík.
     
    43:11
    Vsetín vstřelil branku!
    Přeci jen Vsetín dlouhou přesilovku pět na tři využívá. Michal Žák tentokrát od modré minul, puk se ale od zadního mantinelu vrátil přímo před VOJTĚCHA BAROŠE a ten zblízka uklidil puk do sítě. Asistence: Michal Žák.
     
    40:12
    Vsetín vstřelil branku!
    Bleskový vstup do třetiny a ukázková akce první formace. Přesně to bylo k vidění právě nyní. Josef Daněk si nabruslil s pukem do útočného pásma, přihrávku před bránu načasoval přesně na okamžik, kdy se na požadované místo přiřítil MARTIN KÝVALA a ten po ledě zkušeně usměrnil puk za záda Slezáka. Asistence: Josef Daněk, Martin Štrbík.
     
    26:31
    Vsetín vstřelil branku!
    Tobola výborným napadáním vybojoval puk za hostující bránou, poslal jen Uchinovi, který ještě Slezáka nepřekonal. Kotouč se ale odrazil k VOJTĚCHU BAROŠOVI, který si ho přehodil na bekhend a poté nekompromisně zakončil do odkryté horní poloviny brány. Asistence: Jaroslav Uchin, Dominik Tobola.
     
    13:11
    Vsetín vstřelil branku!
    Domácí zamkli hosty v jejich pásmu a rezultuje z toho druhá branka. Michal Žák nahodil puk na bránu, Slezák jej neudržel a číhající DOMINIK TOBOLA prokázal svůj čich na góly. Rychle si puk sklepl na hokejku a pak pohotově zasunul kolem ležícího gólmana do sítě. Asistence: Michal Žák.
     
    0:22
    Vsetín vstřelil branku!
    Valaši se hned z prvního útoku ujímají vedení. Josef Daněk poslal puk od zadního mantinelu před bránu, MARTIN ŠTRBÍK do něj vložil svou hůl a puk vysokým obloukem šťastně zapadl do hostující klece. Asistence: Josef Daněk, Martin Kývala.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 1. Štrbík (Daněk, Kývala), 14. Tobola (Žák), 27. Baroš (Uchin, Tobola), 41. Kývala (Daněk, Štrbík), 44. Baroš (Žák), 44. Zvonek (Žabčík Z.), 53. Žák (Uchin), 60. Daněk (Žák, Štrbík)


    VHK ROBE Vsetín: Kohn - Vašíček, Valentík, Daněk, Štrbík, Koutský, Koutník, Gromus, Žabčík Z., Kývala, Uchin, Baroš, Surý, Žák, Ondra, Zvonek, Kuchařík, Horák, Tobola, Báchor.
    HCM Warriors Brno: Slezák (Hoffek) - Král, Novotný, Kohoutek, Křen, Čtvrtníček, Mytiska, Krytinář, Řeřucha, Kousalík, Zavadil, Dobšák.
    bahis siteleri