New Jersey – Detroit 1:3 (kon.) | Carolina – San Jose 5:3 (kon.) | Columbus – Minnesota 4:0 (kon.)
Chicago – Anaheim 2:3 (1:2 po s.n.) | Calgary – Colorado 2:3 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.)
Dallas – Philadelphia 5:1 (kon.)
konec
Calgary Flames
2:3 (1:0, 0:2, 1:1)
Colorado Avalanche
Sobota 07.12.2013, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:05
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči se delší dobu drželi v útočném pásmu a snažili se najít nejlepší cestu pro nahrávku či střelu. Nakonec se to povedlo a skóre je už jen o jednu branku. Dnes velice aktivní hráč Calgary Flames MATT STAJAN dokázal puk z brankoviště nasměrovat přímo do sítě Giguera. Asistence: Mike Cammalleri, Jiří Hudler.
     
    42:28
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tohle je určitě obrovská škoda pro Calgary Flames. Domácí tým dlouho okupoval útočné pásmo a tlačil na branku Giguera, ale jsou to hosté, kdo se z následné protikace prosazuje a uniká na rozdíl dvou branek. Gabriel Landeskog nejdříve orazítkoval beton Karriho Ramy a následně se kotouč odrazil přesně na hůl NATHANA MACKINONNA, jenž zavěsil v pohodě do sítě. Asistence: Gabriel Landeskog.
     
    38:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Sotva se Flames stačili nadechnout a otřepat z první inkasované branky, už se kus černé gumy třepotá v jejích síti znovu a panuje obrovská radost Colorada. Velice povedená akce skončila na holi na pravé straně úplně volného PA PARENTEAUA, který nemá problém střelit kotouč do levé odkryté části branky Karriho Rama. Asistence: Maxime Talbot, John Mitchell.
     
    38:00
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Teď jsem to ale zakřikl. Sotva se dostali Colorado Avalanche znovu zpátky do pásma, už se trefují a poprvé překonávají domácího gólmana Karriho Rama. Právě finský lapač kotoučů ve službách Calgary Flames se snažil rozehrát na své spoluhráče za brankou. Jenže jeho počínání s toušem na holi nedopadlo vůbec dobře a navíc se nestihli vrátit zpět do branky. Puk na hokejku přesně před svatyni Flames dostal MAXIME TALBOT, jehož střela zápěstím neměla problém zaletět do poloviny odkryté branky. Asistence: John Mitchell
     
    07:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    První přesilová hra a hned se v ní hokejisté Flames radují. Už se zdálo, že by Colorado mohlo svou první početní nevýhodu ubránit, když se domácí celek prosazuje. Kotouč dostal na modrou čáru po přesné přihrávce KRIS RUSSELL, který přesnou a tvrdou střelou od modré čáry trefuje volné místo ve výstroji Jeana-Sebastiena Giguera. Domácí hráč propálil všem, co mu stálo v cestě a kus černé gumy nejspíše nikdo netečoval. Asistence: Sven Baertschi, Mikael Backlund.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 8. Russell (Baertschi, Backlund), 59. Stajan (Cammalleri, Hudler) – 38. Talbot (Mitchell), 39. Parenteau (Talbot, Mitchell), 43. Mackkinnon (Landeskog)


    Calgary Flames: Ramo – Giordano, Butler, Brodie, Russell, O'Brien, Šmíd – Stempniak, Stajan, Cammalleri – Jones D., Backlund, Hudler – Jones B., Byron, Baertschi – Smith, Bouma, MacDermid
    Colorado Avalanche: Giguere – Johnson, Sarich, Guenin, Benoit, Holden, Barrie – Parenteau, Stastny, Landeskog – Mackinnon, Duchene, O'reilly – Talbot, Mitchell, McGinn – Bordeleau, Cliche, McLeod

    Rozhodčí: Chris Rooney, Graham Skilliter – Darren Gibbs, Brian Mach
    bahis siteleri