Watford – Leicester 3:1 (kon.)
konec
Watford FC
3:1 (1:1)
Leicester City
Neděle 12.05.2013, 13:30 • Vicarage Road • Anglická Championship
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi pro tuto chvíli loučím a u dalších podobně vypjatých onlajnů se budu těšit. Příjemný zbytek neděle. (15:42:58)
     
    Fanoušci už se chystali na prodloužení, neboť za stavu 2:1 bylo skóre vstřelených gólů obou týmů vyrovnané 2:2 a neplatí zde pravidlo o vstřeleném gólu na hřišti soupeře. Nakonec to mohl celé rozseknout Knockaert, jenže penaltu neproměnil a z následného protiútoku se prosadil kanonýr Deeney. Musíme také připomenout velice dobrý výkon Matěje Vydry, který se dokonce dvakrát prosadil a dal Watfordu naději. Druhý Čech ve Watfordu, Daniel Pudil, se na hřišti neobjevil.
     
    Obrovskou pochvalu a hlavně uznání zaslouží fanoušci Leicesteru. Asi každý fanoušek si dokáže představit, co by se po tomto závěru dělo na českých trávnících respektive tribunách, jenže v Anglii je to naopak. Nešťastník Knockaert se přišel tváří v tvář omluvit svým fanouškům se slzami v očích, ale ti jej místo nadávek naopak podpořili a zatleskali mu nejen za jeho výkon.
     
    Fotbal opět dokázal, jak dokáže být krutý a zároveň pro druhé obrovskou radostí. Leicester se radoval, když sudí odpískal pokutový kop. Jenže ten Knockaert neproměnil a naopak z rychlého protiútoku rozhodl o postupu Watfordu kanonýr Deeney.
     
    Konec zápasu.
     
    90+11
    Hosté to ještě zkusili, jenže neuspěli. Je konec, Watford postupuje do finále play-off o Premier League!
     
    90+10
    Fanoušci ale byli poslušní a hrací plochu po dvou minutách dobrovolně vyklidili.
     
    90+9
    Na Vicarage Road propukla obrovská radost a fanoušci vběhli na hrací plochu oslavit s hráči postup, ačkoliv ještě není konec!
     
    90+7
    Troy Deeney ještě viděl žlutou kartu.
     
    90+7
    Watford právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, jedním slovem neuvěřitelné! Manuel Almunia pokryl penaltu Knockaerta, chytil i jeho dorážku a z následného protiútoku se prosadil domácí TROY DEENEY!
     
    90+7
    Knockaert ale penaltu neproměnil! Manuel Almunia první pokus vyrazil nohou a poradil si i s následnou dorážkou.
     
    90+6
    Penalta! Knockaert byl podle sudího faulován Cassettim a hosté mají jedinečnou možnost rozhodnout o svém postupu do finále play-off o Premier League!
     
    90+6
    Nugent nebezpečně odcentroval do šestnáctky Watfordu, Kane se dostal k zakončení, ale balon poslal mimo. Míč netrefil ideálně.
     
    90+4
    Nugent nepřesně hledal ve vápně Watfordu Knockaerta. U míče jsou domácí.
     
    90+3
    Po čtyřech minutách bude hra pokračovat.
     
    90
    Zatímco se nehraje, rozhodčí Dowd nastavil 4 minuty.
     
    90
    Knockaert jen těžko může došlápnout na nohu, ale vypadá to, že to rozběhá. Naopak Ekstrand má tržnou ránu na hlavě a stále leží na hřišti.
     
    89
    Před vápnem Watfordu leží Ekstrand a Knockaert, kteří se střetli ve vzájemném souboji. Probíhá ošetřování.
     
    88
    Brankář Almunia doběhl až na polovinu hřiště, aby míč nakopl do šestnáctky Leicesteru. Balon z jeho kopačky ale skončil na tribuně.

    FB

    Branky: 15. Vydra, 66. Vydra, 90+7. Deeney – 19. Nugent

    Karty:   69. Cassetti (WAT), 90+7. Deeney (WAT) – 34. Wood (LEC)

    Neproměněná penalta: 90+7. Knockaert (LEC), brankář Almunia zneškodnil


    Watford FC: Almunia (c) – Doyley (65. Forestieri), Ekstrand, Cassetti – Anya, Abdi, Chalobah, Battocchio (79. Hogg), Briggs – Deeney, Vydra.
    Leicester City: Schmeichel – De Laet, Morgan (c), Keane, Schlupp – Knockaert, James, King, Dyer (66. Drinkwater) – Wood (61. Kane), Nugent.

    Rozhodčí: Dowd – Scholes, Wilkes.
    09.05.2013
    Leicester - Watford 1:0

    Branky: 82. Nugent

    Karty:   30. Schlupp (LEC), 38. Morgan (LEC), 0. Knockaert (LEC), 57. Keane (LEC) – 6. Anya (WAT), 72. Pudil (WAT), 90+4. Hall (WAT)

    bahis siteleri