Vladivostok – Jaroslavl 3:0 (kon.) | Chabarovsk – Petrohrad 1:6 (kon.) | Novokuzněck – Čerepovec 1:2 (0:1 po s.n.)
Novosibirsk – Mytišči 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – HC Slovan 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Lev 4:2 (kon.)
Ufa – CSKA Moskva 5:2 (kon.) | Nižněkamsk – Riga 1:2 (po pr.) | Kazaň – Jekatěrinburg 1:3 (kon.)
N.Novgorod – Chanty-Mansijsk 4:5 (kon.) | Viťaz – Omsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Dynamo Moskva – Barys 3:2 (po pr.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
4:5 (1:1, 2:3, 1:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Neděle 05.01.2014, 14:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:04
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Ale radost domácím netrvala příliš dlouho. Vhazovalo se před Kovalem a Jugra vyhrála vhazování po kterém se ke střele dostal ARŤOM BULJANSKIJ, který tvrdou střelou z prostoru mezikruží vypálil přesně nad vyrážečku gólmana. Asistence: Stephen Dixon.
     
    45:17
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Krásná individuální akce v podání VADIMA KRASNOSLABOCEVA přináší vyrovnání. Domácí útočník si najel od mantinel až před brankoviště, kde si položil Birjukova a poté zakončil svou akci bekhendovou ranou pod spojnici. Bez asistence.
     
    37:57
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí utkání ve svůj prospěch. VELI-MATTI SAVINAINEN byl důrazný za brankou soupeře. Vybojoval kotouč a poté z velkého úhlu vypálil z otočky. Jeho rána nějakým záhadným způsobem skončila za zády Kovala, kterému kotouč propadl u tyče. Tenhle gól si domácí muž v masce za rámeček rozhodně nedá. Asistence: Arťom Buljanskij.
     
    30:06
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    A i další gól padl v přesilové hře. VELI–MATTI SAVINAINEN dostal jen trošku prostoru v mezikruží. Toho využil k tažné střele, které zaplula nad vyrážečku Kovala k levé straně. Domácí brankař měl zakrytý výhled a na ránu nestihl vůbec zareagovat. Asistence: Ilari Melart.
     
    26:48
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A i s touto početní výhodu si domácí tým poradil. Po vyhraném buly vznikl v obranném pásmu Jugry obrovský závar. Makarov naznačil střelu, ale místo ní poslal kotouč k pravé straně brankoviště na hokejku SAKARIHO SALMINENA, který využil toho, že byl Birjukov na zemi a prosadil se tažnou ranou do horního rohu branky. Asistence: Alexandr Makarov, Jarkko Immonen.
     
    24:04
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A dvojnásobnou přesilovku Novgorod bleskově využívá. Po rychlé souhře dostal k levému kruhu přihrávku PAVEL VALENTANKO, který poslal kotouč nádhernou ranou nad rameno Birjukova pod levou spojnici. Asistence: Sakari Salminen, Juuso Hietanen.
     
    21:23
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    I přes to ale hosté zatlačili Novgorod v útočné třetině. Z prostoru mezikruží vypálil nebezpečně Žukov, jehož rána pořádně prověřila Kovala. Ten si sice s jeho zakončením poradil, jenže na následnou dorážku VITALYHO SITNIKOVA již neměl nárok. Asistence: Michajl Žukov, Radek SmoleňáK.
     
    17:27
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Přišlo to, co přijít mělo. Zasloužené vyrovnání. Galuzin chytil do rukavice letící kotouč ze vzduchu. Následně si najel před brankoviště, kde prověřil levý beton Birjukova. Ten ale puk vyrazil pouze na hůl VJAČESLAVA KULJOMINA, který se od odkryté části svatyně hostů nemýlil. Asistence: Vladimír Galuzin.
     
    09:55
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    A v přesilové hře se hosté prosazují. JEVGENIJ CHVOSTOV obdržel přihrávku od Sokolova a tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Denis Sokolov, Michajl Žukov.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 18. Kuljomin (Galuzin), 25. Valentanko (Salminen, Hietanen), 27. Salminen (Makarov, Immonen), 46. Krasnoslabocev – 10. Chvostov (Sokolov, Žukov), 22. Sitnikov (Žukov, Smoleňák), 31. Savinainen (Melart), 38. Savinainen (Buljanskij), 47. Buljanskij (Dixon)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Koval – Hietanen, Makarov, Valentanko, Bernackij, Grigorev, Denisov, Belochvostikov – Paršin, Immonen, Salminen – Wolski, M. Potapov, A. Potpaov – Kuljomin, Galuzin, Krasnoslabocev, Dvurečenskij, Badjukov, Žarkov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov – Melart, Starosta, Sokolov, Chvostov, Sčvidenko, Tjuljapkin, Shefer, Djakov – Buljanskij, Dixo, Savinaine – Sitnikov, Žukov, Smoleňák – Magogin, Kručinin, Gusev – Knjazev, Jacenko, Plotnikov.

    Rozhodčí: Safjullov, Cyplakov – Aljošin, Ivanov
    bahis siteleri