Chomutov – Slavia 4:3 (kon.) | Zlín – Olomouc 3:4 (po s.n.) | HC Litvínov – Sparta 3:1 (kon.)
Třinec – Jihlava 3:4 (0:1 po s.n.) | Kladno – HC Plzeň 2:3 (1:2 po s.n.) | Vsetín – Kometa Brno 1:5 (kon.)
Vítkovice – Č. Budějovice 8:1 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:2 (kon.)
po s.n.
Berani Zlín
3:4 (1:2, 2:0, 0:1 - 0:0)
HC Olomouc
Sobota 07.12.2013, 12:30 • Zimní stadion Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Olomouc.
    Autorem branky je HÁNL.
     
    47:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A přesilovka je ihned využita! Aleš Jergl se ujal puku v rohu hřiště, naservíroval puk na modrou čáru DAVIDU BRANČÍKOVI, který se přízemní střelou k tyči nemýlil. Asistence: Aleš Jergl, Lukáš Králík.
     
    38:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    A aktivita domácího kapitána Dominika Matuly přináší ovoce. Po přihrávce Milukáše Zbořila se ujmul puk sám DOMINIK MATULA, který krásnou přízemní střelou přidává druhou dnešní trefu. Asistence: Mikuláš Zbořil.
     
    21:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Z přesilové hry se prosazuje DOMINIK MATULA, ke kterému se odrazil puk po střele Mikuláše Zbořila a neměl problém puk zamést do brány. Asistence: Mikuláš Zbořil, Lukáš Buchta.
     
    18:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! To způsobil kapitán týmu MILAN OSTŘANSKÝ, když se nejrychleji zorientoval v závaru před brankou a poslal puk za Halodovy záda. Asistence: Lukáš Králík.
     
    13:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno. Po přihrávce Lukáše Králíka se ALEŠ JERGL dostal až před Halodu, vystřelil přesně nad vyrážku a nemýlil se. Asistence: Lukáš Králík.
     
    0:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    A hned v první minutě utkání tady máme branku! Jeden z beků Olomouce velmi bídně rozehrál, puku se ujal FILIP STRÁNSKÝ, který se snažil na druhé straně najít Dominika Matulu, ovšem jeden hráč hostů si sám puk srazil do odkryté klece. Asistence: Lukáš Buchta.

    Jan Kobylík

    Branky a nahrávky: 1. Stránský (Buchta), 22. Matula (Zbořil, Buchta), 39. Matula (Zbořil) – 14. Jergl (Králík), 19. Ostřanský (Králík), 48. Brančík (Jergl, Králík), rozh. náj. Hánl


    Berani Zlín: Haloda (Stojar) – Řezáč, Macharáček, Zbořil, Andrýsek, Buchta, Talán, Kužílek – Hlaváč, Kratochvíl, Gremlica, Karola, Al-Muaqet, Stránský, Matula, Mika, Sedláček, Hladiš
    HC Olomouc: Kochta (Slezák) – Škůrek, Hradil, Kraigher, Brančík, Soukal, Rašner, Nesvadba, Brandýs – Markl, Bauer, Jergl, Kocián, Rajnoch, Králík, Ostřanský, Konečný, Beták, Zezula, Nedopil, Hánl

    Rozhodčí: Fiedler – Bryška, Lučan
    bahis siteleri