Břeclav – Jindř. Hradec 6:3 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 7:2 (kon.) | Tábor – Jablonec n/N 7:5 (kon.)
Poruba 2011 – Nový Jičín 6:1 (kon.) | Přerov – Prostějov 6:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Frýdek-M. 1:10 (kon.)
Opava – Karviná (Baník) 4:2 (kon.) | Bílina – Milevsko 4:3 (po pr.) | Sokolov – Kobra 9:2 (kon.)
Klatovy – Klášterec nO 5:3 (kon.) | Vsetín – Havířov 4:1 (kon.) | Pelhřimov – Mor. Budějovice 5:4 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
6:1 (0:0, 3:1, 3:0)
HK Nový Jičín
Sobota 26.01.2013, 17:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:21
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba se pořádně rozjela a její pohledná kombinace končí další brankou. Kozák si ani pořádně nesáhl na puk a už jej musí lovit ze své sítě. Krayzel na konci celé akce zadovkou našel ještě MARKA SEDLÁŘE, který potvrdil svou střeleckou formu a zamířil přesně. Asistence: Luděk Krayzel, Rostislav Vaněk.
     
    48:13
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba je při velké chuti. Vránovu střelu ještě dokázal Šrámek zneškodnit, ale na následnou dorážku ALEŠE KILNARA, který hraje výborný zápas, již byl krátký. Asistence: Lukáš Vrána.
     
    47:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Na druhé straně se po rychlé akci prosazuje Poruba. Kapitán LUDĚK KRAYZEL si najel do ideální střelecké pozice a rychlou přízemní střelou přes obránce překonal Šrámka. Asistence: Marek Sedlář, Jiří Šindelář.
     
    37:55
    Poruba právě vstřelila branku!
    Aleš Kilnar nabral na levé straně rychlost, dostal se až přes obránce, ale na Šrámka svým drzým průnikem nevyzrál. K puku se však dostal PETR SEIDLER a ten již měl lehkou úlohu zamířit do prázdné klece. Asistence: Aleš Kilnar.
     
    30:21
    Poruba právě vstřelila branku!
    Slavík na pravé straně vysunul LUĎKA KRAYZLA, který byl sice faulován, ale v signalizované výhodě dokázal v pádu svým bekhendovým pokusem překvapit a překonat Šrámka. Poruba tak během chvíle otáčí skóre. Asistence: Marek Slavík.
     
    28:54
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba však zůstala v útočné třetině a dočkala se vyrovnání. Vítkovická juniorská posila ALEŠ KILNAR se dočkal své druhé trefy v porubském dresu, když si před brankou chytře počkal a zakončoval do prázdné klece. Asistence: Lukáš Vrána.
     
    26:24
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu. Po buly nechala porubská obrana hostům až příliš prostoru. Macháček našel mezi kruhy úplně volného MICHALA HORÁKA, který zamířil přesně mezi Gleichovy betony. Asistence: Petr Macháček, Marian Skaloš.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 29. Kilnar (Vrána), 31. Krayzel (Slavík), 38. Seidler (Kilnar), 48. Krayzel (Sedlář, Šindelář), 49. Kilnar (Vrána), 50. Sedlář (Krayzel, Vaněk) - 27. Horák (Macháček, Skaloš)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich (Rudl) – Šindelář, Mládenka, Prokop P., Prokop L., Wolf, Slavík, Axman, Vychodil – Sedlář, Krayzel, Vaněk – Buček, Vrána, Seidler – Hašek, Pavlačka, Piják – Holuša, Kilnar.
    HK Nový Jičín: Šrámek (Kozák) – Andrýsek, Vašut, Hradil, Horák, Gulda P., Fišera, Chvostek F. – Gulda D., Brynecký, Hruška, Skaloš, Martinčík, Tomášek, Macháček, Škumát, Zedník, Chvostek M., Uhlár.

    Rozhodčí: Šutara – Bojda, Mikler.
    bahis siteleri