Carolina – Toronto 6:1 (kon.) | Buffalo – Florida 1:2 (0:1 po s.n.) | New Jersey – Dallas 1:0 (kon.)
Tampa – Washington 3:4 (kon.) | Nashville – Anaheim 3:4 (kon.) | Calgary – St. Louis 0:5 (kon.)
Arizona – Minnesota 1:4 (kon.) | San Jose – Detroit 4:1 (kon.) | Los Angeles – Boston 4:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
0:5 (0:2, 0:1, 0:2)
St. Louis Blues
Pátek 10.01.2014, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Moc dlouho nemuseli čekat hostující hráči na svou další radost. Skóre naskakuje zase o jednu cifru výše a Bluesmani si tvoří hodně výhodnou pozici pro zbytek třetí třetiny. Hned po vhazování našel na pravé straně volného VLADIMÍRA TARASENKA krásnou přihrávkou Jordan Leopold. Tarasenko poté krásně trefil polovinu odkyté branky soupeře. Asistence: Jordan Leopolod, Vladimír Sobotka.
     
    41:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Přichází gól, který možná ještě více napovídá o budoucím vítězi dnešního utkání. Blues už totiž vedou rozdílem čytř gólů. Ačkoli se oslabení Flames blížilo ke své konečné fázi, gólman Ramo ještě inkasuje. Puk se právě před brankářem Calgary ještě odrazil a zamířil přímo do jeho sítě. ALEX PIETRANGELO byl tím, kdo se puku dotkl jako poslední. Asistence: Kevin Shattenkirk
     
    26:47
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Veliká smůla pro výběr Flames. Domácí se totiž už zdařile dostávali do možností před brankou soupeře, i přes tento fakt následně inkasují. Blues se přesunuli s kotoučem do útočné třetiny a útočník Vladimír Tarasenko vymyslel skvělé zakončení pro svého spoluhráče. Na levé straně totiž stál úplně volný IAN COLE. Dostal pryž na hůl tak, že zakončoval prakticky do prázdné branky. Zklamaný výraz brankáře domácích mluví za vše. Asistence: Vladimír Tarasenko.
     
    11:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tohle začíná být hodně nepříjemné pro Calgary Flames. Netrvá dlouho a hosté odskakují ve skóre už na rozdíl dvou branek. Akce, která přišla jako blesk z čistého nebe, očividně překvapila finského gólmana v domácí brance. VLADIMÍR SOBOTKA měl na pravém kruhu u mantinelu krásně připravený kus černé gumy ke střele. Situaci vyhodnotil jako vhodnou k zakončení a střelou zápěstím zvyšuje na 2:0 pro svůj tým. Asistence: Barret Jackman, Jaroslav Halák.
     
    09:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Už se sice hrálo v plném počtu hráčů na ledě, ale hostující Blues jdou do vedení. Calgary nezvládlo situaci za vlastní brankou, nechalo soupeře příliš dlouho u kotouče a pramení z toho dnešní úvodní gól. Krásnou nahrávku právě z místa za brankou dostal od Dereka Roye přímo na hůl do brankoviště CHRIS STEWART. Ten už nedal Ramovi příliš možností na zákrok. Asistence: Derek Roy, Brenden Morrow.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 10. Stewart (Roy, Morrow), 12. Sobotka (Jackman, Halák), 27. Cole (Tarasenko), 42. Pietrangelo (Shattenkirk), 44. Tarasenko (Leopold, Sobotka)


    Calgary Flames: Rämö – Giordano, Brodie, Wideman, Šmíd, O'Brien, Butler – Stempniak, Backlund, Cammalleri – Hudler, Monahan, Byron – Bouma, Stajan, Galiardi – McGratta, Colborne, Westgarth
    St. Louis Blues: Halák – Bouwmeester, Pietrangelo, Jackman, Shattenkirk, Leopold, Cole – Oshie, Backes, Schwartz – Tarasenko, Berglund, Sobotka – Stewart, Roy, Päajarvi – Reaves, Lapierre, Morrow

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Brad Watson – Derek Nansen, Mark Wheler

    Diváci: 19289
    bahis siteleri