Carolina – Toronto 6:1 (kon.) | Buffalo – Florida 1:2 (0:1 po s.n.) | New Jersey – Dallas 1:0 (kon.)
Tampa – Washington 3:4 (kon.) | Nashville – Anaheim 3:4 (kon.) | Calgary – St. Louis 0:5 (kon.)
Arizona – Minnesota 1:4 (kon.) | San Jose – Detroit 4:1 (kon.) | Los Angeles – Boston 4:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
0:5 (0:2, 0:1, 0:2)
St. Louis Blues
Pátek 10.01.2014, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:22
    Možnost na vstřelení alespoň jedné branky pro domácí hráče. Chris Stewart (STL) už odjíždí za katr odpykat dvě minuty, které dostal uděleny za držení.
     
    51:08
    Na přesilovou hru se hned po reklamní pauze mohou těšit hokejisté St. Louis Blues. Dennie Wideman (CGY) totiž dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    45:52
    U hrazení se při dalším přerušení hry strhl chumel a taková menší mela. Nakonec se to neobejde bez trestů. Dvě minuty dostávají domácí Matt Stajan (CGY) za hrubost a také hostující Kevin Shattenkirk (STL). Taktéž za hrubost.
     
    41:57
    Návíc čeká domácí výběr hned další oslabení. Kevin Westgarth (CGY) se provinil hrubostí a za tento prohřešek dostává dvě minuty. Znovu přesilová hra pro Blues.
     
    39:42
    Těsně před koncem prostřední periody zamíří naopak na trestnou lavici hráč Calgary Flames. Na začátku třetí části tedy čeká přesilovka Blues. Matt Stajan (CGY) vyloučen za držení.
     
    36:44
    Odehrálo se buly ve středním pásmu a hned po něm se bude vylučovat. Oshie (STL) podrazil soupeře a právem za tento zákrok dostává dvě minuty. Přesilovka pro Calgary Flames.
     
    28:48
    Snížit skóre dostávají domácí Flames v přesilové hře, která bude následovat. Brenden Morrow (STL) totiž dostává od hlavního rozhodčího dvě minuty za sekání.
     
    21:32
    Vyloučení pro St. Louis Blues. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává hostující Barret Jackman (STL).
     
    13:41
    První početní výhoda v zápase také pro Flames. Ještě, než se strhla mela u hrazení, fauloval hráč Blues Lapierre (STL). Inkasuje od rozhodčího hned čtyři minuty za hrubost.
     
    07:14
    Calgary si příliš dlouho v plném počtu mužů na ledě nezahrálo. Uběhlo jen pár vteřin a za katr míří další hokejista Plamenů. Tentokrát to je Dennies Wideman (CGY), jenž fauloval krosčekem. Druhá přesilová hra pro St. Louis Blues.
     
    04:25
    Neuběhlo ani pět minut z první třetiny a už vidím první vyloučen, dvě minuty dostane domácí hráč. Konkrétně se jedná o Lee Stempniaka (CGY), který se provinil nedovoleným bráněním.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 10. Stewart (Roy, Morrow), 12. Sobotka (Jackman, Halák), 27. Cole (Tarasenko), 42. Pietrangelo (Shattenkirk), 44. Tarasenko (Leopold, Sobotka)


    Calgary Flames: Rämö – Giordano, Brodie, Wideman, Šmíd, O'Brien, Butler – Stempniak, Backlund, Cammalleri – Hudler, Monahan, Byron – Bouma, Stajan, Galiardi – McGratta, Colborne, Westgarth
    St. Louis Blues: Halák – Bouwmeester, Pietrangelo, Jackman, Shattenkirk, Leopold, Cole – Oshie, Backes, Schwartz – Tarasenko, Berglund, Sobotka – Stewart, Roy, Päajarvi – Reaves, Lapierre, Morrow

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Brad Watson – Derek Nansen, Mark Wheler

    Diváci: 19289
    bahis siteleri