Nitra – Žilina 9:2 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 2:3 (kon.) | Skalica – Piešťany 3:1 (kon.)
Košice – Martin 3:2 (kon.) | Zvolen – Trenčín 1:2 (kon.)
konec
HK Nitra
9:2 (3:1, 3:1, 3:0)
MsHK Žilina
sk Pátek 14.02.2014, 17:00 • Zimný štadión, Nitra • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:06
    Nitra dala gól!
    Jakub Ručkay si pekne prešiel cez hráča Žiliny a potom už len mu stačilo nájsť pred bránou jeho brata HENRICHA RUČKAYA a ten vyhnal z brány Koutského.
    Asistencie: Jakub Ručkay, Peter Ordzovenský.
     
    44:51
    Nitra dala gól!
    Hostia si dávajú dnes druhý vlastný gól, ktorý je pripísaný hráčovi, ktorý prihrával pred bránu a to ROMANOVI TOMÁNEKOVI, ktorý dnes dáva druhý gól.
    Asistencia: Tomáš Nádašdi.
     
    43:06
    Nitra dala gól!
    König iba nahodil puk pred Koutského a RICHARD LELKEŠ ho pred Koutským tečoval a ten končí pod hornou tyčkou.
    Asistencie: Peter König, Martin Segľa.
     
    38:10
    Žilina dala gól!
    Kalla pekne našiel pred bránou MAREKA SLOVÁKA, ktorý puk poslal medzi nohy Lakosilovi.
    Asistencie: Jaroslav Kalla, Roman Tomas.
     
    36:59
    Nitra dala gól!
    Chrenko pekne zatiahol puk do pásma, zadovkov našiel Pupáka, ktorý nabil MARTINOVI SEGĽOVI a Koutský sa už nedokázal presunúť.
    Asistencie Miroslav Pupák, Tomáš Chrenko.
     
    23:45
    Nitra dala gól!
    König výborné zachytil puk pri vlastnej modrej a rovno ho poslal do nájazdu ROMANOVI TOMÁNEKOVI, ktorý si puk posunul na backhand a prepasíroval ho pod betón Koutského. Asistencia: Peter König.
     
    20:47
    Nitra dala gól!
    König obišiel bránu a snažil sa spoza nej vystreliť, ale nakoniec prihral LUKÁŠOVI NOVÁKOVI, ktorý tiesnený prekonal bezmocného Koutského. Stümpel si pripisuje už dnes 4 bod.
    Asistencie: Peter König, Jozef Stümpel.
     
    15:56
    Nitra dala gól!
    Nádašdi len odpálil puk od vlastnej brány, Tománek prekorčuľoval posledné obrancu Žiliny, ktorý nejavil záujem hrať a naslepo našiel JOZEFA STÜMPELA, ktorý z bezprostrednej vzdialenosti prekonal Koutského.
    Asistencie: Roman Tománek, Tomáš Nádašdi.
     
    10:03
    Nitra dala gól!
    Tak toto bola krásna súhra presilovkovej formácie. Tománek posunul Stümpelovi a ten našiel na vzdialenej tyčke LUKÁŠA NOVÁKA a ten nemal problém zvýšiť skóre.
    Asistencie: Jozef Stümpel, Roman Tománek.
     
    06:35
    Nitra dala gól!
    Stümpel pekne zaviezol puk do pásma hostí, kde peknou prihrávkou našiel DUŠANA MILA, ktorý sa s tým nemaznal a vypálil od modrej a jeho strelu Ďurák tečoval vlastnému brankárovi medzi betóny.
    Asistencia: Jozef Stümpel
     
    06:23
    Žilina dala gól!
    Bene výborné vybojoval puk za bránou a posunul ho na hranicu kruhu MAREKOVI SLOVÁKOVI, ktorý to len tak nahodil na bránu a jeho puk končí v bráne, keď Lakosil ten puk podcenil.
    Asistencie: Radim Ostrčil, Matej Bene.

    Jakub Šoth

    Branky a nahrávky: 7. Milo (Stümpel), 11. Novák (Stümpel, Tománek), 16. Stümpel (Tománek, Nádašdi), 21. Novák (König, Stümpel), 24. Tománek (König), 37. Segľa (Pupák, Chrenko), 44. Lelkeš (König, Segľa), 45. Tománek (Nádašdi), 51. Ručkay (Ručkay, Ordzovenský) – 7. Slovák (Ostrčil, Bene), 39. Slovák (Kalla, Tomas)


    HK Nitra: Lakosil – Milo, Nádašdi, König, Ordzovenský, Ďurkech, Michal Novák, Piačka – Henrich Ručkay, Kováčik, Jakub Ručkay – Tománek Stümpel, Lukáš Novák – Segľa, Chcrenko, Pupák – Bajtek, Lelkeš, Mráz.
    MsHK Žilina: Koutský (50.Lizák) – Leško, Chovan, Ďurák, Bagin, Ostrčil, Šterbák, Rúfus, Bajaník – Kalla, Varga, Slovák – Lipovský, Klouda, Tomas – Drevenák, Valášek, Linet – Rehák, Bene, Čičala.
    bahis siteleri