Havířov – Prostějov 4:3 (2:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:3 (0:1 po s.n.) | SHK Hodonín – Přerov 3:5 (kon.)
Frýdek-M. – Opava 1:6 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:1, 1:1, 0:0)
Královští lvi Hradec Králové
Pátek 15.11.2013, 18:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Královští lvi Hradec Králové.
    Autorem branky je MARTIN BARTOŇ.
     
    Martin Bartoň (HKR) doslova propálil brankáře Nováka – 0:1!
     
    59:58
    Tohle už je pro Havlíčkův Brod dobré, minimálně remízu, jež má proti lídrovi tabulky cenu zlata, udrží!
     
    58:30
    Lukáš Nedvídek se už hnal za obranu Rebelů, ale brodští zadáci mu obětavě skočili na poslední chvíli před brusle a čistým způsobem mu vypíchnutím kotouče zamezili v zakončení!
     
    53:18
    Lukáš Bezděk (HKR) – 2 minuty – vysoká hůl.
     
    52:15
    Znovu se zaskvěl mezi tyčemi Čeněk Novák, který vyrazil betonem kotouč po ráně Pavla Hlavatého ze strany. Kus černé gumy vyletěl vysoko do vzduchu a spadl těsně před brodské brankoviště, odkud střílel pohotový Daniel Špes, ale trefil jen Novákův beton!
     
    46:03
    Štiplavou ránu měl na svědomí Lukáš Bezděk, jenž vystřelil na modré čáře. Gólman Novák zřejmě dlouhou dobu nic neviděl a až na poslední chvíli betonem vyrazil kotouč od přední tyčky!
     
    36:35
    Martin Jelínek teď předvedl hezkou individuální akci, když se kličkami uvolnil do střelecké pozice v mírném úhlu na pravé straně a bekhendem trefil pravý bok gólmana Veselého!
     
    34:40
    Václav Pecen (HBR) – 2 minuty – držení protihráče. Poměr sil na ledě se vyrovná, pak začne zkrácená hradecká přesilovka.
     
    32:57
    Daniel Šeps (HKR) – 2 minuty – krosček.
     
    32:54
    Rebely mohl poslat znovu do vedení dnes už jednou úspěšný kapitán Martin Hynek, který dostal ideální pas do předbrankového prostoru, ale zápěstím trefil jen gólmana Veselého, který se bleskově přesunul ve svém brankovišti a vytasil skvělý zákrok betony!
     
    30:45
    Znovu čaroval fantastický Čeněk Novák! Z bezprostřední blízkosti na něj střílel jeden z hradeckých hráčů, zřejmě to byl Pavel Hlavatý, ale na dobře postavenou oporu Rebelů si nepřišel!
     
    29:15
    Nyní měli domácí obrovské štěstí! Přesnou nahrávku obdržel těsně před brankoviště najíždějící Josef Wolf, ale ve velké rychlosti nedokázal usměrnit kotouč mezi tři červené tyče a vypálil těsně vedle Novákovy svatyně!
     
    26:30
    Tohle mohlo hosty hodně mrzet! Při rozehrávce ztratili kotouč v choulostivém prostoru před brankou, ale rychle stihli zkonsolidovat své obranné řady a vyhnali Rebely do rohu pásma, odkud nahrával Martin Hynek, ale našel mezi kruhy jen hůl protihráče!
     
    25:06
    Gólman Novák si zaslouží další velkou pochvalu! Tentokrát chytil jistý gól, když z bezprostřední blízkosti pálil úplně volný Martin Bartoň, ale kotouč poslal jen do Novákovy hbité rukavice!
     
    23:31
    Martin Kříž (HBR) teď musel zastavovat rychlý protiútok soupeře za cenu nedovoleného zákroku a vyfasoval od sudího 2 minuty za napadení.
     
    22:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    V Havlíčkově Brodě znovu platí nerozhodný stav, tentokrát se raduje družina lvů! Lukáš Nedvídek poslal přesný pas do předbrankového prostoru, kde opomněla brodská obrana volného MARTINA BARTONĚ, který skvělou nabídkou nepohrdl a nechytatelnou ranou k pravé Novákově tyčce pohotově skóroval! Asistence: Lukáš Nedvídek, Matěj Suk.
     
    20:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Další šok pro družinu Královských lvů, kteří v Kotlině překvapivě prohrávají! Václav Pecen nabil puk na hůl MARTINA HYNKA, který se z mírného úhlu na levé straně opřel do kusu černé gumy, který zapadl až za Veselého záda! Asistence: Václav Pecen a Ondřej Hlídek.
     
    18:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Václav Pecen – David Krajhanzl – ONDŘEJ HLÍDEK, přičemž posledně jmenovaný potvrdil pověst obávaného kanonýra, když pohlednou akci zakončil přesnou svižnou střelou z bezprostřední blízkosti! Asistence: David Krajhanzl, Václav Pecen.
     
    16:45
    Při vlastní početní nevýhodě mohli Hradečtí zvýšit svůj hubený náskok, ale Lukáš Nedvídek, na kterého zezadu dotíral obránce, v pádu vystřelil z mírného úhlu na levé straně jen do Novákovy lapačky!
     
    16:26
    Václav Pecen skvěle odrazil ve vlastním pásmu rodící se hradeckou šanci a uháněl s pukem do přečíslení 3 na 2, které skončilo hodně nepovedenou ranou ze strany. Domácí ale vytěžili alespoň přesilovku. Vyloučen je na 2 minuty Matěj Suk (HKR) za hákování.
     
    14:35
    David Krajhanzl měl na holi vyrovnání, když střílel z ideální palebné pozice mezi kruhy, kde měl na zakončení dostatek času,. Gólman Veselý byl ale dobře postavený a schoval kotouč v náruči!
     
    13:30
    Tak teď mohli být Rebelové rádi, že Martin Bartoň zahodil obrovskou šanci, když se po vyhození svého spoluhráče natlačil za soupeřova beka a zkoušel brankáře Nováka položil na led blafákem do bekhendu, ale ten mu vůbec nevyšel!
     
    13:10
    Máme tu první vyloučení dnešního zápasu. Martin Matějček (HKR) si pomohl podržením a usedá ke dvěma trestným minutám.
     
    11:00
    Skvěle Čeněk Novák! Z bezprostřední blízkosti na něj střílel hned dvakrát Lukáš Nedvídek, ale pokaždé ztroskotal na betonech maskované opory Rebelů, která po druhém projektilu přerušila hru!
     
    04:00
    Hosté si vynutili drtivý tlak, obrana Rebelů teď má plné ruce práce. Hodně nebezpečně vypadala akce, při níž se chytal zblízka pálit volný Lukáš Kastner, ale jeden z domácích mu na poslední chvíli znemožnil zakončení!
     
    02:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už byl ale bez šance, Východočeši se ujímají rychlého vedení! Pavel Hlavatý posunul ve středním pásmu kotouč na DANIELA KLEMENCE, který si sjel do palebné pozice na vrcholu kruhů a nechytatelnou ranou zápěstím poslal kotouč přesně k pravé Novákově tyčce! Asistence: Pavel Hlavatý.
     
    01:15
    Až za obranu soupeře se prosmýkl Josef Wolf, který ujížděl tváří v tvář gólmanu Novákovi, ale zblízka trefil jen jeho připravené betony! Brankář Rebelů si připsal důležitý zákrok!
     
    00:45
    Hosté sice vyhodili na icing, ale po rychlé akci se dostali kupředu a bylo z toho nebezpečí. Před branku nahodil od mantinelu Lukáš Nedvídek a Martin Bartoň střílel zblízka bez přípravy jen těsně vedle!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 19. Hlídek (Krajhanzl, Pecen), 21. Hynek (Pecen, Hlídek) – 3. Klemenc (Hlavatý), 23. Bartoň (Nedvídek, Suk), rozh. náj. Bartoň


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák – Pecen, Mozr, Kříž, Ludvík, Skotar – Hlídek, Brebera, Jelínek, Krajhanzl, Motl, Kittler, Hynek (C).
    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Petr) – Matějček, Suk, Bezděk, Rejl, Kulhánek, Souček, Skála, Procházka, Bartoň, Nedvídek, Šeps, Kastner, Wolf, Klemenc, Hlavatý (C), Jebavý, Tvrdík, Půlpán, Stoilský.

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík – Petr Kotlík, Jaroslav Kuřítko

    Diváci: 40
    bahis siteleri